-
Ty jsi trapka.
-
Tenhle trend zprůměrování singleplayeru a multiplayeru je zcestná kravina - kór u hry, která je výrazně mp záležitostí. Zaplať panbůh, že recenzenti se k této stupidní taktice příliš často neuchylují.
Možná bych měl podle tvé logiky překopat svůj dosavadní žebříček? ME by dostalo 4/10, jelikož kampaň je u mě za 8, ale multi bohužel chybí... -
Dá, není problém. S teniskama, s lodičkama, s papučema, dokonce i s ponožkama....jak je komu libo....
-
Preco teda nerobis recenzenta ty
-
Nahodou to napsal celkem spravne. Kolikrat je az podezrele hodnoceni nekterych EA her, ze kterych vetsina lidi neni dvakrat nadsena. Neco shnileho preci jen bude v Kralovstvi Danskem... *5*
-
*1* *1* *1*
-
skvela recenze,cetlo se to samo ......A papírové krabice...no... to radši poskakujte :-)
-
Spis me BF znechutila ona reklama a nektere zdejsi decka.
-
Takže když ti oskenuju svoje maturitní vysvědčení s jedničkou z angličtiny, tak budu moct v diskuzi používat angličtinu?
-
Takže CoD HD, nu což.
-
Nemoznost pilotovat stihacku v SP teda fakt saje.... Ja doufam ze to potrenuju nez skocim do kabiny v MP.
-
nemoze to byt kvalitami tych hier ? ja neviem ...
-
Proc si kazdej mysli, ze objektivni znamena "shoduje se s mym nazorem"? *3*
-
Nuz, ak by som bol pirat co si to ide stiahnut len kvoli SP tak mi na tom aj zalezi.
Ale kedze pirat nie som a som hrac prevazne MP hier, tak to hodnotenie SP nejako prezijem.. v BF mi nikdy neslo o SP. -
Inak tu su dalsie zo sveta:
http://www.metacritic.com/game/pc/battlefield-3/critic-reviews -
Tak to sis vyvodil dost blbě. *15*
-
SP -> 3/10
MP -> 15/10
Overall -> 9/10
A jak víš, že to nebylo takto? -
Možná nemá argumenty, ale tohle používání angličtiny prostě také nechápu. To chceš opravdu ukázat, jak si světový nebo je to nějaká degenerace z WoW. Nebo ses naučil pár frází z amerických filmů? Myslím, že čeština má na podobné věci slušnou slovní zásobu.
-
Průměrné hodnocení her od EA snad není menší než 9/10. myslel jsem, že recenzenti by měli být objektivní, ale chyba lávky.
-
Nechápem čo to tu stále dokola riešite..tak či onak je to subjektívny názor jedného človeka..každý z nás má inú mieru hodnotenia.. takže tak či onak si každý z vás ohodnotí hru sám po zahraní