Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ty vis jeste prt o hrach zahraj si raci commodor 64 a pak pis nazory
  • Ano to byla bohuzel uz neni
  • ehm ono to mal byt asi ironicky kvazi vtipny prispevok ktory by sa nemal brat vazne a ani nanho vazne reagovat...
  • neboj natom se dela XD jen musime pockat
  • Me se to prave v BC2 nikdy nestavalo, to az ted tady. A fakt je to hodne neprijemny. Tuto vec povazuji pomerne za klicovou, pokud se narocne dobyva nejaka vlajka/m-com ale diky tomu to muze tym hodne oslabit.
  • to mas blbe treba tito nejde protoze si bukalo. divne jamam take 2 jadro 2.6 grafiku 1 g a slape mito skvele mozna tito nejde protoze piratis a toje ucel aby tito neslo sem rad ze tito nejde
  • na toto by som aj ja rad vedel odpoved. mne sa to stava casto v bc2 multaci.
    hram napriklad s bratom a hovori mi ze kedy sa respawnem aby sa mohol aj on pri mne, a ja ze ved tu beham po mape a pritom mna ukazuje ze nemoze sa na mna kliknut a zjavit.
  • ahojki. toz hral sem ten BF3 no a grafyka hroozna jako mnel sem to na low jo ale stejne hruza bes prives. cele se to nak seka asy na to moje pentyjum s dvojma jadrama nestacy. yntegrovana grafyka tomu asy taki moc nepridala. hratelnost priserna. nemuzu se pripojyt na zadni server bo to mam z netu stazene a menu me vubec nebavy. jako syngl jsem radsi ani neskusel poňeváč mi nejde krek. ale ma to pJeknou ikonu we vindous. na to ze my to nejde naynstalovat sem aspon za todlenc rat. pjekna ykona = nejlepsi fps. tak zdar a u BF4 ahojki křupki
  • Zdar, mel bych takovy dotaz. Nevim cim to je (nejsem zas tak velky pametnik BF serie), ale stava se mi pomerne casto ze mam vetsinu clenu v cete zasedlych a jen jeden je zeleny a muzu jit na nej. Myslel jsem si ze je to tim ze jsou mrtvi, ale kdyz jsem hral s kamosem, tak ten mi rikal ze je normalni zivy, ma i kolem sebe dost mista. Tak mi neni jasne proc ho mam zasedleho v cete kdyz bych jinak na nej mohl normalne jit, ani nebyl nijak zvlast daleko. Nevi nekdo cim to je? diky vsem
  • Co mne zatial vadi je slaby ucinok vrtulniku.Totizto snazim sa na nom lietat cim najviac ale zatial sa cely cas straveny vo vrtulniku meni len na zufaly sposob ako prezit cim najdlshsie nech uz narazim na kohokolvek.Vsade je nejaky pajdak ktory vam dokaze bazookou slusne zavarit kazdy tank je pomaly rovnocenny super nakolko ho musite potrafat naozaj slusnym mnozstvom rakiet aj to ho len znehybnite a on vas kludne gulometom dorazi.Ked narazite na AA tank tak je samozrejme aj urputila snaha k nicomu.Dokonca aj riadene strely na vehikli su zatial strasne neucinne.Snad to doladia lebo model a fyzika lietania je celkom podarena.Sem tam sa mi zadarili aj hry kde som bol vo vzduchu 5 minut v kuse ale bolo to len o vyhybaniu sa konfliktu a nie o hromadnom niceni vehiklov ktore mali v starom beefeku pred vrtulov opraveny respekt a pechota zaliezala do kazdej diery ktoru pobliz nasla toto mi zatial dost chyba.
  • to Illegal : Zkouseli jste to i s normálním laserem? Jinak díky za vysvětlení.
  • :D to je kar
  • respawn na vsechny hrace? a to jde udelat jak? protoze me vetsinou nejde respawnout ani na hrace ze squadu natoz na zbytek strany
  • neinovatyvnost codu ukazovana ako priklad uff.Tvoja neochta prisposobit sa novsiemu stylu ta sameho okrada o super zabavu.Podla mna je bf3 hlavne hc mod daleko lepsi nez bf2 uz len koli chovaniu zbrani.Je jasne ze kym spoznas levely budes umierat a umierat.Je mi jasne ze v bf2 si uz poznal kazdy roh a v pripade smrti si hned vedel odhadnut odkial ta sniper strelil ale to je nieco co pride len hranim.Mne osobne pridu uplne scestne komenty typu vobec sa v tom nevyznam a ani neviem kto ma zabil je v tomm chaos.Preboha co sa divite ked v starom beefku mate nahrate tisice hodina tu 0 - jasne ze budete zmeteny zo vsetkeho ale ttoeste neznamena ze je to po novom spravene zle.Ja som 20 lv a zacinam sa uz celkom slusne chytat a zabava zacina geometricky rast holt treba prekusat velmi tazky a nelutostny zaciatok.
  • ales.smutny
    Ta SLI sestava byla zapůjčená, co se týče výkonu, nebylo si nač stěžovat, nicméně ve stejném stylu a stabilitě mi to jelo i pak na mé Eyefinity 6 HD 5870...

Za SLI v multiplayeru po prvních fixech a patchích ale už mluvit nemůžu, to už jsem jel na své. Před fixy to bylo v pohodě:) Doporučuju projít fórum na Battlelogu, něco o SLI tam určitě je.
  • trolo
    skus stiahnut najnovsie nvidia ovladace(myslim tie nove BETA). mne odstranil zelene preblikavanie(zatial.... dufam ze sa to nevrati)
  • souhlas s tím mozkem, lidé jsou zvyklí hlavně na běhání a střílení nebo naopak kempení, tady jde o to, myslet, používat dobře svou classu a být sehraní, jenže málokdy se joinete na server se všemi svými šesti kamarády, někdy vás to rozhází, což je fail, ale budiž...nicméně když je v nějakém týmu o 15ti lidech pět či šest lidí, kteří se domlouvají (a v druhém ne), je to jasná výhra :)
  • To zařazování do front nefunguje. Pokud je na server plný počet lidí, hra vás nepustí. Často se stává, že při prvním načítání hry (po spuštění PC), hra nenaběhne. Zprávy v chatu chodí taky podivně se zpožděním. Zatím je hodně co opravovat (nejen v Battlelogu) a jde to celkem pomalu. Jinak je to ale super hra, jakmile poladí určité věci (např. přepálené baterky, IRNV, zlepší destrukci v BtK, apod.), tak to bude nepřekonatelná hra.
  • Prepina sa to automaticky, ked zameriavas sam, tak leti raketa priamo a musis ju nasmerovat hore rychlym pohybom.
    Ked chces vyuzit mod "z vrchu", tak potrebujes niekoho s laser designatorom, ma ho tusim recon alebo treti clovek v tanku (je to jeden z poslednych unlockov pre tank). Oni ti zameraju ciel, ty len namieris a vystrelis, raketa potom sama vystupa nahor a potom trafi ciel z hora.
  • "To, že někteří hráči raději praktikují run´n gun s palbou od boku je jiná věc a zabránit jí prostě nejde."

Day of Defeat to dost zredukoval, ne?

Jinak hezký popis. Až zmizí Origin, objeví se Steam, sníží se cena.......no, tak asi nic.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit