Přejít na výpis diskuzí
Battlefield 1943 na PC nikdy nevyjde kvůli Battlefield 3
3.2.2011 | levis
39 příspěvků
-
BF1943 super, celé Vánoce jsem u toho strávil, než přišel BF Bad Company 2, každopádně je na prd, že ji dál nepodporujou, protože těch map je tam hodně málo. :(
-
-
To je pravda.Těch map je fakt málo.A když už jsme u těch map,tak já osobně bych uvítal BF např.ze Stalingradu.Vzhledem k tomu enginu a celkové kvalitě série by to byla pecka(aspoň pro mě)!!!
-
-
Mě to ani nevadí. Asi jsem hloupej, ale věřím na BF3! *12* BF2 hraji dodnes a jiné FPS už ani nehraju, protože mě prostě nebaví. BFBC2 mě v MP moc nechytnul a osobně kroutím hlavou nad tím, že to někdo vynáší do nebes a nejvíce nejzbytečnější je podle mě to zničitelné prostředí. Na efekt dobrý, ale... Co mi chybělo asi úplně nejvíce byla nemožnost zalehnutí a arkádové pojetí. Jen doufám, že BF3 se nezvrtne v nějaký paskvil kvůli konzolím a to i přesto, že proti konzolím nic nemám. Bunnyhoping bych osekal ještě více, není nic horšího, když ve válečné hře všichni hopkají jako klokani. To si člověk připadá jak na pouti *4*
-
-
Přesně tak , konečně někdo kdo má stejnej názor. Nemám na mysli ani tak destrukční model , ten se mi líbí ale aby v takový hře dali možnost krytí jen pomocí skrčení je absolutní blbost a 7 kulek na zabití je fakt moc . Taky má dost maličkostí který taky hru dost znepříjemňují jako například že mapy se načítají dost dlouho a proto na začátku kola už má jeden tým danej plant a vám se mapa ještě třeba ani nenačetla. (rush mod) Nebo nejdou uplně přemapovat klávesy, chcete zneškodnit nálož pomocí F ale místo toho začnete měnit kity. atd atd. Modlím se aby se vrátily ke kořenům BF2.. *11* a jestli ne tak Red Orchestra 2 to jistí *1*
-
Tož ani mě to nevadí... já osobně jsem se tím zničitelným prostředím (v BF:BC 2) tak namlsal, že si ani další hru bez toho nedokážu představit. A není to jenom o efektu. Když tě v budově dostane s winchestrovkou nějakej skiller alias kempa, tak zrovna možnost jít mu to vrátit skrz zeď je k nezplacení;-) Apropo, pravdou je, že se tak trochu také bojím aby BF 3 netěžilo více z BF:BC 2 než z BF 2. Mno a ta poslední část? Absolutní souhlas...
-
-
Uz jsou s tou klasickou větou "PC verze zrušená" trochu trapný :D ale jestli splnej slib s BF3 tak s tim nemam problem :)
-
Mimochodem, tweety vývojářů z DICE naznačují že se v pátek vypustí nějaké info o BF3.
http://planetbattlefield.gamespy.com/fullstory.php?id=164255 -
Mne sa najviac pacil prvy Battlefield :+) bol super v tej dobe sa hralo tak 5-6 FPS hier v net-caffe a tuto by som zaradil medzi jednu z najlepsich no postupom casu zacala upadat a ak mam povedat pravdu tak ked som videl prvy krat Battlefield 2142 a Vietnam tak som s touto hrou sekol a od vtedy som to nezapol ani raz :-I .
V dnesnej dobe si raz za cas zablbnem s MW ale inak nehrozi ze by som si siel zohnat Battlefield tento titul podla mna uz nema to caro ktore kedysi mal D: -
Už se opravdu tešim na další díl *3*
-
Jo,je to škoda.Mám to na PS3 a je to super....Škoda *9*
-
to su chuji pochopim male firmy ktore musia riesit take veci,ale EA preco nezrusili vyvoj nejakej inej hry co bude tota na chuja ako Medal of Honor 2
-
no to nevadi ja se tešim na BF3 myslim ze to bude peckaa kedže ani BC 2 na PC urcite neskalamalo a predaje to len potvrdily
-
nic proti - ani flame, ale zda se mi to, nebo vzdy kdyz ctu dizkuzi tak tam ma nejvic negativni post nejakej clovek z madarska nebo jak se ted jmenuje to okoli Bratislavy? LOL
(posledni veta je myslena zertem!) -
-
No jo ty velkohubej ceskej kokot
-