Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ale Jardo jake zahranicne recenzie?
    IGN – 9
    Joystiq – 9
    Game Informer – 9.5
    GameTrailers – 9.2
    1UP – 9.5
    GameSpy – 10
    Gamearena – 9.5
    AusGamers – 9.8
    GameStar.de – 9
  • Amylee.Anderson
    Tak to dostalo 9 no.... Holt ten žebříček od 1 do 10 je každýmu ukradenej a neříděj se podle toho, co jaký číslo symbolizuje. Tady se 9 a 10 setkaj skoro u všeho... A vycházej nějaký revoluční užasný dokonalý hry? Ani ne.
  • asi tak, navíc dnes stejně vylezli jen ty dobré, u kterých EA zrušilo embargo. Ale zajímá mě, jaký hodnocení bude mít takový týden po oficiálním vydání na metacritics. Abych ale upřesnil moje předcházející komentáře. Recenze je dobrá, ale zkrátka mě překvapilo tak brzký zhodnocení SP i MP. Sice vyjde dodatečný článek, ale ten hodnocení neovlivní. Radši bych to viděl na samostatnou recenzi, kdy by autor testoval multiplayer za plnýho provozu.
  • Ach Jarda Jarda, proc meles takový hovna? *1* Revolucni hra... Chod hodnotit hru podla marketingovej kampane lolo.
  • Damarus
    Jo omlouvám se, spletl sem si to s Re-Play :)
  • "I proto si zapište za uši, že i kdybyste měli ignorovat kampaň, ale byli fandy válečné multiplayerové akce, je pro vás BF3 jasná investice, stejně jako byla a je Red Orchestra 2 (ta se dokonce s příběhovou kampaní ani neobtěžovala a vůbec to nevadilo), pokud jste na opravdu realistické zážitky (na to si BF3 netroufá)."

Ja ti nevim ale myslim ze srovnani co se tyce zamereni na MP je docela na miste ale treba se mylim. Mno uvidime jestli budu litovat i penez co jsem vrazil do BF3.
  • jindra.veliky
    zatim to vypada spis ze jsou lidi nastvany za 9/10 *14* *3*
  • A sakra Batllefield nedostal ultimátní hodnocení 10/10? To nám zase stoupne počet sebevražd. Věřím že pro někoho to bude jeden z nejhorších životních zklamání.
  • Zatraceně, naučte se už konečně, že recenze je odjakživa subjektivní útvar, ne objektivní...myslel jsi špatně :)
  • Nevim jak tobe ale me to neprislo jako vyborna recenze. A to z jedinyho duvodu, autor sice shrnul vsechny podstatny stranky hry, jenze to dokola zopakoval asi trikrat. Tak nejak na me pusobila umele prodluzovana - aneb jeste mam malo znaku, tak reknu to same trochu jinyma slovama...
  • Ona spousta lidí dneska očividně ještě pořád nechápe, že recenze je čistě subjektivní útvar. Nevim zda je to díky klesající úrovni vzdělání nebo pouhýmu nízkýmu věku zdejších přispěvovatelů :P
  • H4wk
    Menit a vyberat squad v hre uz JE MOZNE
    Mas chybne info.
  • Lol co je to za hovadinu? *1*
  • Proc to furt musite resit lidi? Jako 8/10 a 9/10 je teda fakt kruty rozdil... Ja treba SP ani nezapnu prvnich par mesicu. takze pro me je to desitkova hra...
  • 1 číslo hodnocení *1* stovky rozvášněných příspěvků typu "nechápu , nepochopím" . Aneb člověk pořád žasne jak se lidi dokážou hádat kvůli hře která má hlavně zabavit :-D (ano u sebe to taky dost často nechápu)
  • ale já vim, že dostal poslední build, ale s kým ho tak mohl testovat, když ještě nic neběží? A i kdyby udělalo pár redaktorů breefing na jednom serveru, tak kvality multiplayeru stejně otestovat nemohli. Bylo by jich málo, a na tak komplexní věc jako je multiplayeru u Battlefieldu je potřeba víc než jen pár dní.
  • ty vole ty recenzente radsi nic nepis prej red orchestra 2 a srovnavas to z bf3 hovaaadkooo.
  • rancor1223
    No, předpokládám, že každý recenzent má své vlastní dojmy a jestli jsi recenzi četl, tak víš, že o ničem takovém Aleš Smutný nepíše. tzn. na nic takového nenarazil, nebo to nijak neovlivňovalo atmosféru/hratelnost a tím pádem to nijak nezasahuje do (podle mě subjektivního) hodnocení. Já v 9/10 nevidím problém. Skvělá hra jako BF3 si ho zajisté zaslouží.
  • Díky za odpovědi, měly by být v recenzi.
    Nicméně nesouhlasím s tou rychlostí webu. Když hraju a chci zkusit jiný server, tak nevěřím, že je rychlejší vypnout hru, přes web zvolit hru a znovu naloadovat celou hru...
  • jindra.veliky
    delkost sem se teda v recenzi nedocetl nebo si to aspon nepamatuju. ale driv nam tvurci slibovali 10 hodin a pak rekli: lepsi 5 hodin jizdy nez 12 hodin nudy *15*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit