-
Tak podle jejich online podpory je to bug a makaji na oprave ;-)
-
hosi hosi, vy jste ho vubec nepobrali. nektere vase reakce z vas delaji jeste vetsi voly nez ho (me?)
-
Za me je to docela hloupe, nemuzu si pomoct, ale proste kazi to hru, aspon pro me.
-
výborně! díky za info. pár patchů a třeba to i koupím.
-
1. Mě přijde v pohodě. 2.http://www.battlefield-3.cz/takticka-svitilna-bude-upravena-nasledujicim-patchi-pro-bf3/ 3.Má, ale stačí cca 5-6 sestřelů a máš odemčený světlice+rakety.
-
Záleží na nastavení serveru. Někde je opravdu nastavený spawn jen na squad leadera. A druhá věc pokud poluhráč stojí ve vodě tak se na něj nedá spawnovat... to bylo i v BC2 *8*
-
LOL dalsie Dite s grafikou na LOW ,
je to trapne, co si nekupis PC na hry ty trapnej Analmajstre *11* -
proto se tu ptám a upozorňoval jsem předem na fakt, že BF3 znám jen z doslechu a z bety a chtěl jsem se dozvědět něco od zkušenějších, abych třeba přehodnotil svůj názor. *3*
-
*1* jasný, podle písemného projevu je zřejmé, že mi je 10 let. *3* A psal jsem, že jsem hrál betu - to znamená, že ais nemám špatný PC. Prostě si nečetl můj příspěvek a jen sis rýpl. Proč ne? *4*
-
Viz můj dotaz, zda seVám nezdá že je tu nějak moc osliků z druhého tábora, kterým očividně s přibývajícími díly CoD ubývá inteligenční kvocient dělitelem číslovkou dílu.
-
No jenze u me by to docela odpovidalo. Opravdu mam viditelneho jen jednoho a ostatni, ac jsou zivi a vidim je treba na mape, tak proste na ne nemuzu a mista kolem sebe maji dostatek.
-
Eee ne, tak to vážně není. Spawnovat můžeš na komkoliv ze squadu. Se spawnem většinou problém nemam, jen občas, když je u spawnera opravdu husto nebo je někde nalepený.
-
nechte ho, ma pravdu. ikona je fakt pekna
-
To teda nejaký humorista sa nám riadne urval. Pokus o rozpútanie ťažkých flejmov. Ešte zabudol spomenúť, že CoD je lepšie...
-
Vždyť je to ňákej mentálek... Ignorujte ho !
-
ta svitilna je samozdrejme kravovina, videl jsem takticky svitilny a takhle nesviti, chapu to vecer ale tam kde je okolni svetlo to takhle jak to funguje ted ani fungovat nemuze, akorat to dost amateru zneuziva a nekdy je doslova videt ze si mysli ze kdyz maj zapnutou "svitilnu" tak ze budes asi uplne neschopnej se trefit... ale udelali chybu :D
http://www.youtube.com/watch?v=8_Ce4thvyPI&feature=related
to neni takticke svetlo ale spis prirucni stepeni atomu :D -
Tak jsem asi nasel odpoved:
Informace o respawnování (rození) čet:
Zobrazen odpočet za jak dlouho se může člen čety narodit a na kom
Rození čet pouze na veliteli čety (ten kdo ji první vytvořil). Velitel čety se může narodit na jakémkoliv členovi čety
pokud to tak je, tak je to za me fail. -
ano
-
to by mě zajímalo, kdo a jak na to bude reagovat. BF2, ač arkáda, mě hodně bavila. Hlavně i tím, že zkušený hráč přežil na bojišti opravdu dlouho. Když jsem koukal na gameplay BF3 zarazilo mě, jak moc hra "zakčněla". Příjde mi to příšerně hektický. Možná už jsem prostě dorostl k jiným typům her. Ve starém battlefieldu mi stačili 2-3 tanky na celou hru.
Dogfighty v helikoptérách BF2 jsem velmi miloval. Jak moc se BF změnil...? Nejčastější přirovnání je - CoD se vším, co mu chybí -
toje slabe slovo *3*