Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Co by som chcel zmenit aby deticky tolko nekempili :D
    • tak si zahrajte nejaku arkadu na urovni kde sa beha nonstop po placi nikto sa nikam neschovava a level design je len pre srandu kde sa hraci trafaju do hlav popri skakani.Doporucujem pre tento ucel doom alebo quake ostatne arkady na poli fps naozaj nestoja za zmienku
    • to není dětičkama, ale tím nepovedeným módem
    • myslis obranci, aby nebranili?
  • Hardware: PC (AMD Phenom II x 4955, 3,8 GHz, ATI SAPPHIRE HD 5770 1GB DDR5, 4GB DDR3
    1333 MHz CL8). Hra Battleield 3 běží plynule bez jediného škubnutí na střední nastavení při
    rozlišení 1680x1O50 (slovy snímků 45-60FPS). *3* *1*
  • Omlouvam se jestli to tu bylo. Jak moc a jestli vůbec ovlivňují nove ovladače od Nvidiie počet fps?
    • Me to s nima vubec neslo. Po par minutach me to vykoplo ze hry, ze má grafika nedostatek pameti. Mam MSI GTX 560Ti OC + I7 2600K (4,9Ghz) + 4GB 8.8.8.24. Dal jsem tam zpatky 280.26 a bez problem na high nastaveni 1920x1080. Nevim teda kolik FPS, starej Fraps mi to nechtel zmerit, ale naprosto bez skubani, rekl bych, ze je tam minimalne 45 FPS. Zkousel jsem to i na ultra 1920x1080 a to uz uplne nebylo ono, ale hrat se to rozhodne dalo. Neni to tak narocny, jak jsem cekal.
      • jestli ches videt kolik mas ve hre FPS staci ve hre zmacknout CTRl+ALT+S a zobrazi se okno v prave rohu obrazovky :)
        • No to jsem ale Ko..t :)
          • Tak to nepadá pod 40 FPS. Ale Po chvíli to padne na 0 FPS a už to nerozchodim. Comp funguje normálně, jen BF3 neodpovídá. Vezmu to a rozkopu to. Už tu betu nepustim, počkam si na full. Sbohem, nemam na to nervy.
    • Mne se bez nich nic nezobrazovalo sprave a kousalo se to. S nima to jede vicemene bez problemu.
    • Spis ne, hlavne ale prinasi jako bonus nekterym lidem sileny stutter a starsi se SLI pouzit nemuzu, cili fail
  • Hardware: PC (AMD Phenom II x 4955, 3,8 GHz, ATI SAPPHIRE HD 5770 1GB DDR5, 4GB DDR3
    1333 MHz CL8). Hra Battlefield 3 běží plynule bez jediného škubnutí na střední nastavení při
    rozlišení 1680x1O50 (slovy snímků 45-60FPS). *3* *1* *5*
  • jako hrac ktery nehral bc2, mW, ani bf2 ktery vetsinu casu travil v arma2 musim rict ze je to dobra hra na odreagovani.pokud se nastavi hc servery a budou v nich klany ktere spolupracuji,tak se muze hra vyrovnat i arme. osobne si myslim,ze se komunita rozdeli na tri skupiny, mw lovers, bf3 haters and arma 3 praisers.
  • Guide
    Nevím, nevím, sice tu hru mám předobjednanou... ale zatím mne to hraní v betě vůbec nenadchlo, všude samý sniper, enemáka většinou skoro nevidím (oproti BFBC2 třeba), a když už ho spatřím, tak jednou vystřelí (jen dojem :) a jsem mrtvý.. hlavně ta část v parku, je taková pro mne dosti nepřehledná.. mně osobně to moc teda v BF3 minimálně zatím nebaví... ale grafika je určitě hezká, zvuky paráda apod. a líbí se mi taky ten skok přes něco ala parkur *1*.. třeba tomu ještě přijdu na chuť, jakmile to vyjde:)
    • Jo tak ty bys chtěl válku přehlednou? Třeba by všichni mohli běhat s reflexkama. Jenom sranda, neurážej se. :) Možná si to jenom nepamatuješ, ale já měl takový začátky i u Bad Company 2. Hned mrtvej a netušil odkud. Pak se člověk naučí rozeznávat postavy a zapamatuje si mapu a už to jde líp.
      • Guide
        V pohodě, neurážím se :). Něco podobného jsem měl i u BC2, jak si tak matně vzpomínám - přece jen už je to delší doba. V BF3 si přijdu trochu jak slepý, tak bych to charakterizoval *15*. Ale souhlasím, že se to pak zlepší :)
  • myslite ze muzu pouzit na hru stare core 2 quad ?
    • jasne kdyz to zadopujes slusnou grafikou neco jako hd 6950 ci gtx560ti a vyssi myslim ze nebudes mit problem. Samozrjeme k tomu jeste tak 8gb pameti pro jistotku:}
  • Srovnani grafiky Battlefield 3 na PC vs. konzole: http://bonusweb.idnes.cz/podivejte-se-na-srovnani-grafiky-v-battlefieldu-na-pc-a-konzolich-phu-/Zurnal.aspx?c=A111004_012111_bw-zurnal_anb HD nezvladaj konzole ani z daleka a navic ty textury hruza
    • Duuku_cz
      Dasli inteligentni srovnani nabusenyho PC a 6 let? starych konzol? *1* Nemusim video videt a staci pouzit trochu mozek a je jasny ze PC vypada mnohem lepe. Ja se za dokonalyma texturama, super efektama a skvelym vyhlazovanim nehonim proto mi staci i to PS3 *3*
    • gg .. no nevím co to bylo za kompl , ale zat tak o moc líp to teda nevypadá :D . D. D: já vlastním jak PS 3 tak I PC .. ale BF 3 budu hrát na psku , jelikož tam mám asi 30 kamarádu čechů s kterejma vím že si parádně zahraju :-)
  • vcera jsem tu psal o kody do multiplayeru ale vy jste si myslili ze si delam srandu a ja to myslel vazne pritom takze se ptam znova existujou uz a mate nejaky??? kouknal sjem se na multicheaty a tam jsem nic nenasel jaj. *12* *12*
    • si uplne retardovany? ziadne kody do multiplayeru neexistuju, a aj keby existovali, cheaterskym sviniam ich nikto neposkytne..
      • vindalooo
        Týpek asi hrál na neoficiálním serveru plného "úprav" které pochopil jako "kody".
        Na oficiálních serverech nic jako kody není a pokud někdo našel nějakou chybu (čti: kod), tak to výrobce pravděpodobně odstraní.
      • Bud mu umyslne lzes a nebo, jestli si myslis ze nejsou hacky na bf3, tak jsi docela naivni, na forech uz se o tom psalo *5*
        • o hackoch samozrejme nehovorim, tie viem ze su, ale on chcel aby sme mu dali nieco ako UZUMYMW na tazke zbrane z GTA:SA :D
      • ja si pamatuju ze u neaky hry taky byla takova beta ne a normalne se vedelo ze tam jsou lidi s kodaama. a kdyz zvadnuli hekri udelat si i vlastni servery jako v odern warfare2 jak si tam mohl treba strilet z tech granatometu ne jako z kulometu lollololololololoolol
  • ako sa v tej hre prepina na semiatu fire?
    • H4wk
      defaultne sa prepinaju rezimy prostrednictvom V

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit