Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Však at uz ta sracka XP zmizi
  • no keby nepovedal že tá hra bude "veľký skok do predu" tak to od toho titulu asi nikto čakať nebude... ano aj o mafii tvrdili to isté páni z 2k... a vôbec tvrdí to každý takéto hlášky by som už filtroval :D
  • já mám ještě Dx9 Heč :-P
  • Osobně doufám, že se vybodnou na koryto alá Bad company, ale že dají opět velký otevřený svět, jako v BF 2 nebo 1942. Na bad company jsem se kdysi těšil a pak jsem byl kvůli linearitě neuvěřitelně zklamán. Mě jede DX 11 na 9600GT, takže tohle řešit nemusím. Ale proti 32 bit systému bych měl výhrady! Ukažte mi 10 let starou hru, kterou si bez problému zahrajete na 64 bitu. No dobře, takový určitě jsou, ale těch co nejdou je mnohem víc. Jinak kdy konečně pro PC dodělaj to battlefield 1943 proboha? :S
    • Osobne se mi odnoz Bad Company taky moc nezamlouva a doufam ,ze BF 3 pujde spise ve stopach BF2 a BF1942 s tim,ze nektere veci pridaji z BC.
    • V 64bit systému by většina starých her fungovala, ale to by tam musel zůstat 16bit subsystém jako v XP.
    • Az nato ze 9600GT DX11 nepodporuje *1* 9600GT podporuje max Dx10.
      • vtipalek :-D
        • říkejte si co chcete, taky jsem tomu nemohl uvěřit, nicméně je to pravda *1*
  • Tohle by neudělalaly vzdyt kdyby to nebylo na DX9 tak by nemely skoro zadny prachy z toho ptze spousta lidi ma furt DX9
    • Just Cause 2 na XP take nebezel. PC je v tuhle chvili jedina platforma kde mohou naplno ukazat moznosti enginu takze jejich krok vcelku chapu.
    • Sorry, ale tou spoustou lidi myslis sebe? Dneska kdo trochu vic hraje hry tak ma minimalne Vistu zbytek W7. Staci se podivat na statistiky Steamu. Ale urcite se najde male procento lidi ktere stale vyuziva na hrani XP.
  • 64 bitová verze systému? Tak v tom udělaly tvůrci přešlap roku! 2-3 procenta má 64bit. A kvůli 1 hře si nový systém pořizovat rozhodně nebudu! *10*
    • 1) 64bit je pouze doporučeno

2) 64bit má cca 45% lidí a roste to tempem cca 1-2% měsíčně
    • 2-3% ? To spis si hulil ty je videt ze tve znalosti predci vsech co tu kdy psali a ted mala otazecka.Ze ty si stale zaseklej na XP vid? :D BTW:Kdyz nechces , nechtej vo 1 ko*ota min na servrech.
      PS:Nerikam ze je XP spatny (rozhodne ne vic nez Vista) ale nemam rad lidi co se pletou do veci vo nich nemaj zadny zkusenosti.
    • 64bit cpu ma snad kazdy kdo nekoupil PC driv jak pred cca 4-5 lety..
      taky neexistuje 32bit verze windows 7 tak si to spocti.. teda pokud nechces pocitat i kancelarske PC :P
      • Neexistuje 32bit W7? Co jsi hulil?
        • fakt? nikde jsem ji nevidel :)
          • tak já ti z ní napíšu tuhle reakci :-P
          • To, ze si ji nevidele ty neznamena, ze neexistuje:-)
            Nicmene s licenci na 32bit clovek ma i licenci na 64bit...Takze ve finale je to stejne jedno.
            • Funguje to i obracene, nicmene 32bit se normalne prodava (pro toho vyse). Staci se podivat po jakemkoliv shopu.
    • RakeW
      Fakt 2-3 procenta? Kdes to sebral?
      • cucal to z prstu.._)
  • tak tady cekam, ze to bude bombicka nejvetsi.dice umi uz to predvedli v BFBC2 a tohle bude masirka.Dx11 uaaaa....
  • jsi trosku mimo, 64 bit uz dnes vlastni podstatne procento, mezi hraci pres 50 procent. Tezko budou asi lide hrat na kancelarskych pc.
  • Hanicka ma pravdu- a percento pouzivatelov 64bit systemu bude len a len rast.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit