Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Bobici ??? lol si se zblaznil ? jit na ten serv ja hnus !!!fuj fuj fuj
    *16*
  • Hraju ve Full HD a chat mi nijak nevadí. Engineerem jsem začal a mám ho komplet odemčenýho...nejvíc frustrující je, když se rozhodnu že si za něj zrovna nezahraju a pak tam jezdí nepřátelskej tank jak na promenádě, všechny tam rasí jak na běžícím páse a už minutu není žádnej inža široko daleko. :/
  • ja mam take notasek od firmy Asus , ale mnohem lepsi jako ty !!!Tatik zikal ze dal za nej moc velky penizk, a podotykam ze v nasi Romske osade sem jedinej co ma notas.
    Ja jen ohledem tvoji tabulky na notebuku. Ja mam na svem nosasu ze spodni strany stitek a nem sou rozepsany casti meho Ultra herniho ASUSE!K veci : CPU Athlon /kamarad ze skoly Jizi mi ho nataktoval o 130 MHz!!!/1,5 mb Ram2, VGA integra ATi/ pokus se nemilim je to Swicarska vyroba/ vlastne cele Asus delaj Schwicari !A take Jizi mi zikal ze na me devate narozenini mi namontuje nejakou Geforcer grafarnu,az pak vam ukazu na serverech nasi CESKE VLASTI a blizkeho okoli jakej jsem hrac,osobne si myslim , urcite se mi to nezda ze patrim mezi nejlepsi hrace nase VLASI CR a urcite i Slovanske Republice , a kdyz budu pilne trenovat budu znamej na svete, na celim svete, a uz se nebudu muset ucit ve skole !
    PS: jak si na instalovat BF3 bezplatne:.? Deti do 10 let nemaji nejakou mladeznickou slevu?
    Hral sem to Metro u kamarada Frantiska Horburfura z Hradce a libili se mi ty barvy na LCD a LED systemu firmy AOC , tusim ze OC je asi nejake taktovani ? nebo se myslim,
    a nevim , ale Frantisek zikal ze by mi to mnelo jit velice slusne, proto ze mam nove naistalovane Windovs Vistu SP ! *8*
  • Já hraju zatim jenom s kámošem, ale dost často nás to dává opravdu spolu do squadu, nebo alespoň do stejnýho týmu. Zahrát si spolu je o dost jednodušší než v BC2. Co se týče přepnutí do jiného squadu tak za 1, ze začátku mi to blblo a tlačítko na připojení do squadu se mi nezobrazovalo a nebo se zobrazovalo až potom co jsem se spawnul 2, musíte mít zrušenou žádost o připojení do sqadu 3, squad s 5ti členy je taková chybka kterou už myslím odstranili, stávala se tak, že tě server sám po připojení přiřadil to už plného serveru.
  • A co je myslím si strašně na škodu je u recona při používání toho drona odměna pouze 10ti bodů za asistenci na smrti oponenta, zde bych uvažoval o trochu větším číslu. Protože se mi to těžce nevyplátí(zkušenosti převážně ze serverů s 32hráči)
  • Nojo problém je, že když sedíš v letadle, vrtuli a někdo tě zaměří. Tak podle zvuku časem poznáš jestli na tebe raketa letí nebo ještě ne. Ze začátku jsem hnedka taky střílel světlice a bez úspěchu, teď si počkám na změnu zvuk tónu a obráceně. Když někoho zaměříš a on hned vystřelí světlice poznáš začátečníka..
    S tím termo IRNV souhlasím, já sám si to už bez něj nedokážu představit, tak jednoduché je s ním hraní až hanba.
    Co přisuzuji horšímu int. připojení-> často se mi stává, že po mě někdo střílí, skočím za překážku a ve chvíly, kdy dopadnu do lehu např. za balvan tak zemřu wtf.
  • Mam dotaz, jde na Javelinu nějak přepínat režim letu rakety? Myslím že jsem v těch radách co jsou při loadováni map zahlídnul, že by to mělo jít. Režim by měl být "přímo k cíli" nebo "zásah z vrchu" (tak jak by se měl Javelin podle mě chovat normálně). Zkoušel jsem přepínání střelby jako u normální zbraně, ale nevšiml jsem si že by se něco změnilo.
  • dalsi pyco=vina , podle mne mali dat za zabiti 39,8 bodu *7*
  • Podla mna dali prilis vela body za zabitie protivnika,teraz kazdy sa len sustredi na zabijanie a nie na timovu hru,kazdy hra sam za seba,ani neoznacuje protivnikov cez Q lebo ostatny by mu zacali strielat po jeho cieli,mali dat len 50bodov *16*
  • DOKUP JESTE 2 gb DDR2 a pujde ti to minimalne na medium detail
    *5*
  • Braska mi kupil malej notasek zn. Acer,
    na zadnej tabulce pise ze ma hardware /to je asi vybava a vnutornosti/
    nasledovne :
    CPU: Athlon, 1 GB DDR2 /urcite to budu tie najlepsie na trhu/, a nejaka grafika od
    Intel, kedze Intel je obrovska firma tak to bude urcite vykonne!
    Kupil som si BF3 a strasne to laguje, cim to je ? mam doma rychlou wifinku / 256 kb/stahovanie/
    PS: Dobre ranko a poradte mi, DAKUJEM VAM HRACI *3* *3*
  • 1.Bobici - Admini sou blazni /laguje/
    2.Czechoslovakia forest - jen pro 50 lidi / laguje-nelaguje, kdy jak/
    3.MORDOR CZ-SK - nelaguje ale asi jenom conquest , Adminou neznam,
  • lol dalsi co se naucil hrat BF2 a ostane nevie,
    Ach chudacku odloz PC a pridaj si do friend nejakeho chu-ja z ANTIKU *2*
  • Kde najdem zoznam SK CZ serverov ?
  • a zase tu pise konkurence, *7* ses trapnej
  • beres koks?heroin? aha mas 8 let, ok, sorry
  • Ty musis byt nejake dite to hraje este stale BF2 a BF3 mu isla na 15 fps,
    Asi si clen deti z ANTIKU , co maju PC jak z doby Komunizmu *7*
    Ale strapnujes sa super, skus napisat este dlhsi prispevok, lol, *1*
  • Si sa strapnil, hral si iba BETU ? Epic Fail , tak nevies co je BF3,
    chod radsej za maminkou aby ti kupila mleko a originalku CoD *12*
  • S tou svítilnou, už ti někdy někdo zasvítil pořádnou taktickou svítilnou za dne do obličeje? Věř mi, oslní to úplně stejně jako v noci :D Není svítilna jako svítilna.
  • Já na hlavním účtu v BF2 jsem měl odehráno kolem 2000 hodin + další dva účty + ESL a modifikace. Tipoval bych to tak na 3000 hodin celkem a v BF3 betě jsem se skoro nechytal a vlastně jsem jen zíral, proč je všechno tak jiné. V tomhle je zase dobré COD, kde na jednu stranu je zatracováno, že jsou tam minimální rozdíly, na druhou stranu si to fanoušek COD zahraje a hned ví svoje a je jak doma. BF3 je nepochybně naprosto jiná hra než BF2. Většině se to nejspíše líbí, konzervativní menšině se to líbí méně. *9*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit