Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • a opět je to: musíš dělat něco, co tě nebaví, aby ses vyrovnal ostatním hráčům a mohl sis rozumně zahrát! máme tohle zapotřebí? nevidím jediný důvod k takovému trápení - hrajeme pro zábavu a ne proto, protože něco musíme udělat, abychom se po tom trápení bavili. ale jak jsem psal, odemykání všehomožnýho je dneska prostě cool a tak to strkaj do všech her i na místa, kde by to být nemělo.
  • No já nevím, ale ta svítilna mi fakt leží v krku. Je tak silná, že za bílého dne mě v betě zcela oslepila. To mi fakt nesedí a podle mě je to blbost. Ta angličtina mě dost štve. Škoda. BF2 byla namluvena tak perfektně. Je to sice jen detail, ale další detail, co mě odrazuje od zakoupení této hry. Hodnosti jsou nesmyslné - nic neznamenají, jsou nereálné a to mi vadí (v BF2 to byly zcela realistické hodnosti). Co se týká odemykání zbraní ve vehiclech - na první pohled dobrý nápad, JENŽE. Je to velikánské znevýhodnění nových hráčů. To je špatně. Všichni by měli mít vehicl se stejnou výbavou a měl by rozhodovat um. Já vím, odemykání všeho všude je dneska cool, ale podle mě je to špatná cesta. Postupné odemykání ručncích zbraní ještě beru, i když je to v BF3 zase dost přehnané. Opět byl BF2 v tomto lepší. Jinak díky moc za odpovědi. Dozvěděl jsem se více jak z mnohých dlouhých recenzí, které jen opakují, jak je BF3 skvělá hra a případně vyjmenují chyby, které byly v každém díle série, takže to ani neberu jako chyby ale jako jistý rys BF her.
  • ze stingrem jeto teske dam prikla zalezi jestli letou na steal. a za 2 sestrelit stihacku je drina ale musis bejt vicuranej pockat az vistreli svetlice a az pak strilet deto takhleto delam ja proti stihacum jinak u helikopter toje lacovka XD
  • MishKonn
    Nechceš s tím CoD fanboystvím už trošku zabrzdit?
  • MishKonn
    K bodu tři...nemáš šanci získat víc expů? A jaktože teda tolik lidí litá s 5-6 unlocky? Nene milej zlatej, prostě se musíš zatnout zuby a tři hodiny v kuse lovit, než ulovíš dostatek bodů na to, aby sis odemknul světlice a vzduch-vzduch naváděné rakety...potom už to jde jako po másle. Prý "nemá šanci a nemá ani jak", noob.
  • nevim co presne myslis ale ja to delam tak ze dam esc a tam mas opustit druztvo pak si muzes pridat dam priklat treba do delty nebo bety a tak dal tam pockaz az kamosi pridou taky tam a zamknes to a jeto jestli mysliz toto
  • reknu tito jednoduse zahraj si plnou hru BF3 nemuzes srovnavat betu z plnou hrou a za 2 nesrovnavej prosim te BF3 z BF2BC toje jako srovnavat trabanta ze skodovkou
  • 1. Celkem jo. Ta minimapa je docela naprd. Spawny by chtěly trochu ošetřit, aby se člověk nespawnoval před hlvní nepřítele, ale na nějakym bezpečnějšim místě. 2. Oslepuje, k tomu taky slouží, co víc dodat.. 3. Má a je to dost na nic, protože proti soupeřům takhle člověk nemá šanci a nemá ani jak získat dost expů k tomu, aby si ty lepší zbraně odemkl. 4. Mně na nich nic hroznýho nepřijde. 5. Jsem si skoro jistej, že nezmění. Původně mi to taky přišlo hrozný, ale teď už to ani nevnímam a beru battlelog jako součást BF3. 6 Hraje. 7. Já bych to viděl jako tak něco mezi. 8. Campeři nemají šanci dlouho kempovat ani tak. 9. Nemůžu porovnat, rozkazy z BF2 si nepamatuju. 10. Mluví anglicky, ale někdy i rusky. Nevim podle jakýho klíče. 11 jsou. 12. 1 granát, upgrady ale umožňujou nosit víc. Doplňuje se po jednom, stejně jako rakety a trvá to docela dlouho. 13. Záleží na nastavení serveru. 14. Je tam vidět tým i squad. 15. jsou vidět ve scoreboardu. 16.
  • v bf2 mam odohratych 1100 hodin v bc2 950 hodin.Vacsina z toho co si pocul je sice pravda problem je ze ludia navyknuty na urcity sposob hrania s bf2 maju problem ked nieje vsetko s bf2 totozne hned maju potrebu tvrdit ze je to tym padom bc2.Podla mna ma bf3 blizsie k bf2 nez k bc2.
  • Aha ty mysliš ježka Sonika, tak to hej, tomu vravim grafika *1*
    To sa ti v pohode vypali na očne pozadie, na tvojom mieste by som nasadil zvaračske okuliare, lebo ho uvidiš aj na smrtelnej posteli. *2*
  • dodatek: 11. jsou ve hře claymory? 12. A jak je to s omezením granátů atd. Může je support doplnit během sekundy všechny, nebo je to nějak omezeno. Totéž i ohledně raket. 13. Změnil se nějak systém jednotek? V betě se prostě spawnovalo automaticky na členech jednotky (tedy už žádný velitel čety), což je podle mě dost hrozné řešení (pokud si dobře vzpomínám, bylo to i v BF2 někdy na začátku, pak to zrušili, protože to byla fakt blbost). 14. Vidíte kolegy své jednotky na mapě, nebo nic? Je tam nějaké zvíraznění členů jednotky jako v BF2? 15. Opět nejsou vidět hodnosti spoluhráčů a protihráčů jako v betě? Takže nijak nepoznám vysokou hodnost, které bych se mohl držet jako začátečník a něco se přiučit jako to opět dobře fungovalo v BF2. Závěr: Nezlobte se na mě, ale jestli DICE tvrdí, že je tohle přímý nástupce BF2, není to pravda. Je to mix BC 2, COD, ale BF 2 v tom prostě nevidím.
  • Upozorňuji, že jsem silně ovlivněn názorem členů klanu, jehož jsem členem (původní BF2 klan) a že jsem hrál jen BF3 betu a nic více. 1. Dost lidem se zdá, že je herní minimapa docela nepřehledná a spawn pointy jsou řešeny jinak a hůř než v BF2. 2. Svítilna - pořád tu o jejím efektu oslepení protihráče i spoluhráče nikdo jiný nepíše než já. *1* 3. Letadlo má prý na začátku jen kulomet. Je to pravda? Pokud jo, je to fakt špatné řešení. 4. Hodnosti jsou hrozné - to mohu posoudit sám. V BF2 opět řešeno lépe. 5. Absence klasického server browseru přímo ve hře je fakt děs. Změní se to nějak? 6. Hraje hudba v načítání se do mapy nebo nic? Je to jako v BF2 nebo jako v betě BF3, kdy nic nehrálo a prostě se jen ukázal obrázek. 7. Atmosféra - hra prý připomíná silně BC2 a vůbec BF2, což prý sráží celkový dojem a hratelnost. Názor většiny lidí z klanu. Jak to je? 8. Absence commandera - vítaná změna pro campery. Velké mapy s vozidly commandera potřebují! Ne však s artilerií, ale stačí jen UAV a základní rozkazy. 9. Jaká je rozkazová růžice?? Prý už nejsou k dispozici rozkazy pro SL jako v BF2. Je to tak? 10. Cizáci (tj. vojáci jiných sil než USA) prý trapně mluví anglicky - tedy už nic tak skvělého jako v BF2, kdy člověk slyšel od Číňana čínštinu a od Rusa ruštinu. Jednoznačný FAIL od DICE, je-li tomu opravdu tak. Bohužel recenze stále dokola zapomínají na takové detaily, které hru umí buď ještě více zpříjemnit, nebo naopak odradit věrné zastánce BF2 (nikoli BC2, neboť to měla být úplně jiná hra, avšak je jasné, že BF3 je dalším dílem série Bad Company).
  • Aj ja chcem vidieť modreho ježkaaa...čo si si šlahol ? *1*
  • sleepless
    Recenze na MW3 bude v patek dopoledne, jaksi je nutne hru poradne hrat. Co tam mate dal? *1*
  • mirroj
    Fuj tyvole, niekto tu predtým kritizoval vysoký kontrast u BF3. Ja som teraz čítal túto recenziu po 3 hodinovom hraní Sonic Generations (to je akčná hra... nie tieto "akčné hry" typu BF3 :-P) ale stále mi medzi písmenkami pobehuje nejaký modrý ježko. Vidím že prestávky medzi hraním sú nutnosť!
  • Misto recenze na konkurencni titul, tu mame dalsi megaclanek o BF3. Pak nam tu teda aspon nemlzte, ze na Games nema EA zaplaceny promo... *1*
  • Ja osobne musim rict ze multis je supa. Hral sem i betu a parada. Minomety by chteli nejak omezit aspon treba nejak municne -treba 5 naboju ci tak. Ale urcite bych je nerusil aspon to nuti krtky se hybat. Sqad s 5 lidma je error, da se toho docilit tak ze nez se vsichni clenove squdu pri nacteni mapy pripoji, pripojis se do squadu ty. Pak je vas tam. Dal bych rekl ze za Inzenyra to neni zas taka drina... Ja osobne hraju jen za nej a v Rush obcas za assaulta a bez min a bazuky si pripadam jak nahy :-). V okamziku kdy se Inzenyrovi otevrou miny je uz nacitani bodiku pohoda, jen musi vychytat ma mape kudy se nejcasteji jezdi. Taky by mohli udelat neco jako vyzvy pro Platoons ktere sou momentalne jen na paradu a nemaji zadny ucel az na statistiky(aspon sem na zadny neprisel, tak pokud nekdo vi tak sem s nim). A hlavne by meli zmenit ten poblbany chat ktery je pres pulky prave obrazovky a zakryva tim dost zorneho pole.
  • ales.smutny
    Problém není ani tak v jednom minometu, jako ve skupině, která spolu se spamováním vytváří dost otravné situace. Na Javelinu (to jste asi myslel Stingerem?) je právě ta nutná spolupráce dobrá. Jinak Stingerem jde sestřelovat dobře, jde o okolnosti.
  • no minomety me serou, o tom zadna. chtelo by to alespon nejaky omezeni typu "nestrilet furt dokola" nebo ja nevim. a chybi mi commander z BF2.. multiplayer v BF3 ma velkej potencial, ale vetsinou je to bohuzel chaos, kdy kazdej hraje na sebe a tymova hra trpi. stvou me squady po 4 lidech, my jsme hrali BF2 treba i v 6 lidech v jednom squadu, komunikace, proste parada. i kdyz uz jsem tady videl squad, kde bylo 5 lidi - nevite jak se toho da docilit? a tech squadu je malo, mohlo jich bejt vic a pak me stve, ze hra nepozna, ze jsou pripojivsi se hraci z jedny cety a neda je ani do jednoho squadu, ale kolikrat ani do jednoho tymu. tohle by fakt chtelo vychytat
  • Psal jsem to i jinde .Nejdřív minomet vyzkoušejte a pak kritizujte.Má omezený dosah,automaticky naspotuje nepřátelský minomet a je jen na vás jestli ho sihnete trefit dřív než on vás.Naopak zkuste sám třeba se stingrem něco sestřelit,je to nemožné.Musí na to být min 2 lidé na TS aby se domluvili.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit