Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Battlefield není the sims :D
  • vole, ty si asi BF3 ještě nehrál ne?? přepne si jako medik na defibrilátory.. já dělám uplně to samý..
  • jiste pane, podle informaci z Germany to bude 2.3.2012 HURA HURA
  • Docela me zklamaly mapy pripadaj jenom me taky nedomr*ly ?? Snad ty DLC co maj vychazet nasledujici pul rok budou same mapy ....
  • ATI znamena :
    AND TECHNOLOGI INJECTOR

cize Ati su super karty s priamim strekovanim dat *16*
  • Je pravda ze v 03.03.2012 vychazi Battlefied 4 v USA ?
  • "Kde domov můj" *3*
  • je mi 11 let a BF3 sem nehral ale COD je urcite lepsi
    HOW HOW COLOFDUCATY dou dou dolu hospodou
  • taky se me zda, ze to je tak nejak podobne...z BF3 je kazdej vyrizenej a hlavne tady na GAMES.CZ jsou hodne zaujati...
  • jo a btw vy v te sve slovenske republice (lol) nemate herni portal, ze lezes sem?
  • Je potreba mat vice procesoru na hranie Battlefield 3 ?
  • hm podle tvych komentu tady ses jedine dite ty, aspon si po sobe precti to co pises....tobe bych navrhnul ''kdyz ses teda tak dospeli'' aby si sel za maminkou a pozadal a dovychovani a at ti da penizky na BF3 aby sis mohl jezdit s autickama...
  • Cau to sem ja Jizik s Pardubic, proc mi neodpisujes na me e-maily ohledne servera Bobici.
    sem ti psal ze pro nasu komunitu je servr Bobici ja delany.
    MILUJI TE *14* *14* *14* Boze pod na nas servr Bobici STS budeme se nahanet a hrat,
    promin mi ten nuz, uz te nebudu knifovat, Miluje Miluju , Frantisek je jenom TVUJ a Bobici sou na ruzovej virtualni svet *14*
  • A ty se vrať zpátky na Slovensko a spolu tam všichni jásejte, že máte Euro. On se tu jen vyptává a chce znát názor ostatních lidí, kteří přešli z BF2 na BF3 a ty se do něj akorát navážíš a meleš sra*ky. Jestli nevíš, kde je tvoje misté "Maďare", ukážem ti ho na mapě.
  • co je defibry ? nejakej cheats ? zadava se to do konsoly ?
    a take objasni nam to mejdlo?
    Ty musis bejt cheater !!!
  • integra Ati , to je neco noveho ? kolik ma operacnou pamet procesor ?
  • No nevim. Když v metru vyhodim u schodů lékárnu a přepnu na defibry, nemám ani nutkání zabíjet...snad jen v sebeobraně :) To samý za supporta, akorát si stačí vyhlídnout hlouček inžů co si dávaj raketový mejdlo.
  • Vy ste koko*i *15*
  • Caute a Ahojte hraci Ceska a Slovenska a igracikovia z Ciziny !!!
    Jak to de ? Ja som vcera hral BF3 na serveru Cechoslovakia Forest , boli
    tam obycajne mapy zadny LES som tam nevidel, preco klamu v nazve .
    A co znamena MORDOR ? to bola nejaka zahadna krajina v Harry Photera , sou tam nejaky specialne mapy ?
  • Na českejch serverech záměrně nehraju. Češi sou magoři a vůbec se nechytám. :D Zato takový Frantíci nebo Itošové, to je jiná...ty se vzdávaj prakticky sami. :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit