Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Andrej: "Nepiš sem"??? Kurva, kámo, sebevědomí ti, koukám, nechybí..:-D Tak já teda přestanu, když jsi to nakázal. Bože, ty jsi mrd! :-D Jinak nevím, proč se navážíš do obézních lidí, to mi přijde krapet sprostý a nemorální. Ale tak co od tebe čekat, no...
  • Uznávám že armored kill je jediné DLC u battlefieldu 3 které zatím vypadá velice slibně a drží se stylu battlefieldu a né codka. A dokonce i já uvažuju o jeho zakoupení. *3*
  • Armored Kill DLC určitě ne
  • JJ. Já taky budu kupovat pouze armored kill protože je to asi zatím jediné DLC do kterého ty peníze jsem ochotný dát. Jinak ty ostatní jsou prach sprostá krádež. A na poslední si taky počkam jak bude vypadat. *3*
  • Souhlas.
  • Stejně jsou ty DLC a premium kráděž všeobecně a Battlefield všeobecně čim dál víc jde po stopách codka. A neříkejte né že ne ! *3*
  • pocuj ty zakomplexovana obezita, co sa nevie z ludmi bavyt normalne, si fakt tak hlupucky ze si neni ochotny pochopit ze tvoje komenty nikoho nezaujimaju a ze ludia mozu mat problemy co iny nemaju? je to take komplikovane, myslis si ze si zaujimavy, aj s tym tvojoim super cool po-anglicteny nickom? nepis sem, je mi zle z hlupakov ako si ty
  • napsal blbost ale relativně slušně, zatímco tamten chudák psal dosti nepěkné věci a to já nesnesu. Když někdo napíše blbost, usměju se, občas mu i odepíšu, ale nejsem takový ubožák, abych reagoval tak, jak bylo reagováno. A zdejší návštěvníci fora mu ještě tleskají. Bohužel tím tleskají neslušnosti a to se mi nelíbí a vždy k tomu budu mít odmítavé poznámky.
  • o tom velmi pochybuju... nežij v té iluzi: "Král je hodný, jen ti jeho rádci jsou zmetci." Přeneseno do naší situace: "EA je zlá a Dice za nic nemůže."
  • no tak jasne, ja nehovorim ze tam beham ako v quakovi s rpg v ruke, ale ked vidim panak ako kempi niekde na balkone alebo nebosaj vidm zhluk nepriatelov, tak nevidim dovod neslahnut raketu, neviem co je na to lamarna. Taka ista lamarna je potom aj zhadzovat zo strechy do choke pointu C4 a odpalovat.
    Vobec by som nebol proti tomu obmadzeniu ako pises, ale v tom pripade by museli o dost znizit odolnost tankov proti klasickym rocket launcherom, pretoze potom by to bolo uz uplne zbytocne pouzivat na nejaku tazku techniku, ked ledva znicis tank s defaultnym poctom rakiet.
  • Jediný, kdo má totiž problémy, je ten blb Andrej. Je mi z něj fakt smutno.
  • Mne padla hra len ked ni padol net :D...ale inak no problem :)...a origin mi nezamrzol ani raz a to tam mam ako bf3 tak bf2...kupu nelutujem a isto aj dlc chcem
  • vam to tu pekne jebe bf3 je best fps atm a je uplne jasne ze robia dlccka a chcu na tom zarobit boli by jebnuty keby nie...a vietnam a kokotiny no comment
  • DICE za nic nemoze...vsetko im diktuje EA...
  • Andrej: homokládo
  • v systeme mam taky poriadok aky si ty ani len nedokazes v tom tvojom obmedzenom rozume predstavit ty ovca ;) skus pred tym ako pispejes nejakym nezmyslenym komentom pozriet na googli kolky ludia s tym maju problem ... btw nerozumiem tomu "nezdržuj"... kazem ti citat to co pisem? zmyzni vypatlanec prosim ta.
  • To určitě, ale sám hraju do teď BC2, tam vydali pár map + vietnam za nějakejch 400,- kč a vykašlali a víc už nic.
    O podobnejch DLC jako u BF3 si můžu nechat jen zdát. Nebo vrazit cca 1000,- za BF3, 4000,- za Win7 a dokoupit paměti za nějakejch 700,- ale kvůli jednej hře je to trošku moc peněz.
  • Avada Kedavra ! *5* alias magnum..
  • :)
  • mm na 90% už má ban na ip po dobu jednoho dne :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit