Přejít na výpis diskuzí
Battlefield 3 bude mít dvanáctihodinovou kampaň
29.3.2011 | Aleš Smutný
117 příspěvků
-
chápu že chtějí nalákat sp nové hráče ale neuškodilo by kdyby dali nějaké větší info ohledně mp
-
-
ten MP nejspis jeste neni v prezentovatelnem stavu,prece jen ukazat nascriptovany usek ze singlu je jednodussi *3*
-
-
Každý čeká na multi ( aspoň většina) a myslím , že to bude alespoň větší překvapení.Věřím že to nezpackají a na 80% uvažuji o předobědnávce ( možná i 100 % *2* )
-
-
No ja taky doufam,ze MP bude stat za to ,a ze to pujde ve stopach stareho dobreho bf1942 a bf2.S predobjednavkou ovsem nespecham,kdyby se z toho nahodou vyklubalo dalsi BC *3*
-
-
-
-
Určitě myslely 12 hodin na hardcore :)
-
-
Ne že bych byl zrovna grammar nazi, ale dva příspěvky po sobě - to už musím něco říct. Oni se překonalI, myslelI. Jinak na ten singl jsem docela zvědavý, to co předvedlo cod bylo peklo :D time crisis hadra
-
-
Jasně já to beru moc na to nedávám pozor :) ale to jen tu. :)
-
-
Tak to mě potěšila, taková v pohodě odpověď. Čekal jsem trochu něco ve stylu: "no tak sem dislektik tak se do mně neser!!"
-
-
-
i to by byl v dnesni dobe celkem uspech *3* .ale SP me zatim nenadchnul,takze me je to celkem sumak *3*
-
-
To se překonaly ale ať nezapomenou na mulťák :) *10*
-
No nevim. Kdyz vidim ty screeny, kuzele svetla, bloom... Vcelku si vzpominam, jak to hodne lidi nadsene obhajovalo, ze to neni tak "preplacany" jako Crysis 2 *1*
Jinak. Že se budou soutředit i nemalým dílem na kampaň, avizovali už dřív. -
-
no bloomu je tam opravdu nezdrave hodne,ale barevna paleta je relativne umirnena oproti zminenemu crysis 2.Ale pravdou je,ze by se hry mohli s tim bloom efektem trochu umirnit.
-
A na konec jsme dohrál BF BC 2 za 3 hoďky :D na normal a na hard... za 4,5 :D
-
-
A pak ses probudil a utřel slinu *1*
-
-
-
To není jen o sniperech - je spousta degenerovaných hráčů, kteří využívají různé pitomosti - třeba i na mapác, kde nejsou vozidla si většina bere engineera a soustavně střílí z RPG...
-
nesnáším snipery, je to fakt opruz *10*
-
A co by měl asi sniper dělat jiného? Jenže když to neomezí a sniper je každý druhý, tak se nemůžou divit, že jsou mody na BF2 oblíbenější, než BF2 :-)
-
-
jeste by to chtelo nejaky rozdelovani, kdo sniper moci bude byt a kdo tentokrat treba ozeli, to by pak taky sniper mohl byt jen ten komu se nejrychleji naloaduje mapa..., podle me ale reseni je jiny ja bych proste udelal tu strelbu ze snipky vic realnejsi a s tim i obstrukce spojeny. nema cenu z BF delat jakaky CS nebo quake kvuli tomu aby cniperi nekempovali (to uz muzou rovnou toho quaka s railgunem jit hrat). stejne tak bych odstranil takovy hovadiny jako nesmrtelnost a prapodivne super skoky pri pouzivani utoku nozem (je to v bfbc2 i v crysis2). taky bych dal povinost palit z pokleku z raketometu jinak bych daval taky penalizace (poskozeni hrace, vysoka nepresnost atd). neco bych taky udelal s kulomety (medic/supporter) nejak se mi zda ze ve hrach nefunguje to k cemu jsou ty zbrane urceny, konkretne v BC2 se mi zda ze kulomety funguji zvlastne, nekdy zabiju 3 lidi zasebou a nekdy vypalim 20 kulek na vzdalenost 5 metru z MG3 a hrace nezabiju.. to uz pak je lepsi vsit samopal, dal me nekdy fascinuji ty killy na 150-180 metru z brokovnice to taky nejak nechapu...
Podle me BC2 neni moc povedena hra je to pilis arkadove a cele nejak divne vybalancovane, nadruhou stranu u toho jsem schopny prosedet pul dne
taky problem s detekci zasahu
-
-
stačil by limit počet sniperů na mapu/server :)
-
-
Presne tak. Na niektorych serveroch v BC2 co som hral je to tak, ze v kazdom tyme mohli byt max 2ja reconi a bolo to super. To by mali urcite porozmyslat DICE nad takymto obmedzenim nejakym. Z BF2 si dobre pamatam nervy leziacich 20tich sniprov a ktomu ten "dolphin diving" *9*
-
-
Dolphin diving a bunny hopping by urcite meli odstranit.
Podle me by stacila realna animace, kdy se clovek z lehu do vyskoku behem sekundy fakt nedostane.
Skok by taky mel ubirat hodne staminy, nebo by proste nemel jit dat hned 2x po sobe.
Jo a bylo by fajn udelat i animace na prekonavani plotu a nizkych zdi. Skakat prez ne jako kralik je divne, v realite se prez ne clovek taky spise prehoupne nez aby nacvicoval skok do vysky.
-
-