Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • fallout
    Ale stejně si myslím, že skákat z této strany na vlak je blbost... osobně bych asi skočil ve směru jízdy... *4*
  • Hráči snad nehráli betu MP, ze které je ostatně psaná i recenze?
  • I mě by toto zajímalo. Stejně jako zda v PC verzi zůstal ten systém přihlašování skrze webové stránky, popis map včetně screenshotů - to by se mohlo zvládnout, když už se nedá popsat zážitek s hrou s veřejností.
  • pro vas a pro pana nad vami, ja nejsem zastancem ani battle ani COD a poukazuji na uplne jiny problem, takze prosim sklidnete hormon vyhypovany vasi oblibenou hrou
  • To je prece znama vec, ze lide, kteri kritizuji hru a recenzi ji vubec necetli a videli jen zaverecne hodnoceni :)
  • http://www.gametrailers.com/video/pc-review-battlefield-3/722936

tady je ohodnocen singl zvlášť... "nejlepší singl v historii BF, jinak se má ještě co zlepšovat".. 7.4
  • montatatana
    Mozna napovi obrovsky napis na zacatku recenze "Recenzovaná verze: PC"
  • A ty bys mel pochopit, ze lide nejsou nadseni z hry, kterou jeste ani nehrali (ona vychazi az zitra).
  • fallout
    Nechápu lidi které zajímá hlavně singl a stěžují si na hodnocení, dokonce že jsou oklamáni. Když si přečtete celou recenzi, tak vám bude jasné, jak si na tom stojí singl a jak MP. Pokud by mě zajímal jenom singl, tak si hru asi nekoupím, ale nikdo mě tady neklame... je to tam dost podrobně a jasně popsané. *3*
  • Precti si jeste jednou muj prispevek, treba pochopis.
  • Je recenze z PC verze nebo konzolové?
  • Ty taky pekne zavanis. Koupal ses dneska vubec?
  • Myslis ty hrace co nesouhlasi a jeste hru nehrali? Hra vychazi az zitra *3*
  • Proc bych mel?
  • Hraci nesouhlasi s hodnocenim hry kterou jeste ani nemohli hrat? Rekl bych ze jedina nahnila vec se prave deje v diskuzi :D
  • díky, udělali jste mi radost, jsem rád že moje prvni předobjednávaná hra není blbost ;-)
  • To je normalni, vsechno co se neshoduje s mym nazorem je podezrele a nejspis podplacene. Takhle preci hraci uvazuji. Ze by ty hry se nekomu mohli libit? Neeee, to neni mozny *3*
  • Strc si sve maturitni vysvedceni treba do nosu. Ja ti jenom zopakuju - pouzivanim techto frazi nejsi cool, ale jantar.
  • tak jsem si prohledl diskuzi a spousta hlav tady resi konecnou 9 za hru, sam za sebe musim rict ze jsem dlouhodobym ctenarem games recenzi a byla doba kdy jsem se podle hodnoceni i ridil pri nakupu novych her, posledni cca pulrok pozoruji totalni upadek a ztratu soudnosti recenzentu, nebo v tom je jeste neco jineho? jako priklad uvedu hru deus ex 10/10, ano je na recenzentovi jakou da konecnou znamku ale ultimatni hodnoceni se kdysi davalo za prelomovou hru ktera prinesla neco noveho nebo zasadniho do zanru, dalsi co me posledni dobou zarazi je hodnoceni xbox her tady, v podstate nic proti konzolim, ale co se tak obcas koukam tak vetsinou to konci 9 ale budiz, a ted po maximalnim hypu hry battlefield 3 tu mame dalsi 9 ale hraci vesmes s devitkou nesouhlasi je neco nahnileho snad na games.cz?
  • myslim ze vetsina lidi ti tady rekne ze sve vysvedceni s AJ si muzes strcit do ......

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit