Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • A už nám z toho robia COD...Battlefield bol odjakživa o koopérácií bojovej techniky a pešiakov...Ak by som si chcel zahrať teraz toto "DLC" tak si hodím do filtru "only infantry" a mám to...
    • dr.gonzo
      no delaji,ono uz z toho je davno COD ,takove mapy jako metro,grand bazar,seine.. pripominaji spis COD nez battlefield a o singleplayeru ani nemluvim .battlefield 3 byl pro mne osobne zklamani roku a s radosti sem se vratil k vybornemu bad company 2.
      • BC2 neni spatny, nektery veci sou v nem vazne i lepsi nez v BF3, ale stejne pres vsechny ty mouchy, ktery BF3 ma je porad lepsi.
    • Vrook
      Já jsem rád, že to neni hra o tom, kde ti vnutěj nějakej styl, ale že ti daj na výběr. Nebaví tě only infantry, tak si to ve filtru odklikni. Mě třeba baví každou chvíli něco jinýho a protože pocit z tý hry je u obou stylů dost odlišnej, tak sem rád že si můžu vybrat.
  • proste dlc obsahujici cod : )
  • tak to já se spíše těším na to další DLC s přidanou technikou, tohle asi bude zas zběsilá honička ala CoD
  • hmmmm ozelel bych rozbiti kdejake hovadiny pricemz je prostredi rozbitelny dostatecne uz ted vymenou za 2 nej mody z myho pohledu :l.. fail.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit