-
Bohuzel to co pro me v DLC melo byt nejvetsim tahakem v DICE totalne zprasily a dost me tim znechutily. Modry filtr evokujici letni odpoledni bourku vydavany za noc z mesicem ktery aspiruje na xenonovou vybojku je spatny vtip. *11*
-
Pro mě je tohle zatím nejhorší DLC. Ukamenujte mě, ale tohle není ten úplně klasický BF2 jak spousta lidí tvrdí. BF2 byl o mapách typu Karkand nebo Sharqi (a ty také byly nejhranější). Trocha techniky a jinak pěchota. Skvělým příkladem v BF3 je Caspian Border, Pěchota si zabojuje, má zde krytí proti technice a vzdálenosti nejsou nijak strašné. Techniky je tak akorát. Pro 64 lidí perfektní.
Armored Kill mapy jsou pro pěchotu téměř nehratelné (v modech Conquest Large a Tank Superiority - hlavní mody toho DLC). Převaha techniky je příliš velká na fakt malém prostoru (největší mapa je výsměch).
A když už v BF2 byly mapy jen o technice, vždy zde byl prostor pro manévry s technikou, takže nedošlo no to, že všech 14 tanků na sebe vzájemně vidělo (neříkám, že se to děje pořád a všude). A i tak se tam s pěchotou dalo hrát (byť omezeně).
Back To Karkand 9/10 > CQ (které je náhodou dobrá zábava, jen to musíte hrát v 16-24 lidí) 8/10 > Armored Kill 6/10 -
-
vole, az teraz som si to precital cele, co myslis, ARMORED KILL sa to vola asi preco ? znie to ako pechota ? vole ne, je to tazka technika a posrate mobily male... tak neprud a naskoc na nejaky technikal a rob svoju pracu !
-
-
Další co to vůbec nepochopil. Oni hlásají jak je Armored Kill návrat ke kořenům, ale to vůbec není pravda. Vždyť si vemte i nejhranější mapy BF1942. Berlín! To je mi panečku zatracený rozdíl oproti Armored Killu. Mě je jasné, že ty mapy jsou určené technice, ale mě primárně vadí jak jsou prezentované. Jako to o čem BF je a to není pravda. Mimoto, v BF si vždy našla místo jak technika tak pěchota - ať už šlo o jakoukoli mapu.
-
-
nie je to navrat ku korenom, to je blbost, ako pises
-
Berlin v 1942 je jedna z nejhůře navržených pěchotních map, která se v sérii objevila a hned za ní ji směle konkuruje Omaha. Pro pěchotu Rudé armády je to mapa s jedním velkým utrpením a neustálou frustrací a při špatném nastavení se celé kolo promění v konstantní bombardování výchozí pozice za stálého dopadání německých granátů, takže já bych to s tou nejhranější mapou nepřeháněl. Už 1942 přinášela rozdílnost v mapách a tím nastolovala požadavky na hráče. Například mapa operation Aberdeen je jen o technice - rozhlehlá pouštní pláň s centrálním bodem v podobě vesnice uprostřed mapy a kde se to hemží tankem za tankem a kde na sebe v jednu chvíli vidí až 60 hráčů v technice. A pokud nejsi dobrodruh a nebráníš sám tu vlajku ve vesnici jakožto pěšák proti třiceti obrněncům, tak zde pěchota nemá prostě moc místa k nějakému vymýšlení a ani to nemůže být primární síla, která by byla schopna prorazit do základny soupeře (většinou až tedy na průzkumníky, kteří se válí po skaliskách na okraji mapy a dodávají souřadníce pro někoho, kdo ovládá dělostřelectvo instalované v hlavní základně). To samé mapa Kursk, přestože je menší, nebo taky Gazala. Armored kill není zase takovým výrazným odklonem, jak se domníváš, přináší zkrátka možnost si zablbnout ve velkém převážně s technikou( což není pro sérii nic nového, vždy byly mapy, kde role pěchoty šla do ústranní a o výváženosti se mluvit nedalo ) a jak řekl kolega nahoře už podle názvu lze počítat s tím, jaký bude koncept a požadavky na hráče. Řešít u AK, který se specializuje na větší plochy a střety obrněnců, že mám jako pěšák omezenou působnost - to teda nechápu.
-
-
-
blbost, je to najlepsie na trhu co je, ziadne prehipovane reakcie, dlho nebolo nic take akcne a zazitkove v muli od bf2
-
-
Mluvíš o BF3 obecně nebo o Armored Killu?
-
-
Presně tak, proto mam nejradši Caspien, Kharg a Konťáky z puvodní hry. Techniky tak akorát. Ale zase nůžu říct, že mě AK zklamal, pokud se hraje za pěší, chce to jen více taktizovat a uhýbat pred tou technikou. Jinak co se týce CQ, tak máš taky naprostou pravdu, víc jak 24 lidí a je z toho Quake 3 :)
-
-
Já nejraději Sienu, Bazaar, Karkand, Sharqi a Metro (bez výbušnin ve 32 lidech max!). Zrovna Caspian mě nikdy nebavil, i když jsem na něm často měl dobré skóre. Kharg a Kanály i taky nikdy moc nesedly.
-
-
takže jsi CoD a né BF hráč ...
-
-
Přečetl jsi si vůbec co jsem psal předtím? Karkand a Sharqi jsou "CoD" mapy? To by mě tedy zajímalo, co by si o tom mysleli hráči BF2. Ano Siena a podobné jsou menší, ale ve správném počtu hráčů je to skvělý městský boj. To si jen všichni myslíte, že když je to Battlefield, tak tam musí být těch 64 vojáků, ale to dávno neplatí. Na takových serverech se nedá hrát. 32 lidí na Sieně je skvělý zážitek. Techniku mají obě strany, jeden tank je tak akorát pro tuhle velikost. Mimoto jsou to velice variabilní mapy, najde se tu technika, CQB, ale i místo pro ostřelování (byť samozřejmě ne na víc jak 300-400m; pořád lepší jak 30m v CoDku)
-
-
-
-
-
To bych si zahrál jen jako sandbox a prošel se krajinou. Vypadá to fakt moc pěkně.
-
Mohli by uz trochu rozsirit pocet hracu. Bitvy 64v64 na velkych mapach jsou hned o necem jinem.
-
Sice jsem sám proti sobě, když vám to prozradím, ale s tou mobile arty je to trošku jednodušší. A nemusel mi to nikdo říkat, psát aod., prostě jsem udělal to samé, co s mortarem ;-)
-
-
mo jasne no, roztahnes si mapku :-)
-
-
FPS s tak hrozným NETCODOM ako je táto, som už dlho nevidel, ale to bolo tak aj v Bad Company 2, človek sa skryje za prekážkou a aj tak ho zabijú alebo zabijete niekoho až keď už prebíjate zásobník. AAA titul by nemal mať takéto chyby.
-
Cast 3)
Par tipu na zaver pro tridu support: C4 na tank je vazne zabava a zaruceny kill ale pokud v nem sedim prosim vyhnete se mi obloukem, protoze Vas nemam rad :), engineer: protitankove miny jsou vazne ucinne, prosim nepokladajte je na mista kde je necekam, byt se snazim co muzu se jim vyhnout :), engineer podruhe: prosim kdyz uz odpalujete (mnou tez oblibeny Javelin) zkuste si na pribrat Recona a SOFLAM. Jinak je to bida pokud tedy nejste 2-3. Pro piloty heli: nerizene rakety jsou vazne ucinne, taky me to bavi v MI-28 ale pozor pokud na me trefite s laserem rizenou munici a vhodne rozmistenymi SOFLAMy....poslu Vam laserem rizeny 105/100mm darecek. Taktez prosim blize ke me, protoze CANISTER SHELL munice je skvela na nizko a pomalu letici heli vcetne letadel. Jisty kill..... Zaver: jakozto tankove eso, preferuji hodne reconu na bojisti a hodne deployovanych SOFLAMu na vhodnych mistech, byt to mozna RECONi nevite, tak tim pomahate i tankistum. Vrele diky! Zaver: DCL Armoured Kill je vazne vinikajici DCL stejne jako Close Combat coz bych nikdy nerekl. PPS: kdyz uz sedim v tanku prefeji automaticky zasobnik (rychleji strilim coz se vzdy hodi), infracerveny kour jako protiopatreni (Javelin a laserem rizena munice) a laserem rizenou munici do kanonu a jeste jedna vec pro RECONy, kdyz uz jste na kopci nekde asi tak 1-1,2km ode me to jeste neznamena ze vas s kanonu netrefim, byt narozdil od reality tanky v BF3 nemaji zoom na zamerovi kanonu (u kulometu ve vezicce ano). Posledni tip: SOFLAM se bajecne nici laserove rizenou munic. Holt na kazdou zbran existuje protizbran a to je presne to co na Battlefieldu 3 ocenuji. Jiste se najdou jini hraci, kteri jsou taky tankove esa a maji (preferuji) svuj styl. A presne o tom je cely Battlefield. Panove s DICE ja smekam. -
-
Battlefield 3 jsem přestal hrát před několika měsíci a vůbec mě to netáhne se k němu vracet. Hlavní důvod byl Premium, kdy vy**bali s hráči s předobjednávkami, tedy i se mnou (Proč neodečtou cenu Karklandu, který už mám od ceny Premium?) a druhý, jak už tady někdo zmínil naprosto zmršený systém hit-pointů a celkově podivné chování zbraní (do někoho vystřílim zásobník a ho*no a on mě zabije na dva zásahy).
-
-
Ja si z toho tolik nedelam. CQ jsem vynechal, AK si koupil a Aftermath a End Game asi taky vynecham. Jedine ze by endgame prinesl nejaky novy zajimavy mapy s technikou.
-
-
Na Armored Kill jsem pohlížel se skepsí (na BF3 mě baví spíše urbanistický styl boje), ale i když jsem ten nejhorší pilot na světě, tak jsem si to nakonec dokázal za takového medika užít. Jasně, nikdy neskončím mezi prvními, ale tak o tom stejně tahle série není *1*
-
Co ste do chu ja robili doteraz, sak Armored sa hraje uz davno!
Co ste nemali v Tiscali PC ? Typujem ze na tych srotoch, co ma ma vas 13 rocny redaktor mu to neslo ani na High
*7*
Mam level 100 uz davnejse, nahrate cca 700 h , takze BF3 poznam ako vaginu manzelky a susedky *14*
1. BF3 neni zla hra
2. Je to super hra, ked ste na Teamspeaku s partiou
3. Ak mate PC na urovni aspon : i5 , 8 RAM , + GTX 670@/7950 @ tak aj graficka podivana *8*
4. BF3 nikdy nebude BF2 , mi stary herny psi vieme o com hovorime, ked sme na servery ANTIK hrali Battlefield 2 od rana do rana *14* popijali a kecali , ach jaj ach jaj BRATIA
PS: Pozdravujem chalanov z lama TS, byvaleho Mordor a BMK :) a dalsie...Hej som to ja stary chuj BLAHO *3* -
-
1. Pokud si poznal jen nebo především Antik servery, nikdy si nehrál BF2. Úroveň hraní na Antiků byla velmi slabá. *4*
2. 700 hodin zní docela dost - ale v BF2 by si za tu dobu sotva nahrál plukovníka, natož max. hodnost - tzn., že max. hodnost v BF3 není nic.
3. Grafika je hodně dobrá - nemá moc konkurenci na poli FPS, ale mrzí mě ty hnusný mraky. To je děs. Mraky opravdu šly udělat mnohem, mnohem lépe.
4. Hrát jakékoli FPS přes TS je skoro nutnost. -
-
Za 700h jsem měl myslím 4* generála v BF2 (mám přes 1000h). V BF3 (nadprůměrné SPM přes 670) nemám ani po 550h nejvyšší hodnost. 700h asi nebude třeba, ale v obou hrách jsem patřil k nejlépe hodnoceným hráčům v každém kole a tak si mohu dovolit tvrdit, že píšeš nesmysly.
-
-
Chci vidět staty - bez toho nevěřím ani slovo. *3*
Staty jsou stále funkční, takže není problém, aby si svá tvrzení doložil. *3* -
-
A úroveň hraní na Antiku slabá teda nebyla. Komunita a admini (taky jsem byl jedním z nich) patřila k tomu nejlepšímu, co jsem kdy poznal.
-
-
Na Antikach neslo o to mit nahunteno milion bodu a mit k/d 1000/1,ale slo tam o partu stalych lidi co si radi zahraly BF2. Par let sem tam taky stravil(cca 7) tak vim o cem antyk byl. A co se tyce kvality hracu tak to vetsinou byly srdcari co hru hrali, protoze je bavi a ne kuli bodum a to ze zadnych tabulek a statistik ci hvezdicek v hodnostech nevychyzi a urcit se neda....
-
To možná, ale kvalita hráčů byla všelijaká. Také jsem tam párkrát zavítal a občas jsem si říkal, že hraju s boty. Ale jistě, komunita to asi byla hodně dobrá a kdo tyhle servery dal dohromady a celou dobu je udržoval, to byl machr hodný úcty. Ale úrove%n hráčů na některých oficiálních serverech byla nesrovnatelně vyšší (samozřejmě neuvažuju servery, kde se konal 24/7 nadefest).
-
-
http://www.bfstats.info/player.php?id=29252
-
-
Anonyme, byl jsem na tebe mírný, ale pryč s mírností. Nahrál si to na private serverech, kde bylo o mnoho snazší nahrát vyšší hodnost. Že si to neuvědomuješ jen dokazuje, jak málo toho víš o BF2. Prostě se pleteš v té věci, ve které byl spor. Že to neumíš přiznat mi přijde poněkud trapné. A že tu tvrdíš, že snad dáš 4* generála na ofic. serverech jen dokládá, že nemáš tušení, co všechno to vyžaduje. Prostě jsi trapný. Ale proč se dohadovat s někým, kdo nejspíše omylem hrál na privátním serveru a myslel si, že hraje skutečný BF2 a že dosáhl skutečného 4* generála, že? *7*
-
Z.Z. Další takový, se kterým se nemá smysl bavit, protože on má vždycky pravdu. Já snad to BF2 nainstaluju a dám 4* generála na ofiku, jestli vůbec ještě něco je. Ale protože i pak bys tvrdil, že nemám pravdu, tak se na tebe můžu tak akorát z vysoka víš-co *2* *1*
-
Díky. Staty docela pěkný. Určitě si to hrát uměl. Ale víš, tohle jsou výsledky z private serveru a to tak trochu nepočítám. Konkurence na takových serverech byla docela mizerná a bodování všelijaké. V drtivé většině bylo bodování odlišné od toho z oficiálních EA ranked serverů. Hodnosti se tam získávaly o dost rychleji. Počítám, že 4* generála tam nakonec měl skoro každý, ne? Tak to aspoň bylo na antik serverech. To by sis měl uvědomit, než začneš psát o tom, že někdo píše nesmysly.
Shrnu to: Nehrál si na ofic. serverech. Nemůžeš soudit. Nemáš pravdu. *3*
-
-
-
-
-
700 h = měsíc promarněnýho života kolik to je cca 2h denně od vydání hry což je jak dlouho skoro rok ? neodsuzuju tě každýho baví něco jinýho jen mi to nejde do palice..
-
-
niekedy rozmyslam preco kazdy hned povazuje zabavu za premarneny cas. Dolezite je ci robi aj ine veci a nie ci sa rad zabava pri PC namiesto knihy.
-
lepší je chodit na pivo nebo do divadla
-
-
po prvej vete som vedel, ze si to ty :))
-
-
Cau kamo :)
Viez po tazkej nocnej, s trojitym drinkom BOŠACKEJ.
Uz vypadnite od PC a dajte si poldeci do tej Kurwy pyci Kalvinskej *1* -
-
nauč se psat
-
-
-