Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • trolo
    len taky offtopic prispevok... je sranda jak tu kazdy moze picovat, prijebovat o kokotinach ale h0wn0 a ret4rd je cenzurovane :-D
  • Ta diskusia je vazne zaujimava :D
  • JohnyTheZik
    super, zatim klobouk dolu, DLC se opravdu vyplati kupovat, jen tak dal..
  • cumpi3
    A co třeba nějaký Fantasy DLC? Nekromanti, rytíři, atd *4* Blbost, já vím...ale takovou hru bych si zahrál *4*
    • Whoossain
      Jako, že by měl medik místo defibrilátoru kouzelnou hůlku?
      • Avada Kedavra ! *5* alias magnum..
    • ZvacA
      Jóóó, kdyby se v Dice nevezli na vlně " bez DLC ani na záchod " a raději nechali volné působení hráčům a modařům kolem série, jak se zmínil kolega nahoře, to by byla parádička. Ovšem, to poněkud těm panáčkům nehraje do karet, že jo.
  • Já sem sehnal premium za 699kč. *1*
  • vam to tu pekne jebe bf3 je best fps atm a je uplne jasne ze robia dlccka a chcu na tom zarobit boli by jebnuty keby nie...a vietnam a kokotiny no comment
    • No ty musíš byť brutálny inteligent, naozaj.
    • tenhle příspěvek ani nedává žádnej smysl.....
  • Neni toho tady o těch podělaných DLC do BF3 nějak moc?
    • BF3 má momentálně docela silnou komunitu a hratelnost. Dále muže tento článek být pomyslnou hranicí koupit nekoupit BF3/DLC já jsem například ME3 koupil až jsem zjistil jak se to bude mít s multiplayerovým obsahem..
    • Přestaň, kurva, pičovat o každý hovadině!
      • tohle může pluskovat jen člověk velmi slabé duševní úrovně. Kéž bych tu byl admin - měl by si okamžitě ban za naprosto nevkusný příspěvek. Proboha, nevyjadřujte se jak - doplňte si libovolné vhodné slovo. *7* *7* *7*
        • mm na 90% už má ban na ip po dobu jednoho dne :)
          • :)
        • A toho vola nahoře..? K němu nemáš nic? Sorry, že tě to uráží, ale lidé mají pouze jedny nervy a ty prostě časem rupnou... Počítám, že sem chodíš jen příležitostně...
          • napsal blbost ale relativně slušně, zatímco tamten chudák psal dosti nepěkné věci a to já nesnesu. Když někdo napíše blbost, usměju se, občas mu i odepíšu, ale nejsem takový ubožák, abych reagoval tak, jak bylo reagováno. A zdejší návštěvníci fora mu ještě tleskají. Bohužel tím tleskají neslušnosti a to se mi nelíbí a vždy k tomu budu mít odmítavé poznámky.
  • zdravim...když aktualizuju bf3 muzu aktualizaci pauznout potom restartovat ntb? nechci at se ta aktualizace nezacne stahovat zase od zacatku....diky
  • A co takto 2sv alebo aspon vietnam? jedine dlc co zadaco fakt stoji je asi len ten armored kill a este aj to close quarters je celkom sranda ked sa clovek chce vyblbnut na malej mapke ale naco robia daco taketo??
    • A proč by něco takového nedělali? Mě třeba u BC2 chybí "městské mapy", hlavně díky destrukci budov to může bejt hodně zajímaví a protože BATTLEFIELD 3 PREMIUM se dá koupit ještě dneska za nějakejch 1000,- kč tak neni nutno ani ty DLC kupovat a má je hráč zadarmo.
      • zadarmo ? snad za litr ne ?
        • Ano za litr, co je na tom divného že se za hry platí? Navíc u nás je normální, že novinky stojí kolem 1000,- tohle sice novinka neni, ale máš v tom zahrnutý DLC, který samostatně stojí tušim kolem 400?
      • Mother_of_god
        Battlefield 3 premium kúpiš za 26 € (čo môže byť tak 750-800 KČ)
  • Já měl battl 3 za 400 kč a prémiák zadára, takže si nestěžuju :D

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit