Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Takže CoD HD, nu což.
  • no tak pekne dnes rano nainstaloval a kukam ze to dako nejde. Proste overovanie dat a koniec. :). Chlapci z EA to nejako prepiskli.
  • skvela recenze,cetlo se to samo ......A papírové krabice...no... to radši poskakujte :-)
  • Ctyrjadro, 20 GB RAM a gtx590. Co vam budu vypravět, jede to skvěle
    • i7 2600k@4.5 + 16GB 1600Mhz + NV580 ;) tiez to davam na Ultra pri 80+ fps ;) vsetko vymaxovane 4xaa + 16aniso ;) akurat ze na 1280x1024, mam 2x 19" a menit zatial nebudem takze NV590 netreba pre mega rozlisenia ;) btw. neprehrieva sa ti ta NV590? cital som na to kopec issues + pozeral nejake youtube videa ze je tam vraj nejaky problem s teplom. Ja som dal GB ultra OC edition a v max ide okolo 72-75C :) stara 280gtx OCedit davala okolo 85-90 v max... vidis to, zapojim ich do SLI ;)
    • seka jak howado , GT9400 :-( , GTX590 = 600 € tak to je pre mna ozaj vela . Ma to niekto otestovane napr. GTX560 ? Alebo slabsou kartou ? Ako Vam to idze ? RAM mam 4 GB
      • Phenom 4x 3GHz, 4GB RAM, HD5770 1GB... Vše na High a po celou dobu bez problémů kolem 60fps. Při Ultra byl znatelný pokles... ale jinak engine rozhodně odladěný a na pohled úžasný (srovnatelný bez problémů ke CryEngine 3).
      • ctyrjadro phenom 965, 8G ram. Gtx 460. hraju vse na ultra v 1920 1080, anysotropni filtrovani 4x, vyhlazovani a vse s nim spojeny vypnuto, plus vypnutej motion blur, pozorovaci uhel 90,a v sync zap a jede to parada hraju multak a nejde se od toho odtrhnout na ceskych serverech i super ping vcera jsem byl nekolikrat 2 i 3 sice nas hralo 10 na 10 ale i tak to byla parada doporucuju vsem paranum a lituju v sechny co tuhle paradu neuvidi pro mne jednoznacne hra roku, to nevim jak musi bejt dobrej ten uncharted 3 ze dostal 10z10 no kazdopadne se to dozvim pristi tejden muhehehehe *9*
      • Mam dvoujadro 2.8GHz, 2GB ram, GTX 460 a vse na medium nastaveni 30-40fps... Procak a ramky jsou slabota a i presto to frčí...
      • Na mobilní GTX 460 to jede úplně v pohodě i na ultra. Otázkou spíš je, jestli se kvůli tomu oplatí upgradovat....
    • Mi to - - - - - píše že Oringin je zaneprázdněn a že oní otom ví a pracují na tom!!!!!!!!!!!!!To je do análu neuvěřitelné já si něco koupím a ono to nejede,protože nějaký OCAS nepočítal stím že budou zavalené servery...
      Už mě to dneska unavuje a zabíjel bych *10* čekejte do 01:00 hod pak to pojede a když je 01:30 tak to do análu napíše sorry ty hňupe my nejsme připraveni,ale jsme rádi že jsi to zaplatil.. *10*
  • tak jsem si prohledl diskuzi a spousta hlav tady resi konecnou 9 za hru, sam za sebe musim rict ze jsem dlouhodobym ctenarem games recenzi a byla doba kdy jsem se podle hodnoceni i ridil pri nakupu novych her, posledni cca pulrok pozoruji totalni upadek a ztratu soudnosti recenzentu, nebo v tom je jeste neco jineho? jako priklad uvedu hru deus ex 10/10, ano je na recenzentovi jakou da konecnou znamku ale ultimatni hodnoceni se kdysi davalo za prelomovou hru ktera prinesla neco noveho nebo zasadniho do zanru, dalsi co me posledni dobou zarazi je hodnoceni xbox her tady, v podstate nic proti konzolim, ale co se tak obcas koukam tak vetsinou to konci 9 ale budiz, a ted po maximalnim hypu hry battlefield 3 tu mame dalsi 9 ale hraci vesmes s devitkou nesouhlasi je neco nahnileho snad na games.cz?
    • To kesi :

Presna tak Deus EX Human Revolution dostal od Grygara 10/10. Citim sa byť oklamaný! Dať Deus EX HR 10/10 tak to je na facku!
    • Myslis ty hrace co nesouhlasi a jeste hru nehrali? Hra vychazi az zitra *3*
      • pro vas a pro pana nad vami, ja nejsem zastancem ani battle ani COD a poukazuji na uplne jiny problem, takze prosim sklidnete hormon vyhypovany vasi oblibenou hrou
        • Mne je fuk ceho jses nebo nejses zastancem. Hype nehype pises primo: "...ted po maximalnim hypu hry battlefield 3 tu mame dalsi 9 ale hraci vesmes s devitkou nesouhlasi je neco nahnileho snad na games.cz?"

Muzes mi prosim vysvelit pane vyhypovany hormon jak muzes brat vubec v potaz stiznosti lidi na hodnoceni hry ktera jeste nevysla?
          • lide resi recenzi ale i pokriveny pohled recenzentu na games.cz, ale chapu ze na tebe je to trosicku moc no hlavne se uklidni nebo ti praskne zilka a co pak s tebou pane testosteron:) skoro to vypada ze jsem se trefil, ze by snad pan recenzent osobne, nebo ze by nekdo z redakce, takze si napocitej do deseti a hlavne klid :)
            • Ona spousta lidí dneska očividně ještě pořád nechápe, že recenze je čistě subjektivní útvar. Nevim zda je to díky klesající úrovni vzdělání nebo pouhýmu nízkýmu věku zdejších přispěvovatelů :P
            • Ja se jen ptal jestli myslis ze je v poradku argumentovat tim ze si hraci stezuji na hodnoceni hry ktera jeste nevysla. Ze jsem se nedockal zadne odpovedi me neprekvapuje...
              Tvoje starost o me hormony je sice dojemna ale zbytecna protoze moje varlata i nadledviny funguji bezchybne a hladina testosteronu je v norme :D

BTW. Slysel jsi o tom ze lidi muzou mit rozdilne nazory a vkus a ze i to se muze promitnout do rozdilneho hodnoceni her ruznych jedincu. Pokud se chces rozhodovat jestli hru koupit nebo ne podle recenzi doporucuji vyuzivat vice pramenu nez jeden cesky web popr. verit jen autorum recenzi kteri se ti zdaji nazorove blizci.
        • Ano, ty a tisice dalsich ctenaru nesouhlasite s hodnocenim hry (recenzi jste pochopitelne necetli, finalni hru jeste nehrali) a z toho odvozujete, ze neco shnileho je v celem games.cz. Mimochodem, taky nejsem zastance battle ani COD.
          • jindra.veliky
            on napsal že s hodnocenim nesouhlsai? nevsiml jsem si...
          • Proč pořád nechápeš že ty výhrady plynou v kontextu s hodnocením dalších her? Recenzi jsem četl, finální hru co se týče MP nehrál ani recenzent.
            • Cetl jsi vubec tu recenzi?
    • Hraci nesouhlasi s hodnocenim hry kterou jeste ani nemohli hrat? Rekl bych ze jedina nahnila vec se prave deje v diskuzi :D
      • Hráči snad nehráli betu MP, ze které je ostatně psaná i recenze?
        • Tys mel v bete singl?
          • "Hraci nesouhlasi s hodnocenim hry kterou jeste ani nemohli hrat?"
            Opakuji, že mohli.
  • To bude tim ze to oficialne vychazi a spousti singl i multak 28.10 *7*
  • tak jsem to rpzjel na staricke ge force 9600gt sice nejmensi detaily, rpzliseni 1024 a pravda na 4 jadrovym procesoru, ale hratelnost tim nijak vyrazne netrpy a to je pro mne maly zazrak.
  • Granát vybuchne 2 metry od nepřítele a on vesele běží dál a ještě mě zabije :D totální kravina hra
  • Je recenze z PC verze nebo konzolové?
    • I mě by toto zajímalo. Stejně jako zda v PC verzi zůstal ten systém přihlašování skrze webové stránky, popis map včetně screenshotů - to by se mohlo zvládnout, když už se nedá popsat zážitek s hrou s veřejností.
    • montatatana
      Mozna napovi obrovsky napis na zacatku recenze "Recenzovaná verze: PC"
  • Perefektní recenze *1* jen ty obrázky mi přijdou ošklivé a ozeřané. Jinak good prostě mulťák je hlavní *3*
    • ales.smutny
      Obrázky jdou v galerii rozkliknout na full...a v původní verzi měl jeden 11MB, takže jsme je museli trochu downgradovat...ale pořád by z většiny šla udělat tapeta...;)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit