-
Zkušený sic nejsem. BF2 mám, ale neměl jsem moc možnost pořádně pařit. Včera jsem poprvé zapnul mulťák na BF3 a to jsem si pár hodinek na BFBC2 odehrál. Nejsem zkušený hráč to tu chci zopakovat, ale BF3 na mě působilo spíše dojmem BF3 s tím, že rychlost akce a geniální zničitelné prostředí má z BFBC2. Skoro bych řekl, že si bere to nejlepší z obou. A je jen na počátku. Mnohé se odladí.
-
Jsi zamindrákovaný pi..s co vše počítá na prachy. Jdi si hrát s podobnými dementíky.
-
To zní spíš jak 32b OS, ale předpokládám, že to by sis všiml :)
-
Pokud hraješ na vysoké detaily, nedejbože na ultra, tak je to stoprocentně nedostatkem paměti. Vlastní zkušenost. Windows nedovolí obsadit celou paměť jak patrně čekáš, ale při 3,6GB už pěkně nechutně swapuje na disk. Jak sem psal, vlastní zkušenost. 8GB je ideální a i tak s Ultra detaily mám při hraní zabráno přes 6,5GB RAM a stejně to při Caspian Border textury dotahává, i když propad není tak drastický. Tam si ale myslím, že je to tím, že je BF3 32bit aplikace.
-
Ne, Origin se ..... vlastně jo, dá se vypnout. Aspoň jsem to někde zaslechl. Ale to jsem tam dával jentak z principu. Za všechno zlé viním Origin *1*
-
No az bude cas, tak na to mrknu, jen jeste, co kdyz to bude originem? Ten asi nevypnu, ne? Jinak dik za snahu.
-
ja osobne mam zkusenost, ze hru ani nepustim, pokud mi jede xfire. Takze ten pred spoustenim BF3 zasadne vypinam...
-
Mě tedy spadne pokaždé, když dám rychlý zápas a napíše to hlášku o grafice, na foru jsem našel, že mám snížit takt grafiky o 10 MHz oproti továrnímu nastavení, jenže tam už ta nejnižší hodnota je.
Jináč jsem vojín první úrovně a zatím si mě více dávají ... v poměru asi 1:10. Ale snad se to zlepší, až budu mít lepší zbraně.
Btw funguje někomu to číslo na technickou podporu co bylo v originálce, já tam volal a jediné co jsem objevi bylo, že volání selhalo. A žádný kontatkní email neexistuje :( -
-
Řekl bych, že náhodné. Nevšiml jsem si, že by to s něčím souviselo.
-
Blame Origin.
Ty spiky jsou náhodné nebo při nějaké konkrétní aktivitě? -
Zdravim, mam problem. Hra mi jede dobre, ale sem tam se mi fps propadne treba i ke 20. Mam GTX560Ti SLI + i7 2600K, coz by na high 1920x1080 melo stacit. Koukal jsem na vytizeni grafik, jedou kolem 99% obe a pri tom padu fps pada i jejich vytizeni treba i ke 20%. Procesor stiha v pohode i na zakladnim taktu. Zkusil jsem ho dat na 4,5 GHz, ale je to stejny. RAM mam 4GB, nikdy neni plna, max tak 3,6GB obsazena. Nevite, cim by to mohlo byt? Ovladace mam aktualni. Jo a grafiky se chladi dobre, maj tak kolem 70 stupnu, takty nesnizujou.
-
btw, kdyz se bavim s kamosem se kterym hraju, tak pravdepodobne vim kde je :-) a asi by mi rekl kdyby byl daleko nebo v plnym vozidle, navic..na urcity cleny to nejde NIKDY i kdyz se respawnujou par vterin pred tebou na zacatku
-
Tak podle tech supportu je to bug o kterym vi a budou ho opravovat ;-)
-
Mi v Bidovciach mame 3SLI, ide to O.K. *12*
-
bud se vzdalil mimo mapu nebo je v plném vehiclu ,v rushi je daleko od objektivu nebo to muze byt nastavením serveru
-
s těma tunelema na damávandu je to fakt..jednou sem tam přijel s tankem na kterým už mám i naexpenej těžkej kulomet, zastavil jsem tak abych viděl co nejdál do tunelu a ještě s automatickým zásobníkem abych střílel rychlejc sem tam nepřetržitě srřílel :D vím je to svinstvo, ale za celou hru mi ten tank nesundali a pokosil jsem asi 30 lidí..skóre 30:2 *2*
-
no neviem osobne si myslim ze s vrtulnikom nie som ziadna lama uvidime ake budu dalsie upgrady ale ked som zasiahol helfirom tank a ten si isiel dalej akoby sa nechumelilo tak ma to mienre rozhodilo.Samotnych rakiet znesie tiez neurekom a gulometom da vrtulnikom slusne zabrat.navyse barzktory enginer vie vrtulnik odohnat pomocou tepelne navadzanych rakiet ano mate sice svetlice ale to vam pomoze tak na utek z destinacie takze moje pocity su zatial take ze vstupit do vrtulniky znamena zo seba spravit pomerne lachku korist na ktoru kazdy caka ako na lovenu zver pretoze je pomerne neskodna.V bf2 si to pametam naopak ludia ked ma zbadali na oblohe tak vyskakovali s tankou a utekali do najblizsich budov.Teraz. kazdy po*uk s puskou si do mna dovoli strielat bez spetky repsektu ze sa jedna o jeden z najnebespecenjsich bojovych strojov.Snad to nejako spravia dalsie upgrady.
-
Supr článek, děkuji za počtení =)
-
Je to jenom o tom jak to s vrtulníkem umíš... zažívám i conquesty kdy maník lítá ve vrtulníku celou hru, maximálně 1-2 smrti na kontě a desítky killů.