Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Nějak nechápu jak mohl recenzent hodnotit hru i podle multiplayeru, když byla dostupná pouze beta se dvěmi mapami
  • MishKonn
    A mně se třeba anglicky lépe vyjadřuje. Komenty v angličtině mi připadají údernější a zábavnější. Celkově angličtina se mi zdá jako mnohem obratnější jazyk pro skvělé pálkování. Nevím, nakolik je relevantní fakt, že angličtinu mám velmi rád.

Dokazovat tady nemám potřebu nikomu nic, navíc tedy opravdu netuším, co bych mohl pěti slovy (z nichž jedno je člen) někomu dokázat (?!). Na druhou stranu, při úrovni dovednosti Čechů mluvit anglicky se jedna věta bez gramatických chyb pravděpodobně dá považovat za achievement.

A taky filtr tady na games mi tohle projít nechá, ale hromadu sraček už asi ne.

edit: Nechal, tak oprava pro pana Grifuse: To byla ale halda sraček. *1*

Happy now? Hmm...původní formulace byla stejně lepší.
    (omluvte mě, ale vaše pindání už mě asi nezmění :)
  • Já myslím, že ty lidi občas i chápu. Jednak když někteří hru čmajznou, tak předpokládám, že mulťák nejede a tím pádem jim zbejvá jenom single. Pak taky někteří nemají to štěstí žít ve větších městech a internet na některých vesnicích je stále hrůza a děs. Dost lidí má taky net od O2, což mám zkušenost, že ping nemá zrovna nejlepší. Pak jsou tu lamy, co je hned sejmou a ty to bavit tuplem nemůže. A nakonec lidi, kterým multiplayer zkrátka nic neříká, protože to jde mimo ně - ať už z důvodu, že chybí děj a jedná se jen o čistou zabíječku s trochou tý taktiky (záleží na módu) apod. *3*
  • Třeba protože jsou největší chyby bety, kterou spousty lidí hrálo? A smiř se s tím, že ne každý má náladu a čas číst EA blogy a changelogy...
  • Nepochopím lidi jak ty...
  • H4wk
    Preco pisat v RECENZII nieco, co je davno na oficialnom blogu a dalsich BF3 weboch..
    Toto je hodnotenie finalnej verzie nie changelog, zmier sa s tym.
  • H4wk
    ja chapu ze ty nechapes
  • lide resi recenzi ale i pokriveny pohled recenzentu na games.cz, ale chapu ze na tebe je to trosicku moc no hlavne se uklidni nebo ti praskne zilka a co pak s tebou pane testosteron:) skoro to vypada ze jsem se trefil, ze by snad pan recenzent osobne, nebo ze by nekdo z redakce, takze si napocitej do deseti a hlavne klid :)
  • H4wk
    Uz si si predobjednal CoD ?
  • sleepless
    Az se Ales vyspi, tak urcite na otazky odpovi.
  • "Hraci nesouhlasi s hodnocenim hry kterou jeste ani nemohli hrat?"
    Opakuji, že mohli.
  • fallout
    Damarus myslí asi v Re-playi... taky mě těch 10/10 dostalo...
  • Já chápu, že recenzent chce dát multiplayeru vlastní článek, ale zmínit největší průsery bety a jak to vyřešili ve final mohl. Aneb:
    Přihlašování přes web.
    Nemožnost měnit squad ve hře a nejistota přidělení stejného squadu s přáteli
    Nemožnost měnit nastavení a vypínat hru po skončení kola, nutno dokoukat všechny konečné ptákoviny, naloadovat novou mapu a spawnout se.

Pokud to tam zůstalo, ubral bych celému slavnému BF3 z hodnocení 3 body.
  • jindra.veliky
    nechapu jak to mohlo dostat 9/10 kdyz je prvni pulka kampane tak odflakla
  • Ringwraith
    Že jo! Můj RAGE je obrovskej až mi bělají pěsti.

(Bože už dělám tak trapný jouky.)
  • jindra.veliky
    on napsal že s hodnocenim nesouhlsai? nevsiml jsem si...
  • tobě pořídili minulej týden internet očividně...
  • Ringwraith
    www.youtube.com/watch?v=OWQNNDF3elY
  • je volne k stazeni .. ty jsi to hral? ze to muzes s takovou lehkosti vyvratit? autoaim tam nejspis nebude implementovan stylem, kdy ti zamerovaci kriz poskoci na nepratele, kdyz zamiris dostatecne blizko k jeho hitboxum .. spis se nejak nenapadne zmeni trajektorie kulky .. i kdyz budu strilet kousek vedle, nebo v pripade bezicich postav se zlym nacasovanim, tak je zasahnu .. tj. ne ve smyslu korekce mene presneho ovladace, ale ve smyslu korekce mene presneho ovladajiciho
  • H4wk
    Kde ? http://games.tiscali.cz/recenze/rage-recenze-57225

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit