Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Proc by melo to ze nejsem MP grac zavanet piratstvim? Mam proste rad kvalitni pribehovy SP kampane a nebavi me honit se po virtualni mape s dalsima lidma. Nikdy me to nebavilo i kdyz chapu, ze to pro nekoho muze byt zabava. Vazne je to tak divny?
  • XXDarthVaderXX
    Aleš updatuje PC podle toho, aby mu to běželo vždky na plné detaily, neboj. Co se týče grafiky, tak by snad měl mít 480ku nebo tak něco, 4 jádrovej procesor.
  • Hmmmm tak Batman nema multak ano coop tak mal ako dostat 5/10?????
  • kostejnesmrtelny
    To zas bude odbornejch keců o hodnocení... *7*
  • Co to placas? Nebo plati : Podle sebe soudim tebe?
  • JJ ještě mít PC který to rozchodí a šel bych do toho :D
  • Tak teď to bude mít CoD fakt hodně těžký a délkou singlu a omezením rambo stylu mě teda hodně potěšili
  • MishKonn
    Výborná, obsáhlá recenze.

Jediné, co mi trochu chybí, je popis autorovy sestavy a na jaké detaily a jak úspěšně hru rozchodil. Chápu, že v dnešní době, kdy technologie kvůli konzolím stojí, se už docela vytratila potřeba tohle v recenzích řešit, nicméně BF3 je trochu ozvěnou starých časů, kdy hry přeci jen posunovaly grafickou laťku o něco výš :)
  • Hodnotit singleplayer a multiplayer dohromady? Hrace prvni skupiny vetsinou nezajima multak a asi to plati i naopak. Takze kolik by dostal jen singleplayer?
  • Uvědom si ale, že za půl roku tahle recenze nebude nikoho zajímat. Single je jen třešnička na pár hodin, hodnocení mulťáku by mělo být 90% hry.
  • Ringwraith
    Chlapi nechcu na Vás nějak pindat, ale hrát jen single je jako sníst jen slupku z banánu.
    Navíc to zavání tím, že budete hrát pirátskou verzi.

Edit: Reakce na Ashe a Freddyho.
  • sorry, ten post mel reagovat na Freddyho
  • ne, jen se mi zdá, že recenzent se až příliš věnoval v recenzi singlu...
  • Tak to jsme dva, hraju ciste single a MP me nezajima....spoustu lidi nebude zase naopak zajimat single. Byl bych docela rad aby se u podobnych her hodnotil i SP a MP zvlast.
  • fallout
    Recenzet jasně píše, že konečné hodnocení záleží i na nás... záleží co od hry očekáváme. Já očekávám hlavně MP, singl mě v podstatě vůbec nezajímá. Jinak tahle hra je založena na MP, je přímo stvořena a vymazlena pro MP, takže singl tady hraje vedlejší roli. Nebere se na něj až takový ohled... *3*
  • Škoda že si to nenahraju. Zatim musim drtit max tak Battlefield 2, nebo BC2.
  • Nechapu, jak muze hra s normalnim az prumernym singlem dostat 9/10, stejne jako vyborny BATMAn (ikdyz je to jina hra) Pokud dostal BF3 9/10 jen kvuli Multi pochopil bych to, asle az za delsi cas, rekneme pul roku, ktery je potreba na nejake soudy o multiplayeru... Je to zvracene, ale chapu, ze ty obrovsky vynalozene penize na marketing se musi alspon ve znamce odrazit noo... Je to skoda 7-8 by lidem reklo o kvalite hry mozna vice a 8-9 za multi casem mozna take.
  • Mě by zajímalo, na kolik by tedy recenzent samostatně ohodnotil SP, protože ten jediný mě zajímá a určitě nebudu sám.
  • A ty to píšeš jako proč? Jako že recenzent měl tohle vypustit a psát jen o MP?
  • Dobrá recenze. Pokud si chcete Battlefield 3 užít už první den, přijeďte na první LAN party po vydání, kde se hraje právě Battlefield 3 turnaj - více informací na http://lan.creontech.cz

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit