-
Uz aby se rozpovidali o Armored Kill...
-
Osobne by mi to, ze delaji DLC, ktere by do Battlefieldu vubec patri nemela, nevadi, ale at KUA aspon opravi zaklad ty hry!
-
-
tak patch je udajne o minuleho tydne v MS .. tak snad tento nebo pristi tyden bude uvolneny .. zmeny vypadaji dobre ..
-
-
zmeny vypadaji dobre, ale kolikrat jsem uz v patchlogu videl "Black screen loading freeze fixed" a stale ho cas od casu dostanu.
-
-
delaji na tom, ten pre-patch note, co vypustili je docela peknej, tak uvidime, jak to dopadne, jestli pul roku po vydani budeme mit konecne takovej battlefield, jakej nam slibovali :)
-
-
No, je opravdu dobré, že si člověk může vybrat mezi close combat a open mapama , ale ty keci o taktice si mohli nechat. Asi nikdy nehráli Operaci metro, kde se válčí u jednoho rohu a nabíraj se body (čest výjimkám). Myslim, že tady to skončí úplně stejně. Bude se bitkovat o jednu chodbu. Tohle DLC asi vynechám. Minimálně si počkám, až jaký budou ohlasy.
-
-
Kdybys videl nahled mapy Ziba Tower tak bys videl ze je tam spousta mist kde se da soupere obejit. Myslim ze na tohle si davali obzvlast pozor aby se metro neopakovalo
-
metro se da hrat takticky ... samozrejme nesmis mit server o 50 lidech pouzivajicich jen USAS frag a RPG ... 4v4, 6v6 nebo 8v8 rozumnych lidi a mas dobry zazitek i na malych mapach .. imho je moznost volby mezi CQB a velkymi mapami dobra. Nekdy chces jen tak zablbnout, vyzkouset neco jineho nez M16, G3 nebo An (nebo co pouzivate) .. pro hrace obecne by bylo prijemnejsi dostat 2 zmixovane DLC (kazdy s CQB i vehicle oriented mapami) nez takhle oddelene, ale co nadelas ... hold nepujdes jednou na vino nebo kafe nebo co pijes, predpokaldam ze vic nez 300 za to chtit nebudou ..
-
-
Konečně to někdo chápe, proč nechodím do hospody... *1*
-
Rekl bych tak 400, soudim podle Karkandu. A me 400 kc neprijde zas tak malo, to bych nesel do hospody 2x (mam dobrej metabolismus).
-
-
tak 400 jsou 3 sklenky vina a jedno kafe pro tebe a partnerku nebo 2 drinky pro kazdeho, pripadne jedna lahev na vecer k filmu :) .. ja Karkand kupoval na originu cca za 350 .. ted je treba za 180 Kc .. pokud vyslovene nejdes po CQB mapach tak mozna vydrzet na akci a koupit treba kuli zbranim pozdeji .. ale jo za Hru + 3 DLC se to celkem nabali (ale vzhledem k tomu, ze je to jedina MP hra, ktera me docela bavi tak to asi preziju (jeste teda AA2 ale ta je free) ..
-
-
-
v metru se bojuje vzdycky na trech bodech (schody), pokud bude DLC udelany tak, ze bude spousta moznosti jak nekoho obejit, tak nebude problem.
-
Ty si zase nech tyhle keci, taktika je vždycky jen o lidech.
-
-
To s tebou souhlasim, ale proto tam je "čest výjimkám", protože to jsou ojedinělý případy. A o lidech je to vždycky.
-
Přesně tak. Několikrát jsem na mapě Metro zažil, jak několik týmů postupovalo pomalu vpřed a získávali tak další vlajky. bohužel jsem ale zažil i to, jak se tým prostě rozprchnul a každej jel sám za sebe *3*
-
-
-
Opět se potvrzuje to, že uvnitř této firmy panuje informační blokáda (bordel). Informace se nepředávají a když někdo něco vypustí tak je to v během chvíle dementováno. Celkově to dokresluje poměry v EA a DICE, které vyúsťují v to že ani půl roku po vydání není jejich "produkt" plně funkční. Jako "šťastný" majitel BF3 můžu konstatovat že větší brak už snad nikdo nevydal - hra není od základů špatná ale je nedodělaná.
-
-
EA sabotuje sve produkty tim, ze svym tymum nedava dostatek prostoru a nuti je vydat hru drive nez by bylo zdravo... Za to nesmis vinit DICE, ale EA, ktera ma prsty vsude...
Kazdy rozumny clovek by se dopatral k tomu, ze cim je produkt vyladenejsi, tim budou zakaznici z dlouhodobeho hlediska spokojenejsi...
Po Mass Effectu 3 me uz nic nemuze prekvapit a B3 je na tom jeste velmi dobre. -
-
souhlas, a delaji to samozrejme proto, aby kazdy 2 roky mohli vydat dalsi dil, kterej bude mit par veci navic a par dobrych veci mu zase bude chybet... a lidi si to budou kupovat dal, protoze kdyz se podivame na vytvory nezavyslych, tak maji dobry napady, ale provedeni casto byva "ne tak hezky".
-
-
takový skyrim na tom byl teda hur..
-
Je tam dost chyb ale ze by to byla takova katastrofa to zase ne... hrat se to normalne da jen clovek obcas narazi na neprijemnost.
-
-
No právě že nemálo lidí to ani nespustí, hlavně majitelé GTS560Ti, nebo majitelé starších integrovaných zvukovek...
-
-
rekl bych ze ti co to nespusti jsou paradoxne ti nejvetsi stastlivci
-
tuhle grafárnu mám a běhá mi to jak po drátku...
-
-
-
-
Btw sem vcera cetl na BF3 fansite o rozhovoru s Patrickem Bachem (vykonny producent DICE) a ten ujistoval, ze Rush a Conquest v CQ bude. Dost me tahle sprava nas**la, zajimalo by me kdy prestanou lhat. s Lynchem plne souhlasim, hitboxy by mely opravit jako prvni ale pochybuju , ze to nekdy udelaji. BF3 je super, ale zacinam litovat, ze jsem takovejm kriplum dal tolik penez za betu.
-
-
S hitboxama nic není, je to komplet špatná strategie netcode BF3.
Jde o to, že netcode v BF3 funguje u klienta, takže to co ty vidíš, můžeš trefit. Jde však o to, že třeba hráč s 500ms pingem vyběhne z poza rohu a ty jej uvidíš až za půl sekundy jednoduše proto, že má vysoký ping. Jemu to tedy dává půl sekundy náskok na tebe, pokud o tobě ví.
Další věcí je bullet spread, který byl/je stále rozbitý a zbraně nestřílí jak mají.
Netcode je podělanej kvůli tomu, že hra byla vyvíjena na konzole, kde jde o eliminaci lagu před nízkým pingem. Pak to jednoduše zportovali na PC a nechali to tak. Bullet spread snad v dalším patchi opraví. -
-
tohle se prej tahne s battlem od BF2, kde byl jeste vyvyjenej jen na PC, jako odpurci konzoli by se mi vazne libilo, kdyby to bylo zapricineny jima, ale jak vysvetlis, ze treba CoD zadny takovy problemy nema? Uzavrel bych to tim, ze tohle je jejich slaba stranka a v tomhle novym DLC to bude sakra znatelny.
-
-
v Codu se hýbou jen panáčci. neexistuje fyzika. ta hra je na tom stejně jako za cod1.
-
-
jasne, tak je to pro server min narocny, ale v dnesni dobe si myslim, ze uz by to nemel bejt takovej problem, aby ta hit detekce byla takhle zmrsena... Osobne si myslim, ze proste porad nastavujou stary veci z BF2 a mozna i z drivejska a tim padem uz ani sami nevi, jakej to melo pred deseti rokama zaklad a boji se do toho sahnout.
-
-
-
Aha tak proto mi TV raketou nejde trefit letadlo i kdyz ho jednoznacne zasahnu nebo neposkodim vrtulnik delem i kdyz vidim ze moje strela vrtulnik zasahla.
Ach jo... :( -
-
TV raketa byla jeden cas bugla... jak je na tom ted vi leda buh a zamestnanci DICE
-
-
TV raketa je zabugovana jako prase ale to odrazeni uz snad opravili. Tohle je vylozene ze mi ta raketa zhasne jak ma primo na cily po tom co se do nej zaborim kamerou ale hlavne u letadel se mi proste zasah vubec nezapocita a letadlo si vesele drandi dal. Obcas to udela i u heliny ale tam je to spis vyjimecne. U zasahovani heli mam spis problem s tim ze mi prijde ze ta TV raketa ma moc velky FOV a tak obcas proste letim presne na heli ale tesne ji podletim. Kez by sla ta raketa alespon odpalit a poskodit nepritele treba jen splashem.
-
-
-
Dik za uvedeni veci na pravou miru. Jedna vec je ale jasna, tahle chyba (a lenost vyvojaru kteri tvrdili, ze je BF3 vyvijeno primarne na PC) me stve nejvic.
-
-
-
Dokud neodladí to, co už vydali, tak se jim na nějaký DLC můžu akorát tak zvysoka. Už mě nebaví dokola umírat protože ten pár centimetrů vysokej kamínek nemůžu překročit, ale musim ho přeskočit. Abych jak blbec furt drtil mezerník, zasekával se ve zdech a umíral při skoku z 2 metrový vejšky... Navíc jsem dnes zjistil zajímavou věc. Doposud jsem si myslel, že MAV kill je v podstatě bug. Tak prosím není. Strhnul jsem jednomu hráči z krku dog tag s MAV killem a vedle toho dost vysokým číslem. Hmpf *16*
-
-
MAV kill je podle me v pohode, precejen naucit se s tim dobre litat neni uplne jednoduchy, uz jen proto, ze ve hre se ke klesani pouziva tlacitko skrceni, ale jen crouch a ne toggle crouch, coz je taky dobrej fail... o tom, jestli uz jde prenastavit spotovaci tlacitko nevim, protoze sem to nakonec udelal primo v configu... Ohledne ostatnich bugu s tebou naprosto souhlasim.
-
-
do hospody chodej vokurky ....poslouchat kecy frajeru co to nikam nedotahly a akorat radej jak na to :D
-
Je to dobře že to takhle udělali, cpát normální Conquest do malých map je kravina, viz. Operace Metro.. I když je ta mapa zábavná, Conquest tam prostě nepatří.
-
No tak to mi zní fajnově. Bude to zas jinej zážitek a toho si cením, protože jestli mám něco rád, tak to, když si můžu vybrat. *3* Těšim těšim.
-
Koncept prvniho DLC neni muj salek kavy ale dosud jsem byl na vazkach ale protoze v BF3 hraji vyhradne Rush a CQ tak mam jasno. Dekuji, nechci.
-
-
Ja bych to nazval spise debi|itou..Hra ktera vynika exteriery, velkyma rozlohama, super zvuky... atmosfera velkeho bojiste, pouzivani ruznych stroju atd, tohle je BF ! Absolutne nechapu na co bude par map se suprcupr znicitelnym prostredim, samozrejme uzavrene prostory ala COD co se svym hracum jeste vysmiva do obliceje... Nevim o techto vecech musi vzdy rozhodovat naky id!ot ktery nema paru o tom co hraci dane hry chteji.
*16* *12* *11* *10* *13* *9*
BF3 = rush / conquest. -
-
Mozna me za to uminuskujete, ale vzdyt jen to kdyz vidite maly ohraniceny ctverec uprostred skvele velke mapy na kterym se melou hraci v TDM (btw BF3 TDM je asi ten nejvetsi camp co jsem kde videl) je proste smesne... Jen se chteji zavdecit vsem... Nebo spis chteji prachy od vsech? Podle me male uzavrene mapy a TDM do BF proste nepatri.
-
-
Tak to nehraj a nekupuj to! Pro milovniky velkych map a techniky se chysta DLC Armoured Kill. Kdyz nechces CQ hrat nikdo te nenuti.
-
-
Nechci a nebudu. Tomu na co reagujes se rika proste nazor.
-
-
-
-