-
Co ste do chu ja robili doteraz, sak Armored sa hraje uz davno!
Co ste nemali v Tiscali PC ? Typujem ze na tych srotoch, co ma ma vas 13 rocny redaktor mu to neslo ani na High
*7*
Mam level 100 uz davnejse, nahrate cca 700 h , takze BF3 poznam ako vaginu manzelky a susedky *14*
1. BF3 neni zla hra
2. Je to super hra, ked ste na Teamspeaku s partiou
3. Ak mate PC na urovni aspon : i5 , 8 RAM , + GTX 670@/7950 @ tak aj graficka podivana *8*
4. BF3 nikdy nebude BF2 , mi stary herny psi vieme o com hovorime, ked sme na servery ANTIK hrali Battlefield 2 od rana do rana *14* popijali a kecali , ach jaj ach jaj BRATIA
PS: Pozdravujem chalanov z lama TS, byvaleho Mordor a BMK :) a dalsie...Hej som to ja stary chuj BLAHO *3* -
-
1. Pokud si poznal jen nebo především Antik servery, nikdy si nehrál BF2. Úroveň hraní na Antiků byla velmi slabá. *4*
2. 700 hodin zní docela dost - ale v BF2 by si za tu dobu sotva nahrál plukovníka, natož max. hodnost - tzn., že max. hodnost v BF3 není nic.
3. Grafika je hodně dobrá - nemá moc konkurenci na poli FPS, ale mrzí mě ty hnusný mraky. To je děs. Mraky opravdu šly udělat mnohem, mnohem lépe.
4. Hrát jakékoli FPS přes TS je skoro nutnost. -
-
Za 700h jsem měl myslím 4* generála v BF2 (mám přes 1000h). V BF3 (nadprůměrné SPM přes 670) nemám ani po 550h nejvyšší hodnost. 700h asi nebude třeba, ale v obou hrách jsem patřil k nejlépe hodnoceným hráčům v každém kole a tak si mohu dovolit tvrdit, že píšeš nesmysly.
-
-
Chci vidět staty - bez toho nevěřím ani slovo. *3*
Staty jsou stále funkční, takže není problém, aby si svá tvrzení doložil. *3* -
-
A úroveň hraní na Antiku slabá teda nebyla. Komunita a admini (taky jsem byl jedním z nich) patřila k tomu nejlepšímu, co jsem kdy poznal.
-
-
Na Antikach neslo o to mit nahunteno milion bodu a mit k/d 1000/1,ale slo tam o partu stalych lidi co si radi zahraly BF2. Par let sem tam taky stravil(cca 7) tak vim o cem antyk byl. A co se tyce kvality hracu tak to vetsinou byly srdcari co hru hrali, protoze je bavi a ne kuli bodum a to ze zadnych tabulek a statistik ci hvezdicek v hodnostech nevychyzi a urcit se neda....
-
To možná, ale kvalita hráčů byla všelijaká. Také jsem tam párkrát zavítal a občas jsem si říkal, že hraju s boty. Ale jistě, komunita to asi byla hodně dobrá a kdo tyhle servery dal dohromady a celou dobu je udržoval, to byl machr hodný úcty. Ale úrove%n hráčů na některých oficiálních serverech byla nesrovnatelně vyšší (samozřejmě neuvažuju servery, kde se konal 24/7 nadefest).
-
-
http://www.bfstats.info/player.php?id=29252
-
-
Anonyme, byl jsem na tebe mírný, ale pryč s mírností. Nahrál si to na private serverech, kde bylo o mnoho snazší nahrát vyšší hodnost. Že si to neuvědomuješ jen dokazuje, jak málo toho víš o BF2. Prostě se pleteš v té věci, ve které byl spor. Že to neumíš přiznat mi přijde poněkud trapné. A že tu tvrdíš, že snad dáš 4* generála na ofic. serverech jen dokládá, že nemáš tušení, co všechno to vyžaduje. Prostě jsi trapný. Ale proč se dohadovat s někým, kdo nejspíše omylem hrál na privátním serveru a myslel si, že hraje skutečný BF2 a že dosáhl skutečného 4* generála, že? *7*
-
Z.Z. Další takový, se kterým se nemá smysl bavit, protože on má vždycky pravdu. Já snad to BF2 nainstaluju a dám 4* generála na ofiku, jestli vůbec ještě něco je. Ale protože i pak bys tvrdil, že nemám pravdu, tak se na tebe můžu tak akorát z vysoka víš-co *2* *1*
-
Díky. Staty docela pěkný. Určitě si to hrát uměl. Ale víš, tohle jsou výsledky z private serveru a to tak trochu nepočítám. Konkurence na takových serverech byla docela mizerná a bodování všelijaké. V drtivé většině bylo bodování odlišné od toho z oficiálních EA ranked serverů. Hodnosti se tam získávaly o dost rychleji. Počítám, že 4* generála tam nakonec měl skoro každý, ne? Tak to aspoň bylo na antik serverech. To by sis měl uvědomit, než začneš psát o tom, že někdo píše nesmysly.
Shrnu to: Nehrál si na ofic. serverech. Nemůžeš soudit. Nemáš pravdu. *3*
-
-
-
-
-
700 h = měsíc promarněnýho života kolik to je cca 2h denně od vydání hry což je jak dlouho skoro rok ? neodsuzuju tě každýho baví něco jinýho jen mi to nejde do palice..
-
-
niekedy rozmyslam preco kazdy hned povazuje zabavu za premarneny cas. Dolezite je ci robi aj ine veci a nie ci sa rad zabava pri PC namiesto knihy.
-
lepší je chodit na pivo nebo do divadla
-
-
po prvej vete som vedel, ze si to ty :))
-
-
Cau kamo :)
Viez po tazkej nocnej, s trojitym drinkom BOŠACKEJ.
Uz vypadnite od PC a dajte si poldeci do tej Kurwy pyci Kalvinskej *1* -
-
nauč se psat
-
-
-
-
Tichá závist. Tohle by moje železo asi nezkouslo. Krom Win Xp by BF3 nešmakoval asi ani hardware. No co se dá dělat, musim se spokojit zatím jen s Bad Company 2.
-
Battlefield 3 je sranec! Hlavně pokud jde o příběh, ten nešahá tomu ze serie MW ani po kotníky
-
-
Jo, příběh je naprosto zásadní. Dost mě mrzí, že tam chybí třeba možnost vlastnit svůj dům. A jaktože tam není nějaký lepší systém obchodování? A ty RPG prvky jsou dost na nic. Ani nemluvě o nemožnosti role play.
...
Jo moment, my se tu bavíme o FPS. Aha.. *1* *7*
(Kdo to nepochopil: Ne, FPS fakt není o příběhu. Ne, opravdu ne. Fakt ne. Zkuste jiný žánr.) -
co sem tahas pribeh, kdyz se tu bavime o multiplayeru? vis co? otevri si vlastivedu a uc se, at zitra ve skole nemas problemy.
-
-
něco jako když hejtři píšou na COD fora *7*
-
*1* presne tak kamo
DETI drzte py cu
-
-
Single nenní nic moc,přiznávám ale pokud mluvíme o MP CoD nemá šanci
-
-
Pokiaľ niekoho baví BF nuda, je to jeho volba..
-
Ale má. Mě osobně baví víc, když uběhnu pět metrů, sejmu někoho, uběhnu dalších pět, tam sejmu dva atd., než abych běžel kilometr, zabil jednoho, načež mě hned zabijou, takže se respawnuju a běžím další kilometr (strašná zábava, pokud nebudeš mít okolo nějaký vozidlo...), tam mě zase zabije kempující sniper atd.
COD vede jak v SP, tak i v MP. Tím neříkám, že mě BF3 SP nebavil (MP jsem nehrál, jen jsem porovnával s MoH MP *1* ), náhodou lokace byly pěkný a příběh taky nebyl špatnej. -
-
Cod je nic oproti bf3 close quarts, tam je to rezacka na male mape a cod se muze zahrabat
-
Ale takovej styl boje si v BF uzijes taky. A to vic nez dost.
-
-
Hrávam BF i CoD a bohužiaľ má pravdu.. Evidentne si to poriadne nehral (jednu z tých hier ;-)
-
-
Na CoD jsem urcite dohromady nejakej 200 hodin nahral (MW1 a MW2) a BF bych nerad komentoval protoze tam mam o moc vic jak 200 hodin. Ten styl je trochu jinej ale takovej zasadni rozdil to neni. Dost zalezi na tom co hrajes za mapu a mod.
-
-
-
-
ale sp nie je až tak špatný, mne sa v single kampani mrte lúbil hlas dimu napr :)
-
-
-
parada ale hlavne ze Battlefield 4 bude 4x vacsi ako Armored kill *1*
-
-
Jo, už aby vyšel BF4. Pomalu dochází nápady na DLC a ono to vypadá blbě, když těch DLC vyjde až moc. Pak by snad mohlo hráče napadnout, proč některá ta DLC nebyla přímo v původní hře a nebo proč se nevydá rovnou velký datadisk s komplexním obsahem. Takhle hráčům šoupneme pár mapek a budeme to nazývat "další možností hraní" a než jim to dojde, vydáme s velkou slávou zcela novou hru (původně samozřejmě datadisk, který by ale bylo škoda vydat jen jako datadisk, když z toho můžeme udělat super novou hru). Pak ještě rychle vydáme poslední super extra patch pro BF3, který nic neřeší a hru vlastně kazí a šup, konec podpory, konec statistik a jede se dál. Peníze se musí točit!
(PS Vycházím z reálne praxe EA - a to i z toho, co jsme mohli vidět u BF2 a dalších her.) -
A to jsi zjistil jak?
-
-
je to logicke, ty holobriadok, kazdym dielom sa mapy zvacsuju takze...
-
Pani Iveta Radicova si dala deci Etanolu a vestila z koule *2*
-
-
-
A na Battl už se*e pes. Dneska jsem si konečně zahrál Planetside 2 a to je úplně jiná liga. *14*
-
-
Přesně tak. Ale EA se postará o to, aby hráči stáli pěkně v ohrádce připraveni na podojení dalšími DLCéčky a novým BF4. Kdo se ale vyzná, musí zkusit Planetside. To je prostě povinnost. Už aby to bylo!
-
-
Jsou to nenazrany svine! Delat porad nejaky DLC a rozsireni hry ktery si muzes koupit kdyby te nahodou originalni obsah zacal nudit.
-
-
tak vzhledem k velmi chabému obsahu původní hry není problém vydávat DLC... *3*
-
-
Mne chabej neprisel. Rekl bych ze tam je hodne zajimavej mix puvodnich map a ze by jich bylo nejak malo mi neprijde. Zbrani tam bylo spousta. Techniky tam urcite taky nebylo malo takze ceho je tam takovy nedostatek?
-
-
Pro mě je chabý vzhledem k té masivní reklamě a siláckým řečem. Velice mě rozladilo, že nebyly v půdovním BF3 vydané také původní mapy z BF2. Velmi odsuzuju, že tyhle mapy vydali pár týdnů po vydání hry samotné a to jako DLC. Takové praktiky jsou pro mě naprosto nepřijatelné.
-
-
-
-
-
Ve chíli kdy jsem poprvé viděl Planetside 2, jsem poprvé skutečně litoval koupě BF Premium (jinak si pořád myslím, že to byla dobrá koupě). Ale teď bych místo toho asi koupil Alpha Squad *1*. Sakra já už chci taky klíč!
-
-
Jestli mi na sebe das kontakt, tak mam jeden klic, ktery mi nedavno dosel na mail kdyz vysel update s Esamirem ;)
-
-
-
jedna škoda že ten BF premium stojí 50€ pričom originál BF3 s B2K som v preorderi kúpil za 30libier.. kúštik zlodejina.
-
-
Ja som kupil cez Indiu za 22 eur, ale nikomu to nehovor *3*
-
Však jasné.. Lokálni odborníci tu kydajú na Elite k CoD ale toto je rovnaká zlodejina.. Keď hrám CoD, ani neviem že nejaké elite existuje. Keď si zapnem BF, bije to na mňa z každej strany.. EA už od mňa nedostane ani korunu, socky zpráchnivené xD
-
-
zdá se mi to nebo všechny recenze tady za poslední dobu nedostali míň jak 8/10 ??
-
-
kdyby se tu recenzovaly freewarovky za 4 body, zase by všichni nadávali, že se mají věnovat očekávaným titulům, u kterých je předpoklad, že se za miliony dolarů vývoje nejspíš něco povede a nepůjde o průměrnou hru
počkejte si na dishonored, to bude další 8 nebo 9, ať tu můžete zase on4novat *7*
-
-
Tss battlefield 3, co takhle recenze na nového Sherlocka Holmese...
-
-
Hele já jsem četl tu knihu Závěť Sherlocka Holmese od Boba Garcii. Má to stejný příběh? Protože pak by to nemělo moc cenu hrát ani kupovat...
-
-
Kdyby raději tripware udělali několik pořádnejch tankovejch map do RO2... míň arkáda, víc skillu
-
Sice jsem sám proti sobě, když vám to prozradím, ale s tou mobile arty je to trošku jednodušší. A nemusel mi to nikdo říkat, psát aod., prostě jsem udělal to samé, co s mortarem ;-)
-
-
mo jasne no, roztahnes si mapku :-)
-