Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • BF3 má momentálně docela silnou komunitu a hratelnost. Dále muže tento článek být pomyslnou hranicí koupit nekoupit BF3/DLC já jsem například ME3 koupil až jsem zjistil jak se to bude mít s multiplayerovým obsahem..
  • Ta diskusia je vazne zaujimava :D
  • V tom případě musí být tvůj systém ve "výborném" stavu. Nejdříve si udělej pořádek u sebe a pak to teprve zkoušej házet na hru, která mi jedinkrát nespadla, natož aby mi zamrzl Origin. OMG, nezdržuj tady nesmyslama.
  • Nauč se česky, šašku a pak teprve zkoušej někoho označovat "hňupem".
  • Mother_of_god
    Battlefield 3 premium kúpiš za 26 € (čo môže byť tak 750-800 KČ)
  • A toho vola nahoře..? K němu nemáš nic? Sorry, že tě to uráží, ale lidé mají pouze jedny nervy a ty prostě časem rupnou... Počítám, že sem chodíš jen příležitostně...
  • takze hned pri aktualizaci Originu program zamrzol a neskor aj PC, musel som pouzit tvrdy restart PC, skusil som znova, dostal som sa po instalaciu hry, kde pri 10 percentach Origin prestal pracovat... a za toto som ja vyhodil 40€ a este mam platit aj za DLC? som si isty ze problemy s hrou nemam len ja, velmi lutujem kupu, vazne.
  • Whoossain
    Jako, že by měl medik místo defibrilátoru kouzelnou hůlku?
  • RPG na infantry je s prominutím pořádná lamárna. Je to něco jako granáty na BF2. Nebo si snad nezažil RPG spamming, kdy to všude jen bouchá a nedá se normálně hrát? *7*
    Když už RPG ano, tak nechť se používá jinak než jako nády v BF3. Měli zásadně omezit množství raket a zásadně omezit doplňování raket od supporta. Pak by problém nebyl.
  • 2500 hodin v BF2 a nemuzu kluci nesouhlasit...
  • tohle může pluskovat jen člověk velmi slabé duševní úrovně. Kéž bych tu byl admin - měl by si okamžitě ban za naprosto nevkusný příspěvek. Proboha, nevyjadřujte se jak - doplňte si libovolné vhodné slovo. *7* *7* *7*
  • Jen se neboj, brzy se vykašlou i na BF3 a zase budou kasírovat na BF4. Já už to s DICE vzdal. Pro mě tohle není battlefield.
  • neviem odkial si prisiel, ze tu hru nemam, ale ubezpecujem ta, ze som si to z prsta navycucal ;)
  • "Přestaň, kurva, pičovat o každý hovadině!" hňup
  • Hola seňor Elwarez! Kdyz tu hru nemas, jakto ze ti pada? Lolec.
  • samozrejme, inak by som sa nestazoval.
  • HW to istotne nebude, kedze som hral na Max bez problemov, internet nemam nejaky ultra, priznavam, ale 1MB/s by hre mal dostatocne stacit si myslim. Pred tyzdnom som si preinstaloval OS, tak po dlhsej dobe idem skusit ci s tym nieco nespravili ale to padanie na beton nespravili.
  • Ja si to predstaviz mohu, i kdyz me osobne bf3 a premium nespadlo ani jednou. Mas origo? ;)
  • Sr*t dzunglu, ja by som si dal nejaku eastern europe alebo rovno Madr Rasa. Mapy z Moskvy a okolia alebo ineho vacsieho ruskeho mesta. Pripadne este rozdrbany washington alebo new york ako v MW3 kampani
  • No, preCtav si to. Kriste pane.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit