Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Nestojí za to.
  • parada ale hlavne ze Battlefield 4 bude 4x vacsi ako Armored kill *1*
    • Jo, už aby vyšel BF4. Pomalu dochází nápady na DLC a ono to vypadá blbě, když těch DLC vyjde až moc. Pak by snad mohlo hráče napadnout, proč některá ta DLC nebyla přímo v původní hře a nebo proč se nevydá rovnou velký datadisk s komplexním obsahem. Takhle hráčům šoupneme pár mapek a budeme to nazývat "další možností hraní" a než jim to dojde, vydáme s velkou slávou zcela novou hru (původně samozřejmě datadisk, který by ale bylo škoda vydat jen jako datadisk, když z toho můžeme udělat super novou hru). Pak ještě rychle vydáme poslední super extra patch pro BF3, který nic neřeší a hru vlastně kazí a šup, konec podpory, konec statistik a jede se dál. Peníze se musí točit!

(PS Vycházím z reálne praxe EA - a to i z toho, co jsme mohli vidět u BF2 a dalších her.)
    • A to jsi zjistil jak?
      • darthak
        je to logicke, ty holobriadok, kazdym dielom sa mapy zvacsuju takze...
      • Pani Iveta Radicova si dala deci Etanolu a vestila z koule *2*
  • Verdikt:

Nevydarene DLC, ktore opakuje chyby z bety, tj zabugovane skaly, nepriestrelne textury a mnoho ineho...

Mapy su total fail kvoli konzoliam, kde sa jedna o prazdne stvorcove oblasti pokryte travou, snehom alebo pieskom s chaoticky rozmiestnenymi zakladnami...Toto nema s BF2 a jeho velkymi mapami a roznorodostou prostriedia nic spolocne, ale tak konzoly...

Plus ten Herkules ci aky lietadielko, co tam lieta dookola, aby mohli totalne lamy nazbierat lacno killy a nalakat CoD hracov je total ultra fail...Pri rushi je to totalne OP a aj za tych par sekund, co zije, pokial mate dobrych pilotov, to dokaze prehrat cely match, nakolko na niektorych mapach nemate kde kempit cely tim, resp. nemoze cely tim o 20 ludoch na kazdej strane kempit v jednej malej neznicitelnej budke, kde staci jedno rpg a ste vsetci mrtvi..

Cize v skratke...DLC nedomyslene, nevybalancovane, plne chyb a zbuchane na rychlo bez akehokolvek testingu a balancu a na rushi je to fakt vysmech voci obrancom, ktori su nuteni byt zalezeni cely cas v budovach, lebo ak vyjdu von, okamzite kill od lamy z lietadla...Nie dost, ze utocnici vzdy mozu utocit len z jeden strany fakticky ale este aj im treba lietadlo.
  • Asi je to trochu hloupá otázka, ale jak je to se singleplayerem? *5*
    • Mato1987
      čo máš konkrétne na mysli?
      • Je tam nějaká single-player kampaň? Nebo aspoň boti na multi-player onanii?
        • Mato1987
          nie som si istý či práve nevypustili blázna z bohníc alebo si vážne taký simplexný
          • Máš pravdu, vážně jsem tak jednoduchej :). No já hraju původní BF3, hraju kampaň. Ale tohle DLC vypadá, že je určený jenom pro multiplayer.. Říkám, že je to hloupá otázka, ale já na ní odpověď prostě neznám.. Mohl by ses prosim snížit tak hluboko a udělat mi v tom trochu jasno?
            • Nebud tak zbytecne podrazdenej... neni to dobry na plet.
            • Mato1987
              pána boha....ty si neskutočný simplexák, v dnešnej dobe máš k dispozícií toľko informácii na internete "přes počítač" a budeš tu hrať prosťáčika ktorý nemá ani náhodou páru že dlc sú len pre multiplayer, no jemináčku, hraj to na niekoho iného, na mňa to neplatí.
            • Chlape... Battlefield je v podstate jen Multiplayer Only. Ta Singl kampan je tam tak nejak jako dodatek diky marketingu. A nerikam, ze se uplne nepovedl, ale proste pod nazvem Battlefield si predstav Multiplayer.
            • Je MP only.
  • Cast 1)
    Dovolim si prispet do diskuze. Jakozto autor recenze taky nejcasteji hraji za engineera a recona ale nepohrdnu ani medikem a supportem, vse dle nalady a chuti. Narozdil od vsech predchazejicich Battlefieldu kde jsem preferoval vyhradne mapy s pechotou bez vozidel (Battlefield 2) jsem se pres Battlefield 2142 (kde uz jsem dokonce par vozidel zkusil) dostal k Bad Company 2 (kde me fascinovala (-je) fyzika ) kde jsem dostal chut na tanky...ale heli a letadla me nikdy, vazne nikdy nesly. A to i presto ze jsem jinak byvaly hrac hardroce leteckych simulatoru. No ale zpet k Battlefield 3 a jeho DCL Armoured Kill. Ano taky jsem si zakoupil Battlefield 3 limited edition s DCL Back To Karkand a tudiz me 1100Kc za Premium ucet se zdalo pomerne dost ale beru to tak, ze ty zbyvajici 4 DCL (z nich 2 teprve vyjdou) za to proste stoji. Stejne jako autor recenze jsem ja jinak typicky Battlefield bezny hrac se docela bavil v Close Combat DCL (Gun Master mod je vazne skvely na odreagovani). Nicmene co si budeme nahlavat az z prichodem Battlefield 3 a jeho fyzikalniho modelu jsem zacal "preferovat" vozidla, konkretne tanky. Ostatne staci se mrknout na muj profil http://battlelog.battlefield.com/bf3/soldier/RapierCZ/stats/355269517/#!/bf3/soldier/RapierCZ/stats/355269517/ Uz je to nejaky ten mesic co mam odemcene vsechny polozky u tanku a nove brzy i u tank destroyeru. Osobne z tech dvou typu stihacu tanku moc radost nemam (presneji receno nemam radost z typu ktere vybrali), taky DICE mohli vybrat nejake znamejsi typy.....mozna bych mel rici starsi typy stihacu tanku....M1 Abrams a T-90 nejsou buhvi jak supermoderni tanky (pokud nejsou modernizovane) ale paradoxne stihace tanku v datadisku patri spise k tem novejsich typum.
    • Pekna hra to byla :D
  • Battlefield 3 je sranec! Hlavně pokud jde o příběh, ten nešahá tomu ze serie MW ani po kotníky
    • Jo, příběh je naprosto zásadní. Dost mě mrzí, že tam chybí třeba možnost vlastnit svůj dům. A jaktože tam není nějaký lepší systém obchodování? A ty RPG prvky jsou dost na nic. Ani nemluvě o nemožnosti role play.

...

Jo moment, my se tu bavíme o FPS. Aha.. *1* *7*

(Kdo to nepochopil: Ne, FPS fakt není o příběhu. Ne, opravdu ne. Fakt ne. Zkuste jiný žánr.)
    • co sem tahas pribeh, kdyz se tu bavime o multiplayeru? vis co? otevri si vlastivedu a uc se, at zitra ve skole nemas problemy.
      • něco jako když hejtři píšou na COD fora *7*
      • *1* presne tak kamo
        DETI drzte py cu
    • Single nenní nic moc,přiznávám ale pokud mluvíme o MP CoD nemá šanci
      • genki.sudo
        Pokiaľ niekoho baví BF nuda, je to jeho volba..
      • Ale má. Mě osobně baví víc, když uběhnu pět metrů, sejmu někoho, uběhnu dalších pět, tam sejmu dva atd., než abych běžel kilometr, zabil jednoho, načež mě hned zabijou, takže se respawnuju a běžím další kilometr (strašná zábava, pokud nebudeš mít okolo nějaký vozidlo...), tam mě zase zabije kempující sniper atd.

COD vede jak v SP, tak i v MP. Tím neříkám, že mě BF3 SP nebavil (MP jsem nehrál, jen jsem porovnával s MoH MP *1* ), náhodou lokace byly pěkný a příběh taky nebyl špatnej.
        • Cod je nic oproti bf3 close quarts, tam je to rezacka na male mape a cod se muze zahrabat
        • Ale takovej styl boje si v BF uzijes taky. A to vic nez dost.
          • genki.sudo
            Hrávam BF i CoD a bohužiaľ má pravdu.. Evidentne si to poriadne nehral (jednu z tých hier ;-)
            • Na CoD jsem urcite dohromady nejakej 200 hodin nahral (MW1 a MW2) a BF bych nerad komentoval protoze tam mam o moc vic jak 200 hodin. Ten styl je trochu jinej ale takovej zasadni rozdil to neni. Dost zalezi na tom co hrajes za mapu a mod.
      • Mato1987
        ale sp nie je až tak špatný, mne sa v single kampani mrte lúbil hlas dimu napr :)
  • autobusar
    Kto ma gule nech hra red orchestra 2 za 5 eur ,najlepsie realizmus. Ostatne je len arkadova picovina. Bf 3 som si kupil a hral tak tyzden aby som tam na hardcore vykosil cely tym dakou shotgun so scope... uz sa z toho stava call of duty : battlefield
    • máš pravdu že se z toho stalo call of duty : battlefield.

ale armored kill je dobrý , udělali by líp kdyby armoredkill vydali jako BF3 a né jako DLC , ale to by zas nevydělali peníze
    • To jsem zkousel ale ze bych tomu prisel na chut to uplne ne ale to bylo hlavne tim v jak zalostnem stavu byla Red Orchestra po vydani.

Cekat ale realismus od battlefieldu je ale velikej fejl. Tomu jsme se jako stupidni arkade smali uz kdyz jsme hrali Operaci Flashpoint.
  • S tím že se dlc povedlo nemůžu souhlasit zaprvé bugy nejsou stále opravené(např. zalehnutí do zdi),hra není stále reálná např. voják v plné polní běhá jako Bolt a hra není vyrovnaná např ten kdo má gunship vyhrál a ruský stíhač tanků plave zatímco americký plavat neumí.Klidně mě zdislikujte ale říkat že se dlc povedlo nelze říct(snad kromě map).Doporučuji zhlédnout tuto video kde je armored kill hezky zrecenzované :
    http://www.youtube.com/watch?v=pJLaeZY0oV0
  • az na bzzz bzzz bz bzzzzzzz sem nenasel jedinej duvod proc menit BF2 za 3
    • Třeba že pokud nasedneš v BF 3 do stíhačky tak nemáš za 10 minut K/D 50/0 ?
      • :D typicka lamiczka co, co nenavidi kdyz ho nekdo sejme ze vzduchu, reknu ti tajemstvi, pokad sou dobry piloti na obou stranach, vetsinu casu bojuji medzi sebou a na pwnovani tech dolu moc casu nezustane.
        To je pak balet a ne boj.

V Csku taky nebrecis kdyz ti nekdo da hedku ani ho pradne neuvidis, po 7+ letech praxe to jaksi neni nic, co by neslo ocekavat. Po 7 letech praxe za kniplem je logicke ze ten typek v oblacich bude dobrej.
    • neměň, BF3 toho sice nabízí dost, ale nemyslím si, že by většina toho, co nabízí, sedla hráčovi BF2. Spíše je to mířené jinam - na hráče CoD apod.
      • 1) vybuduj skvelou valecnou multi player znacku
        2) pokracuj nekolik let
        3) oznam "revoluci" a teda novej dil
        4) ignoruj bod 1) a 2) a vsechny fanousky co za ty leta mas
        5) naklouj COD
        6) ???
        7) profit, nazen ovce a pusti jim zilou
        8) za nakej kratsi cas pokracuj od bodu 4)
        • Jak jednou rekl Steve Jobs.. Lide casto nevedi co chteji, dokud jim to neukazete ..
          Kdyz se nad jeho citatem zamyslis v souvislosti se tvym bodem 7) , tak si mozna uvedomis, ze ovce jsou cerne a bile.. a z tech bilych se nakonec zase stanou cerne, a budou opet oponovat (napr. hnojit forum hejtama) tem nove prichozim bilym oveckam, ale taky je moznost nebyt zadnou ovci ;)
          • Steve Jobs, kto to je ?
            Jo ten typan co prodaval smesne a spatne produkty masam, ktere by si ruce urvali za novou, jeste lepsi verzi toho sameho.
            • :D to si cetl na novinkach, nebo ti vymyly mozek www.csfd.cz/film/259340-televizni-noviny
  • Tichá závist. Tohle by moje železo asi nezkouslo. Krom Win Xp by BF3 nešmakoval asi ani hardware. No co se dá dělat, musim se spokojit zatím jen s Bad Company 2.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit