Přejít na výpis diskuzí
Battlefield 3 beta vašima očima: jak se líbí, co byste změnili
3.10.2011 | Redakce Games.cz
246 příspěvků
-
EA se možná sekla v tom, že si naivně myslela že mají lidi aspoň trochu rozum a chápou co kurňa znamená slovo BETA! Někdo to tu už psal. BETA není proto, aby se nedočkavec namlsal, ale aby sakra vyzkoušeli servery a stabilitu tý hromady věcí v pozadí o kterých většina ani netuší ! Pochopte to lidi, prosím. Blbec který nadává na bugy v BETĚ je prostě mimo! Proto Open BETU ani nezpouštěli.
-
radsej sa budem po veceroch "valat" na frajerke ako na zemi v tejto "hre". tolko co sa tam clovek naplazi to nie je normalne. pre niekoho "obranci" pre niekoho kemperi, napriek zableskom optiky ich velmi tazko vidiet a fakt to strasne nudi neustale sa len prilizit a ak je uz dostupna optika neustale hladat v dialke kempera, pardon obrancu. ziadna akcia, akonahle to hrac nevydrzi a skusi podniknut nieco ine ako plazenie, je dole. a neskor v metre totalny chaos. opat ten isty scenar len vzdialenost nahradzaju objekty za ktorymi lezia obranci. takmer kazda rana smrt. z tych desiatok serverov hadam na jednom sa hralo tymovo, to bola pecka, jediny krat som mal dobry pocit hry vtedy. no neviem ako sa budu rekreacny hraci (ako ja) organizovat do klanov... na verejnych serveroch to bude myslim vyzerat tak ako to je teraz - ak nie horsie. ja neviem... sklamany som. vcera som to musel vypnut po chvili, zadriemal som. ja proste ked si lahnem tak spim ;)
-
-
po caspian border uplne iny pocit, zazitok. UZASNE. toto je battlefield aky milujeme. operation camp nechcem uz ani vidiet :)
-
-
"prvních 20min sem byl ohromen a to tolik že sem se malém vystříkala" Tak to je iné prirovnanie :D...
-
Hral sem caspian border a reknu vam..dokonaly zazitek
-
Zivot je prilis kratky na vypisovani vseho co by bylo treba zmenit. *6* Navic by to melo stejny dopad jako napsat to cernou kridou do komina. Jsou jen dve moznosti, odevzdane se s tim smirit nebo nekoupit.
-
-
no ak si natolko lenivy tak jasne, normalny ludia ktory betu hraju reportuju problemy na oficialnom fore kde sa tieto zozbieraju a fixnu, ale ty nechapes naco BETA je co ?
Nevadi.
-
-
no ja hraju betu na ps3 a musim rict ze je jednim slovem priserna.grafika hnus bad company 2 vypada o dost lip a ty chyby,propadani podlahou,nemoznost vylest na 5 cm patnik neustale sekani obcasne blikani obrazovky a dlouha rada dalsich.tyhle chyby jen tak neopravi vzhledem k blizicimu se datu vydani.
-
-
kdys nechces mit grafiku hnus tak nemas hrat na ps3 ale na PC :D
-
Ta BETA je měsíc stará, myslíš, že už většinu chyb nemaj hotovou?
-
-
k tematu :D http://img545.imageshack.us/img545/8646/narfarchive26f786c534d5.jpg
-
-
Když už jsme u těch obrázků http://i.imgur.com/TMa8v.jpg
-
-
Jedna velká nafouklá bublina. Jako je to dobrý, ale nic z čeho bych si sednul na .... a platil za to. Jestli někoho baví bc2 bude spokojenej s bf3, pokud ne zůstane u svého titulu jako třeba já u cod mw2, bo a doufám že aspoň ve stejný kvalitě pokračující mw3. Nejsem prudil jenom píšu svuj názor jako 14 let hrající veterán, tak mě hned nezbomběte nadávkama :-D
-
-
neposdil... jenom komentuju válku cod vs bf... asi si nečet jak vyvojáři bf vyhlásili že cod hnije a že je bf rozmete svýma new vymoženostma... oooo efekt se teda nedostavil... pro mě sou obě hry dobrý akorát každá pro jinýho hráče a taky si myslim že se nic převratnýho na funkčních principech těhle her změnit nedá jenom vyladit... stačí ti to jako odpověď
-
-
CoD skoncilo pri MW1, odvtedy su to len datadisky za nehorazne peniaze.
-
-
a co by si na tom chtěl měnit? když to takhle funguje... můžeš něco přidat něco ubrat, zlepšit grafiku případně přidat novej prvek, kterej bude buďto ok nebo ne... No nevim jestli mw a world at war nebo bo sou stejný... mw2 pro někoho může vypadat jako datadisk, no a proč ne? já ho pařim zadarmo a i kdyby ne teď ho koupíš za 500 stovek to nejsou nehorázný peníze...
-
-
Vylepšít grafiku? A to se stalo naposled kdy? V MW1?
-
-
-
-
jen kontrolní otázka, z CoD BO ses posadil na zadek a zaplatil ?? jestli ano, tvůj příspěvek beru jen jako spam.
-
-
Pre ludi co vedia anglicky, historia BF :) pise sa prevazne o PC neviem preco dali clanok do XBOX sekcie.
http://xbox360.ign.com/articles/119/1197676p1.html -
-
Codename: Eagle jsem nedávno hrál, dostal jsem se asi do 6 mise a ni jsem nevěděl, že to je předchůdce ale dost mi ti Battlefield připomínalo.
-
-
A uz to zacina, deti prichadzaju zo skol a minuska pre BF3 sa uz len tak hrnu, debaty skoncili. MW3 (DLC pre CoD MW) sa teraz bude nadnasat :)
-
-
No ty vole, ja byť tvoj foter, tak ťa zavrem niekam do pivnice a k počítaču ťa už nepustím. Veď ty si normálne posadnutý. Kde je je nejaká diskusia o BF3, tam vidno tohoto vrtulníka, jak vykrikuje o tom, jak je to úžasná hra a útočí na každého, komu sa čokoľvek nepáči.
Jedna rada: NEPOSER SA! -
-
ja sa neposeriem neboj, na nikoho neutocim, to by boli ine diskusie ... ja len argumentujem faktami ktore su zname na totalne hlody a vyplody vasich fantazii :)
-
-
Okay,tak mi řekni jen tak pro zajímavost,co přinesl nového bf oproti ostatnim dílům serie BF,ted nepočítam cod a taky expení a vypelšovaní zbraní,to je už docela stará věc,jinak nic proti bf nemam :)
-
-
to se tezko hodnoti, kdyz hra jeste nevysla a k dispozici je jedna mapa v open bete bez vozitek
-
-
To je sice pravda ale pořád je to v podstate cela hra,jen ty mapy tam chybí no a jeste par zbrani a nejakych vychytavek tam take neni.Potom je tedy ale to stejne hodnotit codko,protože nikdo full verzi neviděl a už hodnotí,je vcelku jasné že to bude podobné předešlím dílům,ostatně i battlefield je podobný.Já osobně jsem zvědav na obě hry,betu jsem hrál a je to celkem nehratelné díky laggum,bugům atp.BTW,na to,že je to měsíc stará verze ,jich tam není zrovna málo.
-
-
-
-
-