Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • prudislav
    já jenom říkam že BC série je konzolová odbočka battlefieldu kterou náhodou u druhýho dílu vydali i na pc nic víc - nemusíš se hned nasírat
  • Cahir
    Ber to jak takovou herní etiketu. Holt musíš vědět, jak se správně ve společnosti chovat...
  • Přestaňte se porád hádat zda CoD nebo BF.Já hrál/hraju obě hry.U CoD mě vždy Singleplayer baví a myslím,že i bavit bude,ale s multiplayerem tak nadšený nejsem.Zase z BF dříve nikdy Single nebyl a hrál jsem hlavně kvůli multiplayeru.Nyní je do BF dán Single,ale podle mě to pořád bude MP hra z větší části.Zahraju si ale i SP :-) nebude mi vadit,že to bude naskriptované,protože je to proste SP nic od toho už v nových hrách nečekám.Jen naskriptovanou akci a bezmyšlenkovité zabíjení.Potom přijde MP a u mě to asi vždy vyhraje BF hra.Je to tím,že jsou tam vozidla a další prostředky oproti CoD.I teď si občas zahraju CoD 2 :-).Prostě každý má rád svoje a takové ty kecy tohle je lepší a tohle je oničem :D.Jinak BF3 vypadá parádně a nemůžu se dočkat na kooperaci s kámošema i v MP.Podle mě 9/10 tahle hra by mít měla zatím.Jinak terminátorská Theme hudba mi přišla už při prvním traileru :-) ale dost se mi zamlouvá :D
  • ano, zdejší diskuze jsou unikátní. BF3 TEH BST GAEM EVER
  • Já jen aby si lidé nepletli inteligenci s inteligenčním kvocientem :P . Ale jo, zajímalo by mě, co tedy pan asdf hraje. The Sims?
  • Přesně. Obě hry mají svoje. A pořádná konkurence taky neuškodí, jen ať se obě hry povedou.
  • Cahir
    Nemůžu si pomoct, ale trochu mě rozesmálo, jak jsou do toho hoši ponoření. *1* V tu chvíli si asi mysleli, že jsou special forces.
  • MidnighT91
    "že získaj velkej obdiv ve světě her a překonaj své starší verze" v případě MW2 není laťka příliš vysoko a tak to MW3 s překonáváním předchůdce nebude mít moc těžké...
  • Proc by tohle mel bejt ,,polovicni,, BC2? TO je blbost, bude to arkadovejsi nez BF2, ale to neznamena polovicni BC2.
  • SA-reg
    Ale ta grrrrrrrrrrrrafika!
  • Generalmagor
    At' to dopadne jakkoliv... Vypada to luxusně, o tom není pochyb a jestli bude lepší CoD nebo BF3 mě je to jedno a nemá to cenu řešit. Na oboje se hodně těším a doufám, že obě hry se luxusně povedou až tak, že získaj velkej obdiv ve světě her a překonaj své starší verze ,) :D. Hlavně at' je hodně akce a zážitku, který budu mít sto chutí si zopáknout.
  • V USA se hry hrajou pro zabavu, u nas se hry hrajou z nudy...
  • Odsuzovat hru, u které mohu strávit min. 500 hodin jedinečné pařby, kvůli jednomu malému klientu? To bude asi jiný problém, nemyslíš? Já nevidím na Originu, že by mi v PC nějak škodil či jinak překážel. Nainstalován, ikona na ploše a pokud ho nepoužíván, tak o něm ani nevím. To Ti vadí? Když vidím dnes něčí PC, který opravuji a vidím stovky ikon (programů) na ploše a sám ani neví k čemu jsou, tak se pak divím, že všem vadí jeden malý klient.
  • Toto intro pod příspěvkem jsem ještě neviděl... A vypadá to senzačně až mi to připomělo BF2... Nemůžu se dočkat, čert vem origin stejně si to koupím.
  • haha proste te utrel, tak mlc:D
  • MidnighT91
    Multiplayer trailer je fantastickej, coop taky ujde. Jsem ale zvědavej jestly někomu opět nebude vadit ta možnost, vrazit Émerickému mariňákovy kudlu rovnou do hrudi, a bez cenzury... *8* (I kdiž to by asi vadilo jen v případě, že by druhá bojující strana byly afgánci...) *1*
  • "nebyt konzoli nikdo by si na PC nezahral Bad Company 2 kdyz jednicka je only PS3/X360" .. nebyt konzoli tak tady mame ted plnohodnotneho nastupce Battlefieldu 2 a ne polovicni Battlefield - Bad Company 2.
  • Jestli sis nevsim vsechny hry se zjednodusujou. Jenze tady v MP mas primou umeru, pokud chces bejt v lehkym MP dobrej, musis bejt o hodne lepsi nez ostatni, pac to jakz takz umi kazda trubka. A zjednoduseni neni kuli konzolim,ale kuli tom, aby si to koupilo sirsi spektrum lidi. Btw zas tak easy mi to neprijde... dej si 10 kill streak ve stihacce a postavim ti pomnik
  • všechny hry jsou pro děti troubo proto se jim říká hry.. A kdo si hraje nezlobí
  • Chomaco
    4 rad jak mnet nejvic plusek u komentu
    1.Nenavidet call of duty
    2.Milovat Battlefield 3
    3.rikat jak sou tihle hry na ..... oproti Baldurs gatu
    4.znovu nenavidet call of duty

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit