-
Njn, nejni to stoprocentne, ale pro mne jde o jeden z nejlepsich DLC urcenych pro BF3. Je mnoho veci, ktrere bych resil trochu jinak, ale to potkava temer kazdoui novou hru dnesni doby. Osobne si mylsim, ze tento DLC je vubec jedene z nejlepsich, ktery pro BF3 vysel. Mam obavy, ze zvysne DLC uz budou jen slabym odvarem. Mam rad tanky a celkove obrnenou techniku, takze na AK jsem cekal jak na smilovani. Nebyt mapy Death Valley by jsem byl se vsim spokojen. Dana mapa mi vazne prilis nesadla. Muj favorit je mapa Alborz Mountains, ktera je znacne odlisna od ostatnich map (zrejme diky snehu). BF3 rulez, i kdyz je to trosku nadsazene konstatovani.
-
Na BF3 se mi moc líbí ti kostičkované mraky. Moc pěkné na AAA titul. *7*
-
-
děkuji za mínusy. jde vidět, že se mnohým ty kostičky líbí a nebo je tu příliš mnoho hráčů se závažnou zrakovou vadou. Napovím vám: Mraky vypdají jinak a to i v 5 let starých titulech o dost lépe. *3*
-
-
cely problem tej serie je ze sa opici po COD cize ziadna stamina pri behani,gulky rovno ked drzite full auto,uz vobec netreba davat davky,staci drzat zbrane,utekat mozte vkuse a kazdy bleskovo stale uteka,ne jak v 2142 ze ste kus odbehli a uz stamina bola dole,ach kde su tie stare hardcore casy,dnes su v mode konzoloidne rychle arkadove bezduche strielacky,dakedy som mal BF3 premium ale uz som to nemohol vydrzat a musel som to predat
-
-
Vyskusajte si M16A3 alebo M4A1 dilina,staci drzat v PC verzii a kazdy laha hned mrtvy,no len mi povedzte kedy ste si prepli v tych zbraniach na semi alebo strielali pomalicky po davkach zdaleka,kazdy len skace za roh a drzi full auto
-
-
SIG552 s tlumičem...dost často na jednotlivých.
-
Jo kdyz se bojuje proti pechote na blizko... no tak to je jina. V takovym pripade dost casto full auto drzim to je pravda.
-
-
Ale v tomhle případě je to jaksi účel full auta. :)
-
-
Fakt? :D
-
-
-
-
mozna na konzoli tam maj auto aim jinak by nic netrefili uff to bude minusek *1*
-
-
uz vidim ako vy strielate po davkach 2-3rany burst,kazdy sype cele davky
-
-
Kterou zbran pouzivas ze ti kulky litaj rovne i s full autem? To bych v BF bral taky ale zadnou takovou zbran jsem tam nenasel.
-
-
to by mě taky zajímalo :D zas nějakej inženýr... *6*
-
-
-
já když střílím unzoom full když je u mě, jak je kousek ode mne tak rychle klikám což jsou 1 až 3 kulky povětšinu času
-
Armored kill je super DLC! Ja osobne stejne hraju jen conquest :D Konecne poradna masaz zamerena na techniku. Hykam blahem protoze nesnasim behani za pechotu :D
-
me v tom multiplayeru chybí nejaky smysl, treba vyhrajete nejakou mapu a co? spustite ji znova, je to nuda...
navic kdyz hrajete jen tak s nahodnymi lidmi tak je to totalni chaos, nikdo nedodrzuje nejakou taktiku a nerikejte mi ze mam vstoupit do klanu -
-
Souhlasím s tebou. A proč ti lidi dávají mínuska? Možná protože je baví hraní o ničem, kde se bez jakékoli taktiky jezdí sem tam? *7*
Hře by velmi prospělo více taktických prvků - větší podpora taktiky a výraznější hodnocení taktiky. Hře neprospělo odstranění commandera. Hře také chybí řádná motivace - v BF2 člověk musel sakra hrát, aby měl třeba toho generála. V BF2 dosáhnete plukovníka dost rychle a co pak? Milion stejných hodností, kde chybí další motivace.
Ani nemluvím o tom, že všechna dosud vydaná DLC měla být samozřejmě už v základní hře (snad vyjma Close Q., která do BF vůbec nepatří a jako DLC by bylo vhodné). Výsledkem těhle DLC je, že si chcete zahrát v partě, ale pak zjistíte, že ten nemá tohle DLC, tamten zase jiné a nakonec skončíte jen u základních špatných map. Kdokoli takový DLC byznys hájí je u mě **** doplňte si libovolné slovo. -
suhlasim s tebou o nedostatku spoluprace, ale nie je to pravidlo. No zaujimalo by ma, aky zmysel by si v MP FPS hry ocakaval? :) Ja zabavu vidim predovsetkym v tom, ze nicim M-Com stanice alebo beriem vlajky, pricom sa spravam pomerne realisticky. (Snazim sa prezit, pomahat čate a nerobim samovrazedne utoky) Ked sa podari tak je to skvely pocit.
-
-
Takový samovražedný útok ale má něco do sebe. :) Nezdá se to, ale kolikrát tím spoluhráčům, kteří mohou představovat hlavní úderní vlnu můžeš solidně pomoci. Vzpomínám si, jak ještě v Bf1942 jsme s jedním ruským kolegou prováděli obchvat kolem nepřátelského letiště, abychom se vyhnuli hlavním silám soupeře a zabrali po partizánsku vlajku. Jenže to jsme netušili, že posádky tanků s nějakými těmi pěšáky, které se na letišti respawnuli, se vydají stejným směrem, aby zase oni mohli vpadnout do zad zbytku našeho týmu, který se sunul k letišti. Byly jsme dva ženisté, navíc ještě k tomu Japonci, tak nás nenapadlo nic jinýho, než ve vhodnou chvíli z křoví do těch tanků naběhnout i s minami. Výsledek byl takový, že mě sice dostali, než jsem stačil něco udělat, ale podařilo se mi opustit minu na zem, takže jeden z obrněnců nestačil zastavit a najel na ní, zatímco kolega Rusák doběhl k dalšímu tanku a vběhl do něj, takže ho taky vyřadil a ještě se mu podařilo zabít dva nepřátelské pěšáky. Jeden tank a nějací soupeři sice pokračovali na vlastní pěst, ale už nebyl pro naši AT pěchotu v týlu problémem. Takže jsme s kolegou možná odvrátili možnost, že by nám tři tanky a několik pěšáků pronikli nepozorovaně podél pláže do zadních pozic za našimi jednotkami a po zabrání vlajky by nás sevřeli do kleští a tím pádem zarazili snahy celého týmu v útoku na důležité letiště a naopak jak to tak bývá by nás donutili rozdělit síly tak, abychom se ubránili z obou stran, což většinou končí prohrou pro daný tým. A podobných zážitků je plno. Tohle se mi právě na BF líbí, že nabízí širokou škálu zajímavých zážitků a troufám si tvrdit, že umožnuje menší či větší kooperování hráčů, celého týmu nebo malých skupin, už ze své podstaty. A to i dokonce na veřejných serverech lze docílit hodně silného gameplay v týmu, už z toho, jak k tomu hráči přistupují. Ačkoli je pravdou, že ne každá hra a mapa je tak intenzivní a prostě se stane, že celý tým je jedna nespolupracující horda fraghunterů, což samozřejmě znamená v případě BF většinou hratelnostní katastrofu.
-
-
-
Kdyby raději tripware udělali několik pořádnejch tankovejch map do RO2... míň arkáda, víc skillu
-
Na to že DLC je už toľko vonku, dosť rýchla reakcia :D
Btw k článku.
DLC sa vydarilo. Má to svoje muchy, ako každé iné DLC, ale ak má človek rád tankové bitky, kde sa to len mechanikou hýbe, tak nieje o čom.
Neviem či Vám ušla správa ako vyjeb*li s hráčami, ktorí majú prémium účet. Ale vydali oficiálnu správu že v ďalších dvoch DLC nebude žiadna nová zbraň ani mechanika, len mapa. Čo je dosť úsmevné, keďže slubovali v každom DLC nové zbrane, mechaniky a mapy :) -
-
Teda upřímně, už mě moc nenapadá, jaké zbraně by do BF3 dali. Třeba meče? Nebo dělo z americké občanské války? Co se týká zbraní, tam bych teda výhrady neměl.
-
-
Samozrejme, zbraní je tam viac než dosť o tom nieje pochýb. Ale, skôr som mal na mysli ten fakt. Kúpiš si DLC za 50 € aby si dostal celý obsah, ktorý Ti slúbili a nakoniec (ani neohlásene) v tichosti stiahnu to, čo Ti slúbili a zmenia si to. Proste, nieje to fér jednanie.
Veľké + mohlo byť, keby sa v ďalších DLC uberali smerom rôznych svetových armád a ich rozdelení aj zbraní
-
-
je to hoax, v hre máš už aj tak cez 80+ zbraní a väčšina hráčov využíva tak 2-3. Takže pridať v ďalších dvoch dlc ďalších 20 zbraní by bol nezmysel kedže by sa jednalo väčšinou o iný model/typ iných zbraní.
-
-
Na Antikach neslo o to mit nahunteno milion bodu a mit k/d 1000/1,ale slo tam o partu stalych lidi co si radi zahraly BF2. Par let sem tam taky stravil(cca 7) tak vim o cem antyk byl. A co se tyce kvality hracu tak to vetsinou byly srdcari co hru hrali, protoze je bavi a ne kuli bodum a to ze zadnych tabulek a statistik ci hvezdicek v hodnostech nevychyzi a urcit se neda...
-
-
spatne postle soory *13*
-
-
ja uz bych si pral recenzi na wowko nebo alespon nejake dojmy *13*