Přejít na výpis diskuzí
Battlefield 3 beta vašima očima: jak se líbí, co byste změnili
3.10.2011 | Redakce Games.cz
246 příspěvků
-
No super ja ze si to dnes zase zahrajem a Battlelog is death :(
-
mad-mam i pc,ale ne tak dobre,aby to utahlo lepsi grafiku jak na ps3.
bitlord-beta je venku neceli tyden a ta beta obsahuje opravdu hodne velkych chyb ktere jen tak neopravy. -
-
no ale jesi nekecali tak kdys vysla beda tak vysla na mesic stary verzi tudiz uz vic jak mesic to muzou opravovat *7*
-
no hecni sa a vymenuj chyby ktore neopravia
-
-
minimalne squady by neopravovali kdyby si to komunita nevydupala
-
-
-
Mám starší quad procík do socketu 775, q9400, a grafiku ATI hd 5850 a jede mě vše na high a super plynule. čučím, čekal jsem medium.grafiku mam na auto...nic jsem ručně neměnil a naskočilo všude high.ramku mam 4gb.hraju na 24 palcu LCD 1920*1080. chtěl jsem překopat pc na i5 2500k a nějakou novější grafiku ale není důvod.
-
-
jenom si jeste nehral Caspian border a jine mapy. Metro je nejmensi.
-
-
mi reknete proc sem daj komentar od takovyho blba(Miroslav Chlum) který očividně betu ani nehrál, když se zmiňuje o tankách a další technice:)
-
-
vzhledem k tomu že to s tim tankem je z Caspin Border (bo jak se tý mapš nadává) v módu Conquest tak má pravdu...to APC je sice z Operation Metro (taky Conquest)..já chápu že tě to překvapuje, ale pokud nemáš speciální heslo tak se do conquest mapy nedostaneš, v betě je veřejně přístupný jen Rush na mapě Operation Metro...stačí jako osvětlení komentáře o technice?
-
a ty si evidentne pristal z marsu, kdyz nevis, ze donedavna slo hrat conquest na jiny mape i s tankama....
-
-
Taky jsem se divil, že tam chybý velká otevřená mapa s technikou, ale pak mi došlo, že po tom martýryju je to jasný krok... tam mají hodně co dodělávat, jen co je pravda *15*
-
-
"chybý" *8* Si prase, víš o tom?
-
-
-
Možno preto, že nie je zabrzdený ako niekto, a vie, že tanky a ostatná technika v bete donedávna boli *2*
-
-
Jak může člověk z BF 2142 říct že BF3 je dobrá hra? *8* BF3 je obyčejná pí******
-
-
A to soudíš podle beta verzi, kde je jen jedna koridorová mapa s rush modem?
Pokud nemáš kříšťálovou kouli, tak je to jen argument o ničem...
Hrál jsem na začátku bety Caspian Border a teda wau, přesně na tohle čekám od dob BF 2.
Upřímně natož, že je to celkem dost zabugovaná beta, tak tahle hra mě naprosto chytila a cejtím pravého nástupce BF 2 (kterého jsem se nahrál až až). -
-
Přesně tak, soudit celou hru podle této malé a nedoladěné beta ukázky, která pravou podstatu BF ani neukázala je hovadina. Za 3+ týdny bude mít smysl se o něčem bavit.
-
-
Sám jsi pí******
-
-
Inteligentní člověk....inteligentní koment [IRONY] *1* *1* *1*
-
-
Nejaky argument nebo jen vykrik do tmy?
-
-
Mno...bylo by to delší vysvětlování ale zkusím to.....kdysi dávno v dobách BF 2142 nebylo žádné porovnávání CoD s BF....žádné připomínky k těmto dvoum hrám.....ale proč?....Protože tyto dvě hry si neměli v čem konkurovat a to proto, že měli obě jiný styl hraní...který tady doufám nemusím vysvětlovat.....každá z těch her mělo svoje +/- kde si pak hráč mohl vybrat co je pro něj lepší.....nerad tady pořád vytahuju CoD když je řeč o BF ale jelikož si tito lidé prostě a jednoduše vybrečeli překopání skvělé série TEAMOVÉ hry Battlefield tak to bohužel jinak nejde.....dnes to jsou jen dva porty velmi velmi podobných her....proto mě celkem zarazil jeden z článnků kde autor vysvětluje že hrál BF 2142 a přitom chválí BF3 jako dobré pokračování série.....
-
-
nevím proč tady omítáš 2142 což byl asi nejvetšejší propadák série, BC2 tě nevede k týmové hře? takže tam nemaš squady nemůžes se spawnou na členovy skupiny, nemáš tam medika ketery dostává bonusy za lečení a takové veci to te vlastně vůbec nevede... a pokud ti proste nesedi bf3 (coz ani mne hlavne diky tem vecem okolo orign, battlelog) tak proste hrej bf2 a nebo sve asi velice oblibene 2142...!
-
ach keby hlupost kvitla ...
zaujimave ze vacsina veteranov s BF3 problem nema ... a nehrali sme len 2142
ziadne prekopanie nebolo, stale je to battlefield, stale rovnako zabavny v lepsom kabate -
-
Uznávám že je to v lidech ...ale ohledně toho že se tam vždicky objevil "lone wolf" také souhlasím ...ale v předešlích BF to nebly problém...umřel....squad leadeři ho vyhodili ze squady a pak už si neškrtnul vůbec.....člověk se pak oklepal a věděl....aha já měl jít asi s nima.....přesně takhle sem začínal i já ....a proto sem tu hru miloval protože to prostě a jendoduše nebylo CoD.....PAK BYL PROFESIONÁL KAŽDEJ pokud ti jde o tohle......a opět si to porovnáme s BC2 a BF3.....co nutí hráče hrát v teamu pokud sami nechtějí...a to ti říkám že oni nechtějí po zkušenostech z BC2 *1* ?.....pokud se máme bavit pouze o hře a né lidech ....tak je to jen a jen o BF vlastnostech, které v posledních 2 dílech chybí a nikdo s tím nic neudělá.....
-
na bf2 som volakedy ked to este ficalo nahral 1200 hodin. teraz hral som betu bf3 a dostal som sa do lvl 15 a hovoril som si ved sa do toho dostanes ..casom sa ti to bude pacit len este hraj, a hral som a hral a nakoniec som si povedal ze sa mi to vobec nepaci a skoda stravenych hodin pri tejto hre.
v nedelu som sa posledne logol do bf3 (beta) a tym skoncila pre mna tato hra. -
-
Konečně člověk co ví co je to Battlefield!....děkuju qwere....je těžký plout proti proudu!
-
gratulujem. Vsetko ? :)
-
-
Já jsem hrál všechny Battlefileldy a od doby BF BC2 to už prostě a jednoduše není Battlefiled.....jde o TEAM.......když jsem hrál BF 2142 tak si bez teamu nikdo neškrtnul (to mi doufám dá každý za pravdu)...jenomže když jsem před zhruba rokem koupil BC2 tak se dělo co?....lidé byli akorát tak na obtíž!.....nějaké extra body za teamovou práci neexistovali.....tak proč hrát teamově?....no a jsme u CoD.....jednoduchá úvaha....závěrem tedy je ....Začalo to 1942 a končí 2142... *13*
-
-
Já když se snažím s medikem někoho oživit a dost často u toho akorát zhebnu, taky mi to na bodech nepřidá. Nebo jsem se takhle snažil zaměstnat 3 snajpry kempící na ostrůvku. Po 5 minutách schovávání se za kamenem jsem jednoho zabil (blíže se k nim z boku dostat nešlo a vzít si na ně inženýra s bazukou mně napadlo až po hře) :D Ale celou tu dobu jsem je zaměstnal natolik, že neměli čas prudit linii postupující dopředu. Podle výsledků jsem byl pako, ale dobrý pocit z toho, že jsem týmově pomohl byl určitě lepší, než vést tabulku s počtem kilů :o)
-
to nie je vobec pravda... teamovo hrali len skuseni hraci, stale sa nasli hraci ako 'lone wolf'
teraz je beta, kopa ludi tam je aby si vyskusali co to je za hru, teamovo hra v betach malokto... ako som spominal na to uz je TS a spoluhraci ktorych poznas/hras s nimi dlhsie.
Nevidim dovod, preco by mal byt teamplay v BF3 horsi ako v BF2.. a ano aj v BC2 sa dalo hrat teamovo
Inak to ze niekto proste pre team nehra a nedrzi sa so svojim squadom nie je v hre ale v ludoch -
Na TSku jsme neustále....jak v BF 2142, BC2 a nebo BF3 kde poslouchám jenom spoluhráče.....a to že si s kamarádama na TSku zahraješ teamově je fakt hrozně pěkný ale to by se dalo celkem čekat.....kdyby ne tak to už bude opravdu docela špatný.....jenomže v předešlích BF jsi ty hráče nemusel ani znát a hrálo se krásně...jelikož prostě a jednoduše věděli co mají dělat....co vůbec hrají.....a i kdyby nevěděli tak je hra prostě do toho teamu táhla....naváděla je k tomu (rozkazy, bonusové body, bez teamu si neškrtli, schopnost pomáhat a další BF vlastnosti, které nejsou jak v BC2 tak v BF3)
-
'zkuste hrát teamově v BF3'
A ty si skusal ?! Nezda sa mi ... na publicu z public hracmi nikdy nezahras teamovo v ziadnej hre.
Skus si zahrat s kamaratmi na TS.. -
Hry jsou pro mě zábavou....zábava je pro mě stav, kdy rád hraju hru a jsem v pohodě a né že "třískám do stolu" protože mě někdo zvednul před dalšími 5ti nepřáteli (viz. BF BC2), rád se na lidi spolehnu...ale když lidi ani neví co hrají.....tak by se nad tím měli zamyslet.....Battlefield byla kdysi hra o spolupráci ať už hrajete s Rusem, Čechem nebo Maďarem......ale zkuste hrát teamově v BF3!...uslyšíte akorát "go to Shit"....."dont revive" a podobné narážky!
-
z toho co citam, tebe ide prevazne o body nie timovu hru ...
dalej nereagujem
-
-
-
-
-
-
samozrejme že dosť vecí ako tú deštrukciu som pocítil neskôr keď som začal poriadne využívať bazuku a granáty takže niektoré veci už aj mne prídu neaktuálne (hral som to v tej dobe asi 5 hodín dokopy takže kameňovať ma nemusíte :))
-
Teda, nevím jak většina lidí, ale já ty snipa-campy beru jaku třešničku na dortu, obzvlášť, pokud jsou tak strašně dotěrní :D Moje největší potěšení je jak se takovým idiotkům dostat na kobylku ;) *1*
-
-
jooo to já si taky rád dojdu pro nějakýho snipera s nožem ze zadu .), pak kempnu na jeho misto a sniperuju já :D
-
-
Kempujes pak na vlastnim respu? :D
-
-
csak caka kym sa ten sniper vrati, vacsina z nich je totizto tupa natolko ze stale idu na to iste miesto :)
-
-
-
Na metru je to legrace. Na Caspian Borderu uz takova nebude... nerikam ze to nepujde ale ja jdu radsi po objectivech.
-
-
Tak na X4 955BE, 4GB Ram 1600Mhz, Radeon HD 6870
vsechno na ultra na max rozliseni a slape to jak hodinky. ale myslel jsem ze je to solo hra a ne multiplayer.to jsem si moc nezahral protoze jsem porad mrvej takze jsem zkusil a rad pockam na plnou....Ale grafika jsem myslel ze bude hezci teda...stejne jako trosku rozbitny prostredi -
Chci se zeptat, jestli si tady někdo umyl předkožku po ránu a měl za ní zajebaný encián, yeah yeah ... Jinak se těším na full verziu, bude to nážez přátele a doufám, že se setká valná většina z BF2, stará dobrá komunita. Beta nebyla špatná, ale doufám, že full nás překvapí ve velké parádě. *3* *12*
-
Nový BF3 měl velmi zklamal, nebo spíše beta. Vybraná mapa je úděsná a odrazuje (mapa v betě BFBC2 byla dobrou volbou).
Hra obsahuje zatím spoustu bugů, jeden z mála - hodím granát a on zůstane vyset mě nad hlavou ve vzduchu? WTF? Samozřejmě explodoval a skoro mě dostal. Dále mi hra občas bíle problikávala a uprostřed obrazu se objevovali divné glitche, takový dlouhý polygon přes půl obrazovky. Kolize postav s okolím je občas také velmi vtipná, pokud se hráč malinko o něco zasekne a v tu chvílí ho někdo zabije, tak ho to katapultuje několik metrů do vzduchu.
A oslepení baterkou ve dne za plného světla? Dobrá hloupost *1*
Jinak grafika úžasná, dovolil bych si říci, že hra je daleko více optimalizovaná než BC2 (mám více fps ve trojce :)), ale mají jen pár dní do vydání a bojím se, že hra vyjde nedodělaná se spoustou bugů. -
-
Konečně tu někdo zmínil to oslepení baterkou - to je podle mě skutečný pr*ser a jestli to neopraví, velmi to poškodí hratelnost této hry.
Jinak bugy jsou v betě normálka a kor, když jde o hru DICE, která nikdy nevydává hotové hry.
-