Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • a snad se potom trochu vylidní servery RO2 :-)
    • Já tedy nevím jak ty, ale RO2 jsem si dnes objednal, a BF3 bude asi hodně rychle následovat... oželím tlumiče na autě a pujde do koupě hry... blbá logika *15*
  • Co to má ten panďulák na obrázku v odkazu na titulní straně tiscali games s tou P90? Má nějaký krátký zásobník ne? Ani se mu nezacvakne... heh.... No pravda, dice měl s těmi zbraněmi v battlefieldech problémy už od začátku.
    • Prosím ťa, v takejto hre sa to vôbec nerieši, keby tam dali Thompsona z 2.sv a na to kolimátor, 90% tých, čo to hrajú, to bude považovať za modernú zbraň *2*
  • Funguje někomu přihlášení do BattleLog?
    • tofo.cz
      Myslím, že každý den v 10h SELČ (středoevropského letního času) probíhá údržba
  • Nevim no, zkusil jsem, zahraju si to nekdy, ale nemuzu se zbavit dojmu, ze vidim jen dalsi COD, kde se rozpada vice zdi a vice to tam boucha, zazrak se proste nekona... A ted nevim co mam cekat, zda minusy nebo ze me skoro sezerete *3*
    • no rozhodně COD nemá takovy efekty u zvuku, jenom kvuli zvuku, stoji za vyskošení !
      • no já musím říct, že zvuky jsou fakt špičkové, a co se týče grafiky... jsem zvědav na nějaké noční mapy, protože to nasvícení je peckový.
  • BETA: Run and Shoot or Camp :)))
    • popravde run and shoot som tam nikoho nevidel len peclive drzanie pozicii ci postupne prebiehanie za kryti a odtial palba
      • 90% hráčov beží dopredu a ďalších 9% campuje...1% sa snaží o nejakú taktiku:))
        • Za cely cas som len par hracov cca 1 percento videl popri behu srielat aj to len zvacsa preto lebo nemali inu moznost uz len dovod ze zbrane naozaj kopu robia taktiku beh a zaroven strelba absoloutne nepouzitelnu.
  • AHoj lidi .
    Já si nemohu pomoct ale nechápu jak o této hře lidé mohou básnit cituji : grafika mě uchvátila zvuky také celkově hra krásně běží .
    ( Řekl bych přesný opak Grafika je fujtajbl celé je to mazlé např .takové crysis 1 i 2 mají grafiku 10x lepší
    Zvuky : vlastním Raccat Kave 5,1 sluchátka a musím říct že nic moc takové crysis 2 a Battlefield 2 Bat Copany 2 mají zvuk 1000x lepší .
    Hratelnost : hra obsahuje neskutečně moc bagu ... blbne grafika atd. Např. na svém počítači s Corei5 760 2,8ghz , 4gb ram a grafikou nvidia GTX 260 OCX .
    Na poloviční nastavení se hra seká a navíc skáču nesmyslně dopředu .
    Myslím že hra má potenciál velky ale naplněn nebyl .

Celkovej dojem : Hra mě ničím nezaujala grafika je kostrbatá , zvuk je na střední urovni , pohyb ve hře je divný stále jsme se o něco v pohybu kousal a pokud chci něco přeskočit tak hra neposlouchá zapne se animace skoku a já jsem stále namístě ( Co to jako je ???? )
    Chápu že se jedná o betu a beru to ale co je moc to je moc pokud si plnou hru zahraju tak pouze staženou z internetu a to pouze SinglePlayer jako test pokud nebude alespon většina bagu opravena nemá smysl hru kupovat .
    • sugyn
      Srovnavat Crysis ktery bezi na DX9. a BF3 DX11 je celkem mimo.Crysis si das na super, mega, ultra, high detaily i na 7let stary sestave.Zatim co BF3 potrebuje uz novejsi zelezo.
      Opet zde lidi pletou pojmy s dojmy, beta je beta a ne demo.
      BTW: Your PC sux ^^
      • Hm ... no nevím jako crysis 2 běží také na dx11 tak nevím co to tu meleš navíc grafika v obou crysis je nádherná a alespon není hnusně mázlá .
        Navíc chtěl bych vidět jak crysis 1 spusíš Cituji : na super, mega, ultra, high detaily i na 7let stary sestave .
        I na dva roky starém pc hru na plné detaily nespustíš ( je vidět že o crysis nic nevíš )
        Musím říct že tento kec je hodně mimo tak se prober .

Já si raději koupím MW3 to je jistota kvality a dobrého zážitku .
        Battlefiel 3 mě zklamal na celé čáře .
        • sugyn
          Crysis 2 dostal DX 11 az s patchem ktery trval celkem dost dlouho nez vysel.Sam o Crysis nic nevis.
          Vypni si Motion Blur a taky to nebudes mit mazly, pak si hru nastav na high detaily a ne na low a nakonec by to chtelo i Full HD monitor, hrat na CRTcku to asi nebude to nejlepsi.^^
          Uzij si CoD.
    • kup si lepsi comp a nestazuj sa. hra vyzera krasne na high details...
    • H4wk
      no na on board zvukovke urcite mas pravo hodnotit kvalitu zvuku...
      Ja mam 5.1 zostavu a X-Fi Titanium Fatality - ja mam pravo hodnotit zvukovu stranku - a ta je takmer dokonala.
    • ty musis bejt uplne hluchej nebo blbej pokud si schopnej napsat ze zvuk je prumer(stred) a ze je horsi jak v BFBC2.....

nafackuj si!!
      • Já tu říkám pouze svuj názor .
        Navíc pokud si přečteš fora o BF3 zjistíš že je to pravda hodně lidí si na zvuk min. stěžuje ( Bohužel né jen na něj )

Takže příště až budeš psát svoje nesmyslné větičky tak přemýšlej .
        ( opakuji že je to muj názor také ti neříkám že jsi hlupák když si myslíš opak )
  • Nejraději bych si koupil hru hned, jak vyjde ale vzhledem k tomu, že sem celkem hodně velký hráč her a nerad kupuji hry, které nestojí zato, tak asi první týden počkám jaké budou ohlasy na plnou verzi!
    Z beta verze sem při prvním spuštění hry byl zmaten, kde co je atd.
    Ale jak jsem se dostal do hry tak prvních 20min sem byl ohromen a to tolik že sem se malém vystříkala, konečně hra která je na online jak stvořená, ovšem postupem času se mi hra min a míň líbila, vzhledem k tomu, že sem začal vidět nedostatky, snad to přejde a hra bude Supr!!!!Pokud tvůrci splní to, co říkaly!Některé nedostatky--Destruktivní prostředí (zatím je hodně nic moc v Betě)-Bugy (všude samý bug v Betě)-Prostředí (nechápu proč objekty které zničíte po čase mizí to je velká škoda atd.)-Postavy (žádná možnost si udělat vlastního vojáka Oblečení obličej atd. Každý by byl pak originál)-špatně udělané (Odrazy od slunce v metru na vaší optice u sniper, venku vás oslní baterka namířená do obličeje atd.)Ale i pozitiva jsou ve hře a jejich taky dost!
    • Jen k tem odrazum..ja myslim ze to ze te baterka oslni je celkem chtene? :-D nemyslis ze proto ten nazev tactical light? Ono v realu taky nepriteli nereknes? tvl stlum si to svetlo, dyt nevidim.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit