Přejít na výpis diskuzí
Battlefield 3 nabídne co-op a neskutečné scenerie
16.8.2011 | Aleš Smutný
224 příspěvků
-
snad jednou bude v cechach
-
Naprosto s tebou souhlasím. Nejlepší jsou ti, kteří tvrdí, že s gamepadem by tě dokonce "vyklepli" v fps. *15*
-
Nahodou ja bych si s kamosem i coop kampan dal...ale je fakt, ze multiplayer vladne :-)
Na konec rijna si asi vezmu par dnu dovolene, na BF3 jsem neskutecne nateseny. -
to se mi na tom právě hrozně líbilo.. nechtěli zkazit zážitek divákům..
-
Prosím vás, kde je ta revoluce, já jí furt nikde nevidím...
-
SINGL odpad multák vypadá neskutečně výborně takže stejně jak jsem to udělal u bad company přeskočim singl rovnou k multáku...
-
Je to trochu ironie, ale jeden z nejnormalnejsich komentaru tady napsal "Generalmagor" *4*
-
"byli vrtulniky extremne"
-
ty stihacky jsou dost pomale i v bc 2 blili vrtulniku exttemne pomalu. je to dano tim za pri vyssi rychlosti by hrac prekrocil mapu a takhle pomale stihacky pujde sestrelit i samopalem
-
Moje rec bracho, to si vychytal
-
Amen bratre! Jen doufam,ze pod krasnou fasadou nebude konzolacka hratelnost,coz by pro PCckare byla pohroma.
Videjko kazdopadne suprovni a prvni hra, kvuli ktere bych byl rad,ze jsem koupil Win7 :-). -
To asi pak nemuzes rozumet ani nafukovbani vzducholodi a kresleni lidoopu...
-
Sam mam PC i XBOX ale na tom druhem provozuju jen zavodni/sportovni/mlaticky. Je docela masochismus hrat na gamepadu FPS... Je to videt na tom videu toho coop dema. Hraci FPS na konzolich, treste se az bude crossplatform MP u FPS a vlastne vseho *2* Jeste beru ze kdo tak FPS na konzolich hraje a uzna ze je to jako jist hrasek hulkama ale jak se nekdo bije za to ze je to zcela prirozene a skvele... hratelne to ano, ale jak? Me je z tech gameplayu FPS z xboxu/ps3 do smichu
-
Nerozumím ani polovině tvého příspěvku.
-
Je veřejně známým faktem, že si zhruba před třemi roky EA Games Tiscali koupila. Zahrnuje to oslavné novinky jejich her a pozitivní recenze za každého počasí. Od Battlefield 3 očekávejme 10/10.
-
Byla to PS 3 verze
-
Jako ja uz ted bych dal 10/10. Mozna ze napodobim ty magory co stojej pres noc u kramu a cekaj az rano otevre aby si dotycnej ukoristil tu vykempenou hru/knihu/lednicku ve sleve...
-
je nic moc.
porovnaj frostbite 2.0 techdemo s gameplayom. nebe a dudy. -
ta grafika sa ani len z daleka nepriblizuje tomu co ukazali vo fault line.
bud to je z konzole co je malo pravdepodobne alebo ma proste multiplayer horsiu grafiku neviem.
ale oni si to uz u mna po*rali az az. ani stihacky uz nezmenia moj nazor nekupovat.
este ze tu mam BF2 -
Jo taky jsem si říkal,ale asi to udělali takhle schválně,aby jakože lidi navnadili,že můžete být s kámošem na TS a dělat ze sebe komando :D.Když se člověk nudí vymejšlí takovýhle kraviny :D znám to u všech her,jak u FPS,tak strategií :D prostě sranda