Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • No z první poloviny recenze jsem si vyvodil tak maximálně 5, tak teď teda nevím.
  • H4wk
    Je to take tazke si odvodit z recenzie to finalne hodnotenie SP/MP ?

SP -> 8/10
    MP -> 10/10
    -----------------
    Overall -> 9/10
  • Že by fanboy CoD? uvidíme kolik dostane ...
  • Ringwraith
    Nepindej na angličtinu.
    Vypadá to, že nemáš argumenty a tak se musíš uchýlit k nadávání na nepodstatné věci.
  • Kdyz myslis. Kazdopadne tady jsi na webu .cz, ne na hodine anglictiny. Tak se tu ze sebe nesnaz delat frajera radoby uzasnou anglictinou. *7*
  • rancor1223
    Ne, to v BF3 nelze.
  • Jak jsem psal - ocekaval jsem minimalne 11/10, ne-li vic!
  • fallout
    Nechápu... Hodnocení 9/10 se ti zdá málo? Podle mě je to nadprůměrné hodnocení, které by měli dostávat jenom nejlepší tituly. Sem rád, že na games.tiscali nedávají desítkové hodnocení na počkání, tak by to mělo být všude. Už sem to tady jednou psal, hodnocení 10/10 by měli dostat jen výjimečné, něčím překvapující, převratné, tituly.
  • Ringwraith
    Že jo.

Na Vánoce mám taky rád pořád ten stejný dárek pokaždé přebalený do jiné krabičky a papíru.
  • MishKonn
    What a load of crap.
  • No jasne :-) V tom je cely vtip... Za me progamingove ery (je to uz hodne davno :-)) CS 1.6,UT,Q apod. jsem nedokazal ohodnotit relevante multiplayer ruznych her a odladenost podle par dni nebo hodin... na to je potreba kolikrat mesicu... uvidi se ,jestli te to bude bavit tak dlouho, jestli to hromadu spamujicich americkejch deti bude bavit dlouho apod. jestli se v tehle hre daji tvorit klany a bavit se u ni dlouhe mesice az roky, nebo ji snad vystrida B5 hned pristi rok pro velky uspech? (jestli si rozumime)

Proste napsat celkem negativni (no dobre, rozporuplnou ala RAGE) recenzi a pak dat hre znamku takrka dokonalou 9/10 (jako Batman 20hod zabavy) mi prijde uplne mimo a zavadejici a reci znamku berte z rezervou, tohle je marketing a nic jineho nez 9/10 stejne dat nemuzeme (takto to na me pusobi) je smutne ale chapu to...

Ber to tak, ze existuji jeste lidi, ktere bavi Singl a takovy se muzou po koupi hry citit podvedeni... asi tak.
  • Jsem sokovan vyslednym hodnocenim. Koukam ze z EA malo zasobovali obalcickami? Po neustavajici reklamni masazi. Vychvalovanim toho sameho dokola a dokola den za dnem, jsme se nakonec nedockali tech epicko-historickych 11/10? Tak to bude velke zklamani pro spoustu "vernych" fanousku teto serie (ale pro ktere to vetsinou bude vubec prvni BF, na ktery sahnou *1* )!
  • o to mi nejde :) , jen se koukni kolik je tam textu o SP a kolik o MP a přitom je to spíš MP hra *3*
  • Mediální supermasáž - je na čase udělat pápá *5*
  • Ringwraith
    Já nikoho k ničemu nenutím.
    Osobně mi BF3 nestojí ani za zpirátění, protože nevidím velké rozlíly oproti BC2. Ratatatata je stejný a stáhačky a 64 hráčů nepotřebuju.

Co jsem chtěl naznačit je, že hra je naprosto jasně určena k multiplayeru a hraní pouze single je prostě podivné. A zavání to pirátstvím. Prostě zavání. Neříkám, že je to pravda, ale prostě zavání. To je vše.
  • To jako že by se měli sami nutit k tomu hrát něco co je nebaví? To tvé přirovnání je dost mimo prostě každého baví něco jiného a je to jejich věc. A jestli budou hrát pirátskou verzi no a co. To je jejich věc tebe tím přeci okrádat nebudou.
  • XXDarthVaderXX
    A víš že by ta hra stejně nedostala ani o bod víc i kdyby se věnovala jen mulťáku *3*
    Aleš jen tak 9ky pro nic za nic nedává, věř mi *3*
  • MishKonn
    To je vážně tak nadlidský úkol si to s z první poloviny recenze vyvodit? Nebo je už opravdu dnes pro děti problém si místo čísla přečíst celou recenzi?
  • Nevíte jestli BF obsahuje taky možnost hrát s SP s botama na MP mapách?
  • XXDarthVaderXX
    Hra se hodnotí jako celek...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit