Přejít na výpis diskuzí
Battlefield 3 beta vašima očima: jak se líbí, co byste změnili
3.10.2011 | Redakce Games.cz
246 příspěvků
-
TO (ToK2)BASI881-CZ Mobilní resp tam je...pokládá ho sniper, ale vzhledem k tomu že Nikdo s odstřelovačkou se do předu nehrne a když tak prdí na pokládání mobilního respu.
-
-
jak už tu psali jiní, sniper se dá "potunit" na vcelku ofensivní jednotku. Tudíž mobilní resp je poměrně často.
-
-
Mobilni respawn je super vec!!
Ja hravam Recona s UMP-45 a je to prada. Nemusim behat po mape ako blazon. Vie mi niekto len povedat ci neskor dostanem aj na UMPcko flash suppresor? -
-
Myslíš, že bude taky, ale pařím za assaulta, tak nevím jistě. Momentálně ptobíhá údržba Battlelogu, ale mělo by to tam jít dohledat u konkrétní zbraně *3*
-
-
Jejda
*Myslím *1*
*probíhá
Jdu se registrovat *4* na Games
-
-
-
-
-
docela me ale prekvapuje ze v ani jedny "recenzi" nebyla zminka o rozhazovani do skupin...nemoznost vybrat si skym budu v grupe me dosti frustruje.....kdyz budu mit klan nebo si budu chtit zahrat s kamosema tak to mam jakoze hodinu klikat nez nas to hodi do stejny grupy? trochu nesmysl toto....snad si nekdo postezoval a do full verze to opravi *7*
-
-
predsa len som to musel vypustiť... 1500 znakov je dosti málo :)...
-
'snad se nekdo postezoval'
Snad nie si dalsi z tych, ktory sa spoliehaju na to ze niekto nieco vyriesi za nich ... nieco mi vadi tak predsa nepisem sem ale napisem na ofic. forum ... a ano vo fullke bude squad management upraveny. -
-
ne nejsem jeden znich....ale na druhou stranu sem clovek co dela jen to co umi nebo ho bavi....a nebudu ze sebe nikde delat vola kdyz anglicky neumim a pres google jim tam psat nejakej vypis chyb atd. asi neni to nej.,))
Viiis?,)) -
-
to chapem, kazdopadne squad management je vo fullke opraveny takze s kamaratmi si zahras normalne.
-
-
a proč to nedali už do bety? proč si zbytečně přihoršují vydáním dost špatné bety, když full hra bude třeba o mnoho lepší? podle mě tohle DICE/EA nezvládli. možná si zbytečně odehnali tisíce zájemců jen díky nevhodně zvolené mapě a zbytečným nedodělkům, které prostě mohly být dodělány dokonce i v betě - viz třeba neexistující rozkazová růžice, lepší management jednotek, poor animace atd.
mimochodem, DICE tradičně vyrábí nedodělané hry a tradičně je dodělává až celé měsíce po vydání. *7*
-
-
-
-
-
ja to hraju na maximaln9 detailz st9m to strojem
"Operační systém Microsoft Windows 7 Ultimate
DirectX DirectX 11.0
Typ CPU QuadCore AMD Phenom II X4 Black Edition 965, 1558 MHz (17 x 92)
Čipová sada základní desky AMD 780G/780V/790GX, AMD K10
Pracovní paměť 2816 MB (DDR3-1333 DDR3 SDRAM)
DIMM3: Kingston 9905403-078.A00LF 2 GB DDR3-1333 DDR3 SDRAM (8-8-8-22 @ 609 MHz) (7-7-7-20 @ 533 MHz) (6-6-6-17 @ 457 MHz)
DIMM4: Kingston 9905403-097.A00LF 2 GB DDR3-1333 DDR3 SDRAM (8-8-8-22 @ 609 MHz) (7-7-7-20 @ 533 MHz) (6-6-6-17 @ 457 MHz)
Grafický adaptér ATI Radeon HD 5700 Series (1024 MB) -
-
no tak jesi to stimhle hrajes na max tak mas tak 2 fps ja hraju na max s phenom x6 1100T 3500ghz 16g ram a radeon 6970 taktlim na 920mhz a pameti 1400 stejne mi to obcas skoci pod 50fps
-
-
hraje to na max to urcite nelze ale asi nevnima ze mu to plynule nejede takovi sou taky;} maj 15 fps a tvrdi ze je vse ook. Ja to hraju na core i5 3.7ghz / 8gb / gtx580 / ssd a nekdy to neprijemne spadne to ale muze byt problem bety ci ovladacu nvidie. Hra mi jinak prijde neprehledna zustanu u sveho oblibeneho cska :-)
-
-
mam furt zaplej fraps abych zjistil jesi mi to nekdy mistama kleca pod 45 u tyhle mapy se mi to nestane ale bojim bojim co se stane na mapach pro 64 hracu
-
Hehe, takový jsem býval taky (s ATI Rage Pro, to už tady asi málokdo pamatuje), než jsem okusil plynulost *1*
-
-
-
-
Battlefield 3
Tmy se bojí jen ti, co nevydělí co dokáže světlo !
Urcite si ji zahrajte -
-
Já se bojím tebe. Tvůj pravopis mě děsí.
-
-
Jak jsem zpozoroval tak v BF3 jde oživit jenom jednou když v zápětí oživenej chcípně tak už oživit nejde..
-
-
Když tě někdo oživí, tak ti to dá na výběr, jestli příjmout nebo odmítnout oživení a při rozhodování můžeš střílet pistoli, ale nemůžeš vstát. Pokud to příjmeš a neumřeš do pár vteřin (asi tak do 3-5 vteřin? Jen odhad, nepočítel jsem to), tak po té době, když umřeš, tě můžou zase oživit znova.
-
prevencia pred statspaddingom ?
-
-
No na tu grafiku by to slo. HRaju to v HD ... Ale myslim ze BBC2 je z grafikou vyspelejsi nez BBC3 Beta..... Nic k tomu nemohu proste rici.
*16* *10* *16* -
-
Chce to okuliare.
-
-
WTF a ostatni kecalkove: jeste ze existujete ... nemel bych se jinak nad cim smat. To co se da aktualne zahrat je BETA. Alfa verze se dost lisila od BETY a to tak, ze BETA vypada hure nez ALFA verze a to z duvodu opravdoveho otestovani ve vsech smerech a tim padem. Software na kterym je zalozena je mesic starej.... Myslite si, ze byste za mesic dali dohromady neco lepsiho?!?!? asi dost tezko.... Pro ty ktere to opravdu zajima davam odkaz na clanek.
Jinak z meho pohledu: BF3 BETA naplnila ocekavani, ktera jsem mel. Hratelnost uz ted vypada hodne dobre, pokud si odmislite ty nejvetsi bugy, chyby v grafice ci jine nedodelky tak i z pohledu grafiky to bude pecka.
Duvod proc se to bude spoustet pres browser? No tak to je snad kazdemu jasne ne? Pokud ne tak je to kvuli piratskemu kopirovani a stahovani hry .... Kazdy usetreny tyden je pro prodejce velky uspech. Hra se totiz bude distribuovat hlavne pres obchody a ne pres piratske servery.
http://www.battlefield-3.cz/km-troedsson-objasnuje-duvod-bety-pro-bf3/ -
-
mesic starej = verze co byla aktualni pred mesicem, ne ze ho delali mesic od nuly *15* S druhym odstavcem souhlasim, jen me zklamala technicka stranka (moje chyba, mam sli). Treti odstavec - kazda protipiratska ochrana byla spis k tomu aby obtezovala platici hrace, pirat stahne crack, a udela to i tady.
-
-
Já mám na betě propařených cca 10 hodin, vše díky silnýmu kompu na 27" monitoru na nej detaily atd. Musím uznat, že z videí a dalšího infa, který na webu už nějaký ten pátek je, bylo jasný, že grafika a zvuk budou promakané. A beta mě po těchto zcela položila na lopatky. Prostorový zvuk je doslova básní tak moc, že si užíváte i střlení naprázdno, grafické ztvárnění prostě báseň.
Co mi prostě nejde hlavou je dementní origin, který má sám příšerně moc nedostatků, a ten sám vás při "spouštění" hodí na stejně nedostatkový battlelog. Nechápu, co je za takový problém udělat nějaký pseudo in-game browser (pro účely battlelogu zcela nutný, aby se náhodou nestalo, že díky nějakému nastavení vašeho prohlížeče se něco pokazí). To bylo na chvilku ale ještě zvenku.
Ergonomie a hratelnost - mno nezažil jsem ještě nikdy tak nepřehledně a totálně nepřirozeně udělané menu, pro jakákoliv game nastavení, upravení zbraní, classu atd.
Pomunu-li ve hře pak pár dalších bugů, který by se u takovéhoto titulu rozhodně opravit, tak mi lezla na hlavu totální nevyrovnanost classů a to obzvláště recon. Pokud chcete být sniper a chtěli byste zažít pocit držet v rukou "virtuální" život někoho jiného, tak vás díky odrazu z vašeho "kukátku" nepřítel ihned najde a killne. Pokud si dáte jiný zaměřovač, jste dosti omezení menším zoomem a jiné classy mají k dispozici na své zbraně stejný zoom, avšak oni nejsou tak omezení kadencí zbraně, jako jsou sniperky. U ostatních povolání už nejde tak moc o taktiku a strategii jako u snipera, tak je to mnohonásobně vyrovnanější, toto mě ale (jako sniper ve hrách mé oblíbené povolání) dost štvalo.
Každopádně je to hra, která je i v betě opravdu zábavná a to je tam pouze zlomek věcí co bude (snad) hotové hře, tak už čekám až mi jí klucí z games.shopu pošlou :) -
tohle má bejt jako lepší než cod ???? TAHLE SRAČKA,?? ....... fail
-
-
Ano naprosto s váma souhlasím ...
I to střičké cs 1,6 , Css , MW1 , MW2 ba dokonce i Black ops je lepší .
Hra se jim opravdu moc nepovedla . To si raději zahraju Battlefield 2 nebo Play for Free
Řekl bych že se hraje lépe i cheaterama podelané CRYSIS2 -
Lepší ne. Stejný. Povedlo se.
-
-
stejný ... děláš si kozi... ??? twl i cs je lepší než tohle a to je co říct
-
-
tááák to pozor...CS 1.6 je nepřekonatelná hra...
-
Mimochodom, kozi??? Povedz svojej učiteľke, nech ti dá facku, ok?
-
-
on to asi myslel asi jako žert..takový výslovnost se objevila v jednom českém filmu:
"Kozi? Kozi? Kozi?"
"Jo kozy!? Asi takhle..."
-
-
Momentále nevidím rozdiel medzi týmto a COD, čo sa týka hrateľnosti... Spray and pray. Or camp.
CS je náhodou fajn, ale o niečom celkom inom *3*
-
-
-
-
kraci to moc podobnou cestou jako COD. snad ten dojem dela jen ta debilni mapa. kazdopadne nejvetsi minusy: minimapa - wtf? tohle v BF serii nikdy nebylo. squady - wtf? absolutne nefunkcni, nemuzu si manualne vybrat zadny squad. vyber zbrani - wtf? kde je ta jednoduchost z bc2, kde jsem mohl vsechno vybrat z jednoho okna a nemusel jsem rozklikavat bilion dalsich nabidek? to same s temi squady... dale veci, ktere jsou zapriceneny DOUFAM jen betou: spatne hitboxy, hra vraci, lagy, neplynulost, strelba "za zdi", znevyhodneni sniperu (optika vas porad prozrazuje, nepochopitelny nesmysl), granaty litaji jak parky v rohliku - malo a zrejme na sobe maji lepidlo. no a kdyz se zamyslim, tak je toho jeste tolik, ze uz me to ani nebavi psat ;) ale verim, ze plna bude pecka...
-
-
S tou mapou je to fakt. V BF 2 a 2142 byla krasne prehledna, ted pokud na ni chci neco videt, tak se musim natocit proti tmavemu pozadi. A s tim zoomem mapy taky, driv bylo v maximalizovane verzi videt cele bojiste a tady se jen trochu zvetsi vyrez male. A ten vyber mapy je pro BF hrace, co radi techniku fakt nevodny. Mohli do bety dat po celou dobu k dispozici ten Caspian.
-
-
Ta minimapa je aj pre mna dost neprehladna a este by som privital trochu výraznejsie rozlisenie nepriatela od mojej jednotky, niekedy chvilu trva kym zistim ci vidim nepriatela alebo niekoho svojho.
-
-
Zbran a vybaveni si samozrejme vybrat muzes z prvniho okna jen prislusenstvi ke zbrani je schovane hloubeji. Vzhledem ke trem slotum na upgrady se tolik nedivim ale UI by rozhodne stala za uplne predelani. Barvy napisu, podivne rozmazani a hlavne opravit oriznuty hud pro vysoka rozliseni. Mini mapa rozhodne neni ke skode . System squadu bude v plne verzi prepracovan. To ze prozrazuje optika rozhodne neni nepochopitelny nesmysl, naopak se jedna o skvely napad a jsem 100% pro. Snajpri s funkcnim lehanim maji proste na velkych otevrenych mapach obrovskou vyhodu a hra kdy je 50% i vic lidi z nepratelskeho tymu plna snajpru lezicich v krovi moc velka zabava neni. To ze takhle vypada snad kazda hra na Heavy Metalu v BFBC2 neni zadne tajemstvi a BF3 nebude vyjimkou. Samozrejme dobry snajpr ktery kryje vlastni tym a kooperuje, spotuje, pouziva gadgety muze zmenit celou hru ale takovych je jak safranu. Uz se nemuzu dockat az po tehle prasatkach budu strilet z tankoveho kanonu.
-
podla toho co citam, ty si asi BF nikdy nehral co ? :D
Ze minimapa nikdy v BF serii nebola ? V ktorej ? :D
Dalsie veci nekomentujem, strata casu. -
-
Prosímtě ty aby jsi se z toho BF3 neposr@l, běž nad ním prosím on@novat někam jinam.
-
-
Co Ti vadi, ze nemas argumenty ? TY bez nekam :)
-
-
Jak vidím v diskuzi, tak je zbytečné ti jakékoliv argumenty předkládat, protože tvůj hloupý mozeček, který má na sobě vypálenou značku EA a Originu ignoruje pravdu a zaslepeně mele tu svou.
-
-
Ale já nepíši snad, že BF3 je špatný naopak mě se líbí, ale narážím na to, že se po každém oháníš jak nemá pravdu s bugy, které v té betě opravdu jsou. Kdyt akorát ty stojíš sám proti sobě a nalháváš si co není pravda. Už jen aktivitou v každé diskusi, která se točí okolo BF3 je vidět jaký jsi fanboy a pak tu někomu říkej, že neumí posoudit hru takovou jaká opravdu je.
-
H4wk, nemuzu si pomoct ale moc to prozivas, vetsina z tech veci co napsal clarc opravdu v bete je a argument ze "ty jsi nikdy BF nehral" to fakt nefixne *5*
-
uvidime po vydani full verzie, kto ma hlupy mozecek, chlapecku.
Strasne sa mi paci ako rozdelujete ludi na 'PRO EA' a 'ANTI EA'
Tvoj mozog nedokaze spracovat to, ze existuju hraci ktory dokazu ocenit kvalitu hry ako takej a nezalezi im na developerovi ci distributorovi... ale holt na tom uz nic nezmenim, ludia ako ty tu stale boli a budu.
BF3 bude skvela hra a pravoplatny nastupca BF2 a ty na tom nic nezmenis, sam seba pripravis o zazitok svojim ignorantstvom, zatial co my si budeme uzivat.
-
-
-
-
ja taky ale nikde nerikam, ze minimapa v BF nikdy nebyla. ja to myslel tak, ze TAKOVA minimapa nikdy nebyla. pokud si dobre pamatuju, tak vzdycky byla pekna barevna mapka a mohl sis nasledne otevrit i celou mapu. a tady? jakesi modre lajny...low
-
-