-
Tss battlefield 3, co takhle recenze na nového Sherlocka Holmese...
-
-
Hele já jsem četl tu knihu Závěť Sherlocka Holmese od Boba Garcii. Má to stejný příběh? Protože pak by to nemělo moc cenu hrát ani kupovat...
-
-
zdá se mi to nebo všechny recenze tady za poslední dobu nedostali míň jak 8/10 ??
-
-
kdyby se tu recenzovaly freewarovky za 4 body, zase by všichni nadávali, že se mají věnovat očekávaným titulům, u kterých je předpoklad, že se za miliony dolarů vývoje nejspíš něco povede a nepůjde o průměrnou hru
počkejte si na dishonored, to bude další 8 nebo 9, ať tu můžete zase on4novat *7*
-
-
jedna škoda že ten BF premium stojí 50€ pričom originál BF3 s B2K som v preorderi kúpil za 30libier.. kúštik zlodejina.
-
-
Ja som kupil cez Indiu za 22 eur, ale nikomu to nehovor *3*
-
Však jasné.. Lokálni odborníci tu kydajú na Elite k CoD ale toto je rovnaká zlodejina.. Keď hrám CoD, ani neviem že nejaké elite existuje. Keď si zapnem BF, bije to na mňa z každej strany.. EA už od mňa nedostane ani korunu, socky zpráchnivené xD
-
-
Mapy (až na tu pouštní) jsou super, ale problém tohohle DLC je zálkadní hra. Celej ten betafield je zabugovanej od toho svýho origami po battlelog včetně celý tý hry, která nenašla ani balanc ani realitu...
-
-
Vy jste tady dobrý hovaďáci. A to jste si nevšimli, že si v nastavení si jde i nastavit míra "vyhlazování" síťového kódu? Zkuste si s tím pohrát. Záleži na vašem netu. Uvědomte si, že se tu řeže třeba i 64 lidí najednou.
-
-
ten slider robi absolutne howwn0
-
-
agreed, ten jejich posahanej engine je jeden velkej fail, jak je mozny ze mne nekdo dokaze zabit o sekundu pozdeji co jsem schovanej za rohem? Jak to ze dostanu 2 hity jsem down, ale ja musim do nejakyho s*ace vystrilet celej zasobnik a z toho ho hitnu 2x? bla bla bla bla ted to vidim nauc se strilet, strilej davkami apod - vse odzkouseno, mam nahrano x hodin - vim o cem mluvim. Grafika krasna, destrukce prostredi skvele, balisticka krivka - WTF???? M98B ma ucinny dostrel 1200 metru - a ne ze po 50 metrech kulka zacne klesat. Hitmakery na metr z teto scopy je silenost... Nikdy jsem se nevztekal u hrani fps tak jako u BF3....
-
-
Ako píše kolega nado mnou, je to klasický lag. Bežný problém sietových hier. Nevinil by som engime. Jediné riešenie je hrať na serveroch na ktoré máš dobré spojenie. Už v BF2 som si tých "nefér" smrtí užil dosť. A keď tomu pomáhali hráči používaním Bunny Hop, bolo to zúfalé :-)
-
-
Klasický DICE fail (lag). Tohle bylo už v BF2 (1942 jsem moc nehrál). Detekce zásahu je vykonávána na lokálním stroji a nikoliv na serveru jako dříve. Ničemu to nepomohlo. Stále stejný problém. Měli by tvůrce net kódu vyhodit a najmout pořádné programátory. Hrál jsem hodně MP FPS, ale BF je snad jediné, kde se tohle děje skoro u každé smrti.
-
-
http://www.youtube.com/watch?v=agDJJTqtQDI
http://www.youtube.com/watch?v=oSoZ7RCP4t4
a
http://www.youtube.com/watch?v=Rc5o-b6zsYo
+ hromada dalsich videi. netcode fail. -
laggy ;) preto ta da na 2 rany lebo tebe stihne tvoj pocitac-klient ukazat len tie rany ktorymi ta dal cize posledne,on tiez vystrielal do teba 30nabojov len ti stihlo ukazat posledne 2a preto ta da za rohom lebo tebe klient sice ukaze ze si za rohom ale na servery si este vonku taze tak,blba hra
-
-
-
Ma toto DLC nejaky smysl na PS3 kdyz jsou servery max pro 24 hracu? To se na ty mape ani nenajdou ne? Nechapejte to jako hate, hraju taky na ps3
-
-
nejsou náhodou tím pádem menší mapy? Něco takového jsem někde četl ale nevim jistě
-
-
Puvodni mapy mensi jsou, ale to budou zmensovat mapy o kterych tvrdi ze jsou nejvetsi v historii Battlefieldu?
-
-
mluvíme o BF3 čili o DICE, řekl bych že i tohle je možné :D ;)
-
-
-
Upřímně, nevím. Jako v Tank Superiority se najdete, žejo, protože bojujete o jeden bod. Ale jinak... Fakt si nedovolím s jistotou říct, že to nebude spíš hra na schovku...
-
No teoreticky technika vyjde na všechny, ne? Hraji na PC a tam jetuším 7 armorů na každé straně, na konzolích o dva méně (tzn 5 na tým). Pochybuji, že by se tam tu tanky vysloveně hledaly, ty mapy zas tak velké nejsou.
-
Mě by to taky zajímalo. Já hraju jenom na PS3 (slabé PC) a pravě nevím zda to má smysl. To omezení počtu hráčů mě už takhle dost štve. Je tady někdo z konzolí co má tohle DLC a podělil by se o zkušenosti ?
-
-
Ja na BF3 pohlizim jako na celek a to zatim nema konkurenci. HAfo map a modu, skvela hratelnost a grafika+zvuky .. Parada rozhodne 9/10 . Jednotlivy DLC se museji hodnotit zvlast, ale jako celek je to pecka!! Webove rozhrani me dostava, to je taky bomba.
Jednoznacne doporucuji ke koupi. Nemusite hrat porad, ale tohle by mel mit kazdy. -
-
pokud vim tak BF3 nenabizi moderske nastroje, takze nevim o jakym modech je rec. Vse jsou to DLC za tezke penize.
-
-
Ze by o hernich modech?
-
-
-
"Tank Superiority je zkrátka spíš velký chaos, než nějaká taktika." - No já teda moc nejsem vyloženě na akční válečné hry (i akční hry obecně). Poslední Call of duty jsem hrál jedničku, ale BF 3 jsem si chtěl vyzkoušet kvůli tomu zničitelnému prostředí a super grafice - tak jsem si půjčil kamarádův Origin. Na chvíly jsem si spustil SP a když se mi zdálo, že to nějak ovládám a reakce mám trošku rychlejší než Lobotomik tak jsem zapnul MP a teda musím přiznat, že chaos se mi zdál i normální Rush mód...
Ale docela dobře se mi o tom čte a u toho asi zůstanu *4* -
-
Ono jde i o výběr spoluhráčů, tým, klan...;) S random hráči je to nějaká organizace jen výjimečně :)
-
-
Až na Gunship, což je imho kapitální blbost a maximální nasíračka, je to super dlc. Ale mně se zatím líbili všechny, včetně CQ. Teď je to tak nějak hezky kompletní, a bude líp. Pokud to zas nezačnou 'patchovat' a nedomrví statistiky všech zbraní, jak to už jednou dokázali - RIP L96...
-
-
JJ gunshit mi prijde takovej trochu hloupej ale jako nekomu kdo hodne rad jezdi s AA mi az tak moc zase nevadi :D
-
-
A na Battl už se*e pes. Dneska jsem si konečně zahrál Planetside 2 a to je úplně jiná liga. *14*
-
-
Přesně tak. Ale EA se postará o to, aby hráči stáli pěkně v ohrádce připraveni na podojení dalšími DLCéčky a novým BF4. Kdo se ale vyzná, musí zkusit Planetside. To je prostě povinnost. Už aby to bylo!
-
-
Jsou to nenazrany svine! Delat porad nejaky DLC a rozsireni hry ktery si muzes koupit kdyby te nahodou originalni obsah zacal nudit.
-
-
tak vzhledem k velmi chabému obsahu původní hry není problém vydávat DLC... *3*
-
-
Mne chabej neprisel. Rekl bych ze tam je hodne zajimavej mix puvodnich map a ze by jich bylo nejak malo mi neprijde. Zbrani tam bylo spousta. Techniky tam urcite taky nebylo malo takze ceho je tam takovy nedostatek?
-
-
Pro mě je chabý vzhledem k té masivní reklamě a siláckým řečem. Velice mě rozladilo, že nebyly v půdovním BF3 vydané také původní mapy z BF2. Velmi odsuzuju, že tyhle mapy vydali pár týdnů po vydání hry samotné a to jako DLC. Takové praktiky jsou pro mě naprosto nepřijatelné.
-
-
-
-
-
Ve chíli kdy jsem poprvé viděl Planetside 2, jsem poprvé skutečně litoval koupě BF Premium (jinak si pořád myslím, že to byla dobrá koupě). Ale teď bych místo toho asi koupil Alpha Squad *1*. Sakra já už chci taky klíč!
-
-
Jestli mi na sebe das kontakt, tak mam jeden klic, ktery mi nedavno dosel na mail kdyz vysel update s Esamirem ;)
-
-
-
Cast 2)
Treba takovy AMX 10 RC si zabojoval ve trech konfliktech ale jasne neni to US/Rus. No budiz, stihac tanku na bazi BMP-3 je mi srdcem blizsi. Co se tyce map tak jednim slovem jsou skvele. Narozdil od autora mam rad mapu Armored Shield byt stejne jako autor jsem na ni ze zacatku nejvice umiral. Tahle mapa narozdil od vsech ostatnich perfektne prenasi typicke Evropske bojiste Cold War s rekami, pahorkatinou, poli, lesy, skalami, atd... ano je to velmi narocna mapa na hrace, diky charakteru typickeho evropskeho terenu si nikdy nemuzete byt jisti odkud prijde uder. Nicmene kdyz vhodne umistite svuj SPRUT-SD (BMP-3 s 100mm kanonem) za zivymi ploty a pekne ve skrytu si za pomoci raketove navadene munice (po laseru) zamerite nepratelsky jeep s osadkou (ci jiny stihac tanku / tank) a pak jen sledujete jak strela leti na nic netusici osadku jeepu, je to vazne hrejivy pocit. Nocni mapu Armored Shield mam vazne ve velke oblibe. DICE vykouzlili zazrak, kazda mapa ma svou atmosferu ale tahle nocni to je vazne neco. Bandar Desert je opravdu vyborna mapa a skvele se u ni bavim. Poust ma neco do sebe a pro tankovy / protitankovy boj je to vazne dobra mapa. Asi nejmene (ovsem ne vizualne!) me k srdci prirostla horska mapa Alborz Mountain zrovna moc pro tankove bitvy neni.....graficky je uchvatna ale v oblibe ji mam zdaleka nejmene ze vsech 4 map. Mozna je to proto ze hory nejsou pro tanky / vozidla obecne vhodne.....nicmene kdyz uz jsme u toho tak jsem si taky oblibil vrtulniky, specialne ty bitevni a snazim se. Zacatky byly tezke (zvladnout i zakladni rizeni heli bylo peklo) ale na techto mapach je radost s heli letat. Najednou se mi otevrel novy pohled na bojiste.