-
Zrejme aj najblbsi :)
-
a nakonec mi tam jeste chybi recenze soundtracku. *5*
http://www.youtube.com/watch?v=bXXE0rGqJd0&feature=youtu.be -
Uvedomuješ si, že toto nie je recenzia bety a na čo slúžila beta ?
-
to je snad muj nejdelsi komentar v zivote *3* *3* *3* *3* *3*
-
Ja se jen ptal jestli myslis ze je v poradku argumentovat tim ze si hraci stezuji na hodnoceni hry ktera jeste nevysla. Ze jsem se nedockal zadne odpovedi me neprekvapuje...
Tvoje starost o me hormony je sice dojemna ale zbytecna protoze moje varlata i nadledviny funguji bezchybne a hladina testosteronu je v norme :D
BTW. Slysel jsi o tom ze lidi muzou mit rozdilne nazory a vkus a ze i to se muze promitnout do rozdilneho hodnoceni her ruznych jedincu. Pokud se chces rozhodovat jestli hru koupit nebo ne podle recenzi doporucuji vyuzivat vice pramenu nez jeden cesky web popr. verit jen autorum recenzi kteri se ti zdaji nazorove blizci. -
Delsi verze: Ja jen porad nechapu jak to mohlo dostat tech 9/10 kdyz i ze zahranich videorecenzich se da vyslyset ze hra ma velky faily umely inligence a bugy (napriklad ten strom nekolik metru nad zemi a bez korenu) a taky veci jako treba ty zminene najezdy nepratel dokud neprekrocite bod protim pred lety se to u recenze a video recenze CoD 4 bralo jako minusova vlastnost ovlivnujici finalni verdikt. Pak je tu taky ta kratokst kampane. driv dostala strilecka za 7 hodin kampane znamku dolu a dneska dostane za 4 hodiny kampane znamku nahoru protoze je to od pulky jizda.
Sice vim ze je to hra zamerena primarne na multiplayer akci a sp je tam jen jako takova tresnicka na dortu ale kdyz takova cast ve hre je tak se musi zhodnotit a zapocitat do recenze. navic nechapu ze nebyla zminka o tom battlelogu a originu. je to tez soucati hry a tak by mel zrecenzovat i kdyz jsme ho meli moznost videt v bete. jenze od bety se toho dost zmenilo a battlelog prosel updatem a to zda se i designu. touto informaci si nejsem jist jelikoz v recenzi chybi. *7* hra byla prezentovana jako revolucni a tak jestli revolucni neni jak sam autor pise mel by napsat ze nesplnila ocekavani. jako adekvatni hodnoceni by se mi k reecenzi hodilo spis 8/10 a po tom co by se objevilo zrecenzovano i zbytek veci by samozrejme mohlo i klesnout. *10* -
Ty si recenziu ani nečítal a robíš ramená
Kampaň má 8-10 hodín
Zahraničné webu dávajú taktiež 9+
Pretože táto hra si to zaslúži -
Lepšíš se Jindro. Za mě +1 *3*
-
Asi tak, že recenzent dostal logicky plnú verziu hry na pár dní...
Vidno, že moc veľký prehľad nemáš. -
Ja jen porad nechapu jak to mohlo dostat tech 9/10 kdyz i ze zahranich videorecenzich se da vyslyset ze hra ma velky faily umely inligence a bugy (napriklad ten strom nekolik metru nad zemi a bez korenu) a taky veci jako treba ty zminene najezdy nepratel dokud neprekrocite bod protim pred lety se to u recenze a video recenze CoD 4 bralo jako minusova vlastnost ovlivnujici finalni verdikt. Pak je tu taky ta kratokst kampane. driv dostala strilecka za 7 hodin kampane znamku dolu a dneska dostane za 4 hodiny kampane znamku nahoru protoze je to od pulky jizda. *4*
-
Ty vole ty tomu dáváš. Očekávám, že toto tvé prohlášení dostane tak -500. *1*
-
Pretože každý není fanboy a tohle nemusí vědět....
-
tuhle diskuzi si dnes ohlidam
-
Pssst! To tady nesmíš psát *1*
-
Na přihlašování přes web není nic špatného - je to dokonce rychlejší.. Tam se nic měnit nebude.
Měnit a vybírat si squad ve hře je nyní možné.
Nemožnost měnit nastavení teď lze kdykoli ve hře. S vyínáním si jistý nejsem, ale měla by stačit kombinace Alt+F4. -
H4wk: Tys ho teda utřel, jak ve školce....
-
+1 *1*
-
ten tvuj COD po vydani nikdo nebude hrat, tak se prober z te diskoteky :)))
-
Výborná recenze. Ne, že bych hodnocení nějak řešil, předobjednáno mám už více jak půl roku, ale recenze jen potvrdila má očekávání. Žádná revoluce (byť podle PR kampaně to tak málem vypadalo), ale skvěle odvedená práce pánů (a dam) z DICE.
A vy, co kritizujete hodnocení, by jste si měli recenzi nejdřív přečíst. Recenze není o číslném hodnocení, ale o samotném textu recenze. -
tvuj nazor tu nikoho ale nezajima