Přejít na výpis diskuzí
Battlefield 3 DLC Aftermath posune boje do města
27.7.2012 | Adam Homola
81 příspěvků
-
Kdyby nám raději dali do rukou editor ... zrovna na BF3 mě napadají skvělé mody, ale můžem si "bohužel" jenom nechat zdát. *9*
-
-
2500 hodin v BF2 a nemuzu kluci nesouhlasit...
-
Majitelé BF3 můžou bejt aspoň rádi, za ty DLC.
To na BC2 se už vykašlali úplně, tam by se ten editor hodil mnohem víc, protože od EA se už nic čekat nedá :( -
-
Jen se neboj, brzy se vykašlou i na BF3 a zase budou kasírovat na BF4. Já už to s DICE vzdal. Pro mě tohle není battlefield.
-
-
DICE za nic nemoze...vsetko im diktuje EA...
-
-
o tom velmi pochybuju... nežij v té iluzi: "Král je hodný, jen ti jeho rádci jsou zmetci." Přeneseno do naší situace: "EA je zlá a Dice za nic nemůže."
-
-
To určitě, ale sám hraju do teď BC2, tam vydali pár map + vietnam za nějakejch 400,- kč a vykašlali a víc už nic.
O podobnejch DLC jako u BF3 si můžu nechat jen zdát. Nebo vrazit cca 1000,- za BF3, 4000,- za Win7 a dokoupit paměti za nějakejch 700,- ale kvůli jednej hře je to trošku moc peněz. -
-
já dal za hru + premium necelých tisíc korun.. víc bych EA nedal.. a na BF4 se už pravděpodobně vyprdnu
-
-
-
-
Keby dali editor tak by si zarazili predaj trapnych DLC. Cela ta hra je na smiech a kazdy kto do toho tlaci prachy tiez.
-
-
Souhlas.
-
-
-
dalsie close quarters grand bazzary. parada....
-
At udělají BF3 vietnam!! *14*
-
-
jj misto bf4 by meli udleat bf3 vietnam, 1942 a 2142 dataky a bylo by aspon vsechno v jedne hre ... takhle vyjde bf4 a bude mit zase jenom 8 nebo 9 map a pritom bf3 bude mit s dlc prez 20
-
-
Tak to zacina vypadat ze dzungle se nedockam :-(
-
-
Sr*t dzunglu, ja by som si dal nejaku eastern europe alebo rovno Madr Rasa. Mapy z Moskvy a okolia alebo ineho vacsieho ruskeho mesta. Pripadne este rozdrbany washington alebo new york ako v MW3 kampani
-
-
Když se ti to tak líbilo tak si jdi hrát CoDko...
-
-
Taky bych si dal znova vietnam jako v BC2, to mě nemálo bavilo.
-
-
Datum je na prosinec stanoveno :)
-
Armored Kill nic vic, uvidim jak bude vypadat to posledni. *6*
-
-
JJ. Já taky budu kupovat pouze armored kill protože je to asi zatím jediné DLC do kterého ty peníze jsem ochotný dát. Jinak ty ostatní jsou prach sprostá krádež. A na poslední si taky počkam jak bude vypadat. *3*
-
-
Já teda další DLC vítam.. koupil jsem základ hned jak vyšel, dohrál single a po cca 20 hodinách MP to na chvíli přestal hrát a před 2 měsícema se vrátil s Premium a hraju hraju a hraju. BF3 má ve svém žánru podle mě bezkonkurenční MP. Další DLC vítám.. za 1000,- premium je OK, back to karkand, CQ, armored kill, aftermath a end game? To je slušnej content za necelej litřík. CQ mě osobně nebaví, protože to ze hry dělá COD like hru, ale občas je fajn si bezhlavě zastřílet na malý mapě, Armored Kill vypadá skvěle a uvidíme jak ty další. Nadávání na DLC za každou cenu je blbost, DICE sice jede na vlně DLC, ale nabízí podle mě velmi slušnou protihodnotu. BF3 si zaslouží kritiku jen za počáteční padání spojený s Originem.. trvalo několik měsíců než to dali do kupy. Padalo to i mě a kámošům taky, takžežádná náhoda. Poslední měsíce je to naprosto bezproblému a hra je stabilní.
-
-
opravdu děkuji za CQ, každé třídě dáme dvě nové zbraně o třídu lepší...
hrávám za průzkum střední bojové efektivnosti (chodím s SKS), copak nám tam nestrčí, advance zbraň M417:kompromis mezi M-14 EBR (doststřel, přesnost) a SKS (kadence, kapacita) - killuje to na close dvěma ranama(!) a dostřel "really long"
ženista, ACW-R: kadence 850 / dostřel LONG - v kostce řečeno, inženýr dostal s CQ DLC pušku třídy ÚTOČNÍK, je to jedna ze dvou zbraní která to má (druhá je taky addon CQ)
všechny ostatní mají dosah MEDIUM
so... WTF???
aneb lobby - zvýhodníme na bojišti ty, kteří nám zaplatili, na takový systém jim SERU! -
Problém je, že kvůli DLC se rozhodli EA a DICE nepodporovat mody a editor. Bylo jim jasné, že hráči po novém obsahu půjdou, i když nebude zadarmo a někteří budou ještě rádi. Z tohoto pohledu je to prostě čistá hamižnost.
Jenom tak ze zajímavosti, na čem zakládáš svůj názor, že BF3 má ve svém žánru bezkonkureční MP? -
-
na tom že na trhu není jiná alternativa stejné kvality.. jmenuj mi alespoň jednu hru, která nabízí to co BF3 ve srovnatelný kvalitě..
-
-
TF2 a Tribes např. A klidně bych si vsadil, že i PS2 bude o třídu lepší. A ani za jednu z nich nemusí člověk vypláznout 2000, aby měl hru kompletní.
-
-
-
-
Mne tahle BF3 manie tedy moc nechytla, mne uz vlastne omrzely ty multiplayerove hry obecne... posledni byl Black ops co jsem hral, to mne taky celkem rychle omrzelo.(kdyz nepocitam naky ty F2P jo ty jeste jo.)
-
-
Přesně tak.
-
-
vyzera to tak lakavo, len skoda ze uz zakladna hra nestoji za nic s tymi bugmi a padanim hry... hned by som kupil
-
-
ale ty si cely bug, zaobstaraj si normalny HW a pripojenie. nepopieram ze zo zaciatku tam padanie bolo, momentalne nemam najmensi problem. akurat neznasam servery s PRIJEBANYMI pravidlami, kde ma to kickne ked s niekym odpalim stenu. No RPG on infantry a podobny bullshit. Lebo do pitchi RPG bolo dizajnovane na nicenie betonovych pevnosti a tej najtazsej vojenskej techniky
-
-
RPG na infantry je s prominutím pořádná lamárna. Je to něco jako granáty na BF2. Nebo si snad nezažil RPG spamming, kdy to všude jen bouchá a nedá se normálně hrát? *7*
Když už RPG ano, tak nechť se používá jinak než jako nády v BF3. Měli zásadně omezit množství raket a zásadně omezit doplňování raket od supporta. Pak by problém nebyl. -
-
no tak jasne, ja nehovorim ze tam beham ako v quakovi s rpg v ruke, ale ked vidim panak ako kempi niekde na balkone alebo nebosaj vidm zhluk nepriatelov, tak nevidim dovod neslahnut raketu, neviem co je na to lamarna. Taka ista lamarna je potom aj zhadzovat zo strechy do choke pointu C4 a odpalovat.
Vobec by som nebol proti tomu obmadzeniu ako pises, ale v tom pripade by museli o dost znizit odolnost tankov proti klasickym rocket launcherom, pretoze potom by to bolo uz uplne zbytocne pouzivat na nejaku tazku techniku, ked ledva znicis tank s defaultnym poctom rakiet.
-
-
HW to istotne nebude, kedze som hral na Max bez problemov, internet nemam nejaky ultra, priznavam, ale 1MB/s by hre mal dostatocne stacit si myslim. Pred tyzdnom som si preinstaloval OS, tak po dlhsej dobe idem skusit ci s tym nieco nespravili ale to padanie na beton nespravili.
-
-
takze hned pri aktualizaci Originu program zamrzol a neskor aj PC, musel som pouzit tvrdy restart PC, skusil som znova, dostal som sa po instalaciu hry, kde pri 10 percentach Origin prestal pracovat... a za toto som ja vyhodil 40€ a este mam platit aj za DLC? som si isty ze problemy s hrou nemam len ja, velmi lutujem kupu, vazne.
-
-
Mne padla hra len ked ni padol net :D...ale inak no problem :)...a origin mi nezamrzol ani raz a to tam mam ako bf3 tak bf2...kupu nelutujem a isto aj dlc chcem
-
-
do obeznych ludi sa urcite nenavazam kedze sam s nou bojujem :) , len ma jednoducho vytacaju tvoje nezmyselne a provokacne a urazlive poznamky. Proste som napisal ze nebyt chyb a toho ze mi hra neustale pada (a nie som sam, kedze som to uz riesil na forach a velke mnostvo ludi sa na to stazuje tiez) tak by som si to rad zaobstaral a ty mi zacnes nazyvat blbom... tak sa nad tym zamysli trocha...
-
Andrej: "Nepiš sem"??? Kurva, kámo, sebevědomí ti, koukám, nechybí..:-D Tak já teda přestanu, když jsi to nakázal. Bože, ty jsi mrd! :-D Jinak nevím, proč se navážíš do obézních lidí, to mi přijde krapet sprostý a nemorální. Ale tak co od tebe čekat, no...
-
pocuj ty zakomplexovana obezita, co sa nevie z ludmi bavyt normalne, si fakt tak hlupucky ze si neni ochotny pochopit ze tvoje komenty nikoho nezaujimaju a ze ludia mozu mat problemy co iny nemaju? je to take komplikovane, myslis si ze si zaujimavy, aj s tym tvojoim super cool po-anglicteny nickom? nepis sem, je mi zle z hlupakov ako si ty
-
Jediný, kdo má totiž problémy, je ten blb Andrej. Je mi z něj fakt smutno.
-
-
V tom případě musí být tvůj systém ve "výborném" stavu. Nejdříve si udělej pořádek u sebe a pak to teprve zkoušej házet na hru, která mi jedinkrát nespadla, natož aby mi zamrzl Origin. OMG, nezdržuj tady nesmyslama.
-
-
Andrej: homokládo
-
v systeme mam taky poriadok aky si ty ani len nedokazes v tom tvojom obmedzenom rozume predstavit ty ovca ;) skus pred tym ako pispejes nejakym nezmyslenym komentom pozriet na googli kolky ludia s tym maju problem ... btw nerozumiem tomu "nezdržuj"... kazem ti citat to co pisem? zmyzni vypatlanec prosim ta.
-
-
-
-
-
Ty ses teda dobrej matlák... Hra podle tebe stoji za houby a ty bys ji koupil.. LoL.
-
-
si prectav, ze keby nebola zabugovana jako SKYRIM a nepadala kazdych 10 minut, tak by som si DLC rad kupil, ledze hra ako taka je celkom dobra
-
-
Hola seňor Elwarez! Kdyz tu hru nemas, jakto ze ti pada? Lolec.
-
-
neviem odkial si prisiel, ze tu hru nemam, ale ubezpecujem ta, ze som si to z prsta navycucal ;)
-
-
No, preCtav si to. Kriste pane.
-
-
"Přestaň, kurva, pičovat o každý hovadině!" hňup
-
-
Nauč se česky, šašku a pak teprve zkoušej někoho označovat "hňupem".
-
-
Ja si to predstaviz mohu, i kdyz me osobne bf3 a premium nespadlo ani jednou. Mas origo? ;)
-
-
samozrejme, inak by som sa nestazoval.
-
-
-
-
-
-
Stejně jsou ty DLC a premium kráděž všeobecně a Battlefield všeobecně čim dál víc jde po stopách codka. A neříkejte né že ne ! *3*
-
-
Armored Kill DLC určitě ne
-
-
Uznávám že armored kill je jediné DLC u battlefieldu 3 které zatím vypadá velice slibně a drží se stylu battlefieldu a né codka. A dokonce i já uvažuju o jeho zakoupení. *3*
-
-
Lenze ten armored kill mal byt standardna sucast BF3, o tom cely battlefield je. Ze to vyrezu a predaju ti to o par mesiacov neskor je len hamba.
-
-
Jo standartne by meli auta litat. Zakl. Bf3 mi nijak zvlast vorezanej neprisel.. Ale kazden ma sklenici z poloviny jinak plnou\prazdnou.
-
-
-
-