Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • "To, že někteří hráči raději praktikují run´n gun s palbou od boku je jiná věc a zabránit jí prostě nejde."

Day of Defeat to dost zredukoval, ne?

Jinak hezký popis. Až zmizí Origin, objeví se Steam, sníží se cena.......no, tak asi nic.
  • - proti vozidlum se pricita vice bodu nez jen 100.. jsou body za vyrazeni i zniceni + pripadne zabiti.. takova mina a dzip plnej lidi je bodovej narez
    - chtelo by to trochu poladit team balance.. 10-15x po sobe prohrat neni uplne zabavne.. zvlaste pokud team plnej debilu.. napr za cele kolo ten mcom nikdo.. nikdo krome me ani jednou aspon neaktivuje (polozi bombu).. o tom, ze by to mohl nekdo dalsi hlidat ani nemluvim, s vlajkama si udelaj mejdan u jedne a ostatni je nezajimaji..
    - respam na vsech hracich druzstva je lepsi pro hru.. jen bodove upravit - pridat.. obcas probehnu nekam do dobre pozice a klidne 2-5minut cekam, ze se nekdo prida abych tam nenabehl sam a ani jeden se neprida.. strasny
    - celkove upravit bodovani ve prospech tymovejsi hry.. spousta blbecku jede jen na fragy (tim i mene bodu) a vyhra teamu je vubec nezajima
    • respawn na vsechny hrace? a to jde udelat jak? protoze me vetsinou nejde respawnout ani na hrace ze squadu natoz na zbytek strany
    • Nooo nevim jestli pomůže přidávání bodů. Tohle je prostě o blbosti hráčů a motivovat je více body za to že se nebudou chovat jako oslové je podle mě hloupost. Takhle to bylo vždycky a naopak je pak radost pozorovat sehranej tým kterej je na navíc TSku.
  • Taky Vám to tak přijde, že se stádo CODkařů rozhodlo, že ze sebe budou v diskusích o BF3 dělat ještě větší blázny než kdy předtím? Tahle diskuze je obzvlášť výživná na takový lidi. :)
  • H4wk
    Pre Alesa: -> Otazka ohladom SLI, pozeram v recenzii ze mate 2x 580 tak sa chcem spytat ako je to s vykonom a optimalizaciou u BF3 pri SLI ? CHystam sa k svojej 580SOC dokupit este jednu + zdroj 1000W tak chcem vediet jak to bude slapat, ci su nejake zname problemy atd..
    • Mi v Bidovciach mame 3SLI, ide to O.K. *12*
    • ales.smutny
      Ta SLI sestava byla zapůjčená, co se týče výkonu, nebylo si nač stěžovat, nicméně ve stejném stylu a stabilitě mi to jelo i pak na mé Eyefinity 6 HD 5870...

Za SLI v multiplayeru po prvních fixech a patchích ale už mluvit nemůžu, to už jsem jel na své. Před fixy to bylo v pohodě:) Doporučuju projít fórum na Battlelogu, něco o SLI tam určitě je.
    • ja mam 2x460 + 750W a zadnej problem.. az na tu spotrebu, ja uz dite nejsem (teda jsem, ale uz hodne stary) a naklady na elektriku si musim platit sam ;-) takze tohle je docela hnus. ale hra chodi v pohode, akorat jsem sejmul ultra stiny
      • H4wk
        A co microshuttering atd.. ? Neobjavuje sa ?
        • Mám 2x560ti a zásadních problémů jsem si nevšimnul. Zásadních píšu proto, že nevím na co to svést. Od začátku mi hra při každym druhym spustění hned po připojení na server spadne(přestane odpovídat), při dalším spuštění jede vždy normálně. Včera, možná po updatu Originu, kdo ví, mi začal po spustění hry problikávat obraz, jako kdyby byl průhlednej. Stačilo ale přepnout do desktopu a zpět a bylo po problému. Navíc se to neprojevovalo pokaždý. Jinak na těch grafikách hraju v Ultra, jen stíny na vysoké a vyhlazování jsem dal myslim jen na 2xMSAA. Ještě taky hraju se zapnutým VSYNC, takže mám v2t3inou stabilních 60FPS a aspoň šetřim elektriku. 60FPS mi vážně stačí a upřímě dost nenávidim tearing obrazu při vypnutém VSYNC.
          • trolo
            skus stiahnut najnovsie nvidia ovladace(myslim tie nove BETA). mne odstranil zelene preblikavanie(zatial.... dufam ze sa to nevrati)
  • dobrej den deti...
    Neda se CoD hrati online i prez HTC mobile ?
    • jiste Janicku *14*
      PS: dekuji ti za krasnej e_mail,tak moc romanticke *14* *14* *14*
      • ? *7*
  • jiste pane, podle informaci z Germany to bude 2.3.2012 HURA HURA
  • Docela me zklamaly mapy pripadaj jenom me taky nedomr*ly ?? Snad ty DLC co maj vychazet nasledujici pul rok budou same mapy ....
  • Je pravda ze v 03.03.2012 vychazi Battlefied 4 v USA ?
    • Battlefield není the sims :D
      • Mi sme pani sveta a mi tu budem ROZKAZOVAT !!!!
        CoD je nejlepsi HRA !
        • Ano to byla bohuzel uz neni
  • je mi 11 let a BF3 sem nehral ale COD je urcite lepsi
    HOW HOW COLOFDUCATY dou dou dolu hospodou
    • ty vis jeste prt o hrach zahraj si raci commodor 64 a pak pis nazory
  • integra Ati , to je neco noveho ? kolik ma operacnou pamet procesor ?
    • ATI znamena :
      AND TECHNOLOGI INJECTOR

cize Ati su super karty s priamim strekovanim dat *16*
    • Je potreba mat vice procesoru na hranie Battlefield 3 ?
      • ano

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit