Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Armored kill je super DLC! Ja osobne stejne hraju jen conquest :D Konecne poradna masaz zamerena na techniku. Hykam blahem protoze nesnasim behani za pechotu :D
  • rancor1223
    Pro mě je tohle zatím nejhorší DLC. Ukamenujte mě, ale tohle není ten úplně klasický BF2 jak spousta lidí tvrdí. BF2 byl o mapách typu Karkand nebo Sharqi (a ty také byly nejhranější). Trocha techniky a jinak pěchota. Skvělým příkladem v BF3 je Caspian Border, Pěchota si zabojuje, má zde krytí proti technice a vzdálenosti nejsou nijak strašné. Techniky je tak akorát. Pro 64 lidí perfektní.
    Armored Kill mapy jsou pro pěchotu téměř nehratelné (v modech Conquest Large a Tank Superiority - hlavní mody toho DLC). Převaha techniky je příliš velká na fakt malém prostoru (největší mapa je výsměch).
    A když už v BF2 byly mapy jen o technice, vždy zde byl prostor pro manévry s technikou, takže nedošlo no to, že všech 14 tanků na sebe vzájemně vidělo (neříkám, že se to děje pořád a všude). A i tak se tam s pěchotou dalo hrát (byť omezeně).
    Back To Karkand 9/10 > CQ (které je náhodou dobrá zábava, jen to musíte hrát v 16-24 lidí) 8/10 > Armored Kill 6/10
    • vole, az teraz som si to precital cele, co myslis, ARMORED KILL sa to vola asi preco ? znie to ako pechota ? vole ne, je to tazka technika a posrate mobily male... tak neprud a naskoc na nejaky technikal a rob svoju pracu !
      • rancor1223
        Další co to vůbec nepochopil. Oni hlásají jak je Armored Kill návrat ke kořenům, ale to vůbec není pravda. Vždyť si vemte i nejhranější mapy BF1942. Berlín! To je mi panečku zatracený rozdíl oproti Armored Killu. Mě je jasné, že ty mapy jsou určené technice, ale mě primárně vadí jak jsou prezentované. Jako to o čem BF je a to není pravda. Mimoto, v BF si vždy našla místo jak technika tak pěchota - ať už šlo o jakoukoli mapu.
        • darthak
          nie je to navrat ku korenom, to je blbost, ako pises
        • ZvacA
          Berlin v 1942 je jedna z nejhůře navržených pěchotních map, která se v sérii objevila a hned za ní ji směle konkuruje Omaha. Pro pěchotu Rudé armády je to mapa s jedním velkým utrpením a neustálou frustrací a při špatném nastavení se celé kolo promění v konstantní bombardování výchozí pozice za stálého dopadání německých granátů, takže já bych to s tou nejhranější mapou nepřeháněl. Už 1942 přinášela rozdílnost v mapách a tím nastolovala požadavky na hráče. Například mapa operation Aberdeen je jen o technice - rozhlehlá pouštní pláň s centrálním bodem v podobě vesnice uprostřed mapy a kde se to hemží tankem za tankem a kde na sebe v jednu chvíli vidí až 60 hráčů v technice. A pokud nejsi dobrodruh a nebráníš sám tu vlajku ve vesnici jakožto pěšák proti třiceti obrněncům, tak zde pěchota nemá prostě moc místa k nějakému vymýšlení a ani to nemůže být primární síla, která by byla schopna prorazit do základny soupeře (většinou až tedy na průzkumníky, kteří se válí po skaliskách na okraji mapy a dodávají souřadníce pro někoho, kdo ovládá dělostřelectvo instalované v hlavní základně). To samé mapa Kursk, přestože je menší, nebo taky Gazala. Armored kill není zase takovým výrazným odklonem, jak se domníváš, přináší zkrátka možnost si zablbnout ve velkém převážně s technikou( což není pro sérii nic nového, vždy byly mapy, kde role pěchoty šla do ústranní a o výváženosti se mluvit nedalo ) a jak řekl kolega nahoře už podle názvu lze počítat s tím, jaký bude koncept a požadavky na hráče. Řešít u AK, který se specializuje na větší plochy a střety obrněnců, že mám jako pěšák omezenou působnost - to teda nechápu.
    • blbost, je to najlepsie na trhu co je, ziadne prehipovane reakcie, dlho nebolo nic take akcne a zazitkove v muli od bf2
      • rancor1223
        Mluvíš o BF3 obecně nebo o Armored Killu?
    • Presně tak, proto mam nejradši Caspien, Kharg a Konťáky z puvodní hry. Techniky tak akorát. Ale zase nůžu říct, že mě AK zklamal, pokud se hraje za pěší, chce to jen více taktizovat a uhýbat pred tou technikou. Jinak co se týce CQ, tak máš taky naprostou pravdu, víc jak 24 lidí a je z toho Quake 3 :)
      • rancor1223
        Já nejraději Sienu, Bazaar, Karkand, Sharqi a Metro (bez výbušnin ve 32 lidech max!). Zrovna Caspian mě nikdy nebavil, i když jsem na něm často měl dobré skóre. Kharg a Kanály i taky nikdy moc nesedly.
        • takže jsi CoD a né BF hráč ...
          • rancor1223
            Přečetl jsi si vůbec co jsem psal předtím? Karkand a Sharqi jsou "CoD" mapy? To by mě tedy zajímalo, co by si o tom mysleli hráči BF2. Ano Siena a podobné jsou menší, ale ve správném počtu hráčů je to skvělý městský boj. To si jen všichni myslíte, že když je to Battlefield, tak tam musí být těch 64 vojáků, ale to dávno neplatí. Na takových serverech se nedá hrát. 32 lidí na Sieně je skvělý zážitek. Techniku mají obě strany, jeden tank je tak akorát pro tuhle velikost. Mimoto jsou to velice variabilní mapy, najde se tu technika, CQB, ale i místo pro ostřelování (byť samozřejmě ne na víc jak 300-400m; pořád lepší jak 30m v CoDku)
  • Ma toto DLC nejaky smysl na PS3 kdyz jsou servery max pro 24 hracu? To se na ty mape ani nenajdou ne? Nechapejte to jako hate, hraju taky na ps3
    • nejsou náhodou tím pádem menší mapy? Něco takového jsem někde četl ale nevim jistě
      • Puvodni mapy mensi jsou, ale to budou zmensovat mapy o kterych tvrdi ze jsou nejvetsi v historii Battlefieldu?
        • mluvíme o BF3 čili o DICE, řekl bych že i tohle je možné :D ;)
    • ales.smutny
      Upřímně, nevím. Jako v Tank Superiority se najdete, žejo, protože bojujete o jeden bod. Ale jinak... Fakt si nedovolím s jistotou říct, že to nebude spíš hra na schovku...
    • rancor1223
      No teoreticky technika vyjde na všechny, ne? Hraji na PC a tam jetuším 7 armorů na každé straně, na konzolích o dva méně (tzn 5 na tým). Pochybuji, že by se tam tu tanky vysloveně hledaly, ty mapy zas tak velké nejsou.
    • Mě by to taky zajímalo. Já hraju jenom na PS3 (slabé PC) a pravě nevím zda to má smysl. To omezení počtu hráčů mě už takhle dost štve. Je tady někdo z konzolí co má tohle DLC a podělil by se o zkušenosti ?
  • cely problem tej serie je ze sa opici po COD cize ziadna stamina pri behani,gulky rovno ked drzite full auto,uz vobec netreba davat davky,staci drzat zbrane,utekat mozte vkuse a kazdy bleskovo stale uteka,ne jak v 2142 ze ste kus odbehli a uz stamina bola dole,ach kde su tie stare hardcore casy,dnes su v mode konzoloidne rychle arkadove bezduche strielacky,dakedy som mal BF3 premium ale uz som to nemohol vydrzat a musel som to predat
    • Vyskusajte si M16A3 alebo M4A1 dilina,staci drzat v PC verzii a kazdy laha hned mrtvy,no len mi povedzte kedy ste si prepli v tych zbraniach na semi alebo strielali pomalicky po davkach zdaleka,kazdy len skace za roh a drzi full auto
      • SIG552 s tlumičem...dost často na jednotlivých.
      • Jo kdyz se bojuje proti pechote na blizko... no tak to je jina. V takovym pripade dost casto full auto drzim to je pravda.
        • Ale v tomhle případě je to jaksi účel full auta. :)
          • Fakt? :D
    • mozna na konzoli tam maj auto aim jinak by nic netrefili uff to bude minusek *1*
      • uz vidim ako vy strielate po davkach 2-3rany burst,kazdy sype cele davky
    • Kterou zbran pouzivas ze ti kulky litaj rovne i s full autem? To bych v BF bral taky ale zadnou takovou zbran jsem tam nenasel.
      • to by mě taky zajímalo :D zas nějakej inženýr... *6*
  • "Tank Superiority je zkrátka spíš velký chaos, než nějaká taktika." - No já teda moc nejsem vyloženě na akční válečné hry (i akční hry obecně). Poslední Call of duty jsem hrál jedničku, ale BF 3 jsem si chtěl vyzkoušet kvůli tomu zničitelnému prostředí a super grafice - tak jsem si půjčil kamarádův Origin. Na chvíly jsem si spustil SP a když se mi zdálo, že to nějak ovládám a reakce mám trošku rychlejší než Lobotomik tak jsem zapnul MP a teda musím přiznat, že chaos se mi zdál i normální Rush mód...
    Ale docela dobře se mi o tom čte a u toho asi zůstanu *4*
    • ales.smutny
      Ono jde i o výběr spoluhráčů, tým, klan...;) S random hráči je to nějaká organizace jen výjimečně :)
  • Na BF3 se mi moc líbí ti kostičkované mraky. Moc pěkné na AAA titul. *7*
    • děkuji za mínusy. jde vidět, že se mnohým ty kostičky líbí a nebo je tu příliš mnoho hráčů se závažnou zrakovou vadou. Napovím vám: Mraky vypdají jinak a to i v 5 let starých titulech o dost lépe. *3*
  • Bohuzel to co pro me v DLC melo byt nejvetsim tahakem v DICE totalne zprasily a dost me tim znechutily. Modry filtr evokujici letni odpoledni bourku vydavany za noc z mesicem ktery aspiruje na xenonovou vybojku je spatny vtip. *11*
  • Mapy (až na tu pouštní) jsou super, ale problém tohohle DLC je zálkadní hra. Celej ten betafield je zabugovanej od toho svýho origami po battlelog včetně celý tý hry, která nenašla ani balanc ani realitu...
    • Vy jste tady dobrý hovaďáci. A to jste si nevšimli, že si v nastavení si jde i nastavit míra "vyhlazování" síťového kódu? Zkuste si s tím pohrát. Záleži na vašem netu. Uvědomte si, že se tu řeže třeba i 64 lidí najednou.
      • trolo
        ten slider robi absolutne howwn0
    • CRYPT
      agreed, ten jejich posahanej engine je jeden velkej fail, jak je mozny ze mne nekdo dokaze zabit o sekundu pozdeji co jsem schovanej za rohem? Jak to ze dostanu 2 hity jsem down, ale ja musim do nejakyho s*ace vystrilet celej zasobnik a z toho ho hitnu 2x? bla bla bla bla ted to vidim nauc se strilet, strilej davkami apod - vse odzkouseno, mam nahrano x hodin - vim o cem mluvim. Grafika krasna, destrukce prostredi skvele, balisticka krivka - WTF???? M98B ma ucinny dostrel 1200 metru - a ne ze po 50 metrech kulka zacne klesat. Hitmakery na metr z teto scopy je silenost... Nikdy jsem se nevztekal u hrani fps tak jako u BF3....
      • Ako píše kolega nado mnou, je to klasický lag. Bežný problém sietových hier. Nevinil by som engime. Jediné riešenie je hrať na serveroch na ktoré máš dobré spojenie. Už v BF2 som si tých "nefér" smrtí užil dosť. A keď tomu pomáhali hráči používaním Bunny Hop, bolo to zúfalé :-)
        • Klasický DICE fail (lag). Tohle bylo už v BF2 (1942 jsem moc nehrál). Detekce zásahu je vykonávána na lokálním stroji a nikoliv na serveru jako dříve. Ničemu to nepomohlo. Stále stejný problém. Měli by tvůrce net kódu vyhodit a najmout pořádné programátory. Hrál jsem hodně MP FPS, ale BF je snad jediné, kde se tohle děje skoro u každé smrti.
      • trolo
        http://www.youtube.com/watch?v=agDJJTqtQDI
        http://www.youtube.com/watch?v=oSoZ7RCP4t4
        a
        http://www.youtube.com/watch?v=Rc5o-b6zsYo
        + hromada dalsich videi. netcode fail.
      • laggy ;) preto ta da na 2 rany lebo tebe stihne tvoj pocitac-klient ukazat len tie rany ktorymi ta dal cize posledne,on tiez vystrielal do teba 30nabojov len ti stihlo ukazat posledne 2a preto ta da za rohom lebo tebe klient sice ukaze ze si za rohom ale na servery si este vonku taze tak,blba hra
  • az na bzzz bzzz bz bzzzzzzz sem nenasel jedinej duvod proc menit BF2 za 3
    • Třeba že pokud nasedneš v BF 3 do stíhačky tak nemáš za 10 minut K/D 50/0 ?
      • :D typicka lamiczka co, co nenavidi kdyz ho nekdo sejme ze vzduchu, reknu ti tajemstvi, pokad sou dobry piloti na obou stranach, vetsinu casu bojuji medzi sebou a na pwnovani tech dolu moc casu nezustane.
        To je pak balet a ne boj.

V Csku taky nebrecis kdyz ti nekdo da hedku ani ho pradne neuvidis, po 7+ letech praxe to jaksi neni nic, co by neslo ocekavat. Po 7 letech praxe za kniplem je logicke ze ten typek v oblacich bude dobrej.
    • neměň, BF3 toho sice nabízí dost, ale nemyslím si, že by většina toho, co nabízí, sedla hráčovi BF2. Spíše je to mířené jinam - na hráče CoD apod.
      • 1) vybuduj skvelou valecnou multi player znacku
        2) pokracuj nekolik let
        3) oznam "revoluci" a teda novej dil
        4) ignoruj bod 1) a 2) a vsechny fanousky co za ty leta mas
        5) naklouj COD
        6) ???
        7) profit, nazen ovce a pusti jim zilou
        8) za nakej kratsi cas pokracuj od bodu 4)
        • Jak jednou rekl Steve Jobs.. Lide casto nevedi co chteji, dokud jim to neukazete ..
          Kdyz se nad jeho citatem zamyslis v souvislosti se tvym bodem 7) , tak si mozna uvedomis, ze ovce jsou cerne a bile.. a z tech bilych se nakonec zase stanou cerne, a budou opet oponovat (napr. hnojit forum hejtama) tem nove prichozim bilym oveckam, ale taky je moznost nebyt zadnou ovci ;)
          • Steve Jobs, kto to je ?
            Jo ten typan co prodaval smesne a spatne produkty masam, ktere by si ruce urvali za novou, jeste lepsi verzi toho sameho.
            • :D to si cetl na novinkach, nebo ti vymyly mozek www.csfd.cz/film/259340-televizni-noviny
  • Na Armored Kill jsem pohlížel se skepsí (na BF3 mě baví spíše urbanistický styl boje), ale i když jsem ten nejhorší pilot na světě, tak jsem si to nakonec dokázal za takového medika užít. Jasně, nikdy neskončím mezi prvními, ale tak o tom stejně tahle série není *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit