-
nefunkcni stroje druha strana funguje nam tan a jine nefunguji,musim podvrdit ze tato hra je opravdu picovina,zhorseni hratelnosti ci grafika zobrazeni terenu na full je k nicemu,pani hovnari to pojebali,nedoporucuji kupovat,ja sam jsem ji vymazal a cd tak tez skoncilo na smetaku,
-
Nevíte jestli BF obsahuje taky možnost hrát s SP s botama na MP mapách?
-
-
Dá, není problém. S teniskama, s lodičkama, s papučema, dokonce i s ponožkama....jak je komu libo....
-
Ne, to v BF3 nelze.
-
-
no videl jsem teda tech 21 minut z prvnich hrani hry a celkem si o tom dokazu udelat obrazek. predpokladam ze kampan bude na stejne spatne urovni jako v bad company 2 takze ji nejspise ani nedohraju. ale na MP se tesim. *5* *5* *5*
-
-
Nekomentuj, co's nehrál!!!!!
-
Ty voIe tech mínusek nechte prince bejt. *1* *1*
-
-
Kyberšikana... *4*
-
-
S tvou inteligenci se ti stejne nepodari pripojit na nejakej server, takze se nemusis na MP moc tesit..
-
-
tak ma to blbej scenar nebo ne?nejlepsi hra orku to rozhodne neni ale tak dobra hra se tu objevuje jednou za par let pise recenzent. nevim jestli to koupit. mam ro2. vypada to jako bad company a singlplayer od DICE... dodnes me singl bad company strasi. srovnatelny snad jen s serious sam. PS: cod je sraacka
-
-
Řeknu to takhle...scénář je béčkový, ale to má většina her a drtivá většina FPS...ale je tam několik momentů, tedy hlavně ke konci, který jsou prostě tak skvělé a nadupané, že je nějaká jednoduchost v tu chvíli jedno...:) Nejde tedy ani tak o obsah těch scén jako styl, sladění daného vizuálního stylu s občasnou hudbou... to se musí zažít:)
-
Kvuli singlu bych to asi nedelal. O coop zatim taky myslim nikdo vic nepsal ale MP bych se nebal. Necekal bych rozhodne dalsi Red Orchestru 2 (pevne doufam... nechapejte me spatne RO2 neni spatna hra - kryci system je super, pocit ze strelby dokonalej ,zvuky taky nejsou pozadu ale ty bugy a cheateri). Kvuli SP bych to asi nekupoval. SP z BC1 byl proste horsi nez spatnej, horsi byl snad jen ten novej MoH.
-
-
vam de snad jen o grafiku kdyz ctu prispevky a z toho se mi dela zle. driv kdyz vysla nova hra na pc tak ji naprosta vetsina hracu rozjela na slaby nastaveni a nikdo z toho vedu nedelal. ja to taky budu drtit na nejakym core 2 duo 2,4 ghz a k tomu starou grafiku 9600 a 3 gb ram a necelych 500 gb na hdd a vubec to neresim. vim ze to rozjedu na low ale aspon se uvidi jestli me hra bude bavit nebo jestli bych ji hral jen kvuli grafice. takovej bf2 jsem driv taky pro vydani rozjel jen na low a drzel jsem pritom hodiny. *3*
-
-
A tobe by melo jit hlavne o to, ze si hru koupis, kdyz ji chces hrat.
-
hraj si to treba v 640x480 v okne a bez zvuku. vzdyt tam udelaly dokonce par map totoznych s dvojkou jen aby si je mel v lepsi grafice.
-
-
Docela mi pijou krev příspěvky tohodle typu. Hochu jestli si nezažil boje Unrealu a Quaka tak ani nevystrkuj nos. To byl hon za grafikou, v té době jsem v podstatě každý rok kupoval zbrusu nový komp abych si vůbec zahrál. Dneska se to bohudík díky konzolím trochu ustálilo, co se týče toho že "hry nejsou jen o grafice" Je podle mě blbost grafika je po hratelnosti nejdůležitější faktor. Představ si třeba film Michael Baye s polovičním rozpočtem, taky by to stálo za prd. Toť můj názor...
-
-
Přesně, část zážitku a často i atmosféry by se nenávratně vytratila. To ale samozdřejmě neznamená, že staré (ne-li prehistorické) hry jsou špatné. Já například zbožňuju UFO Enemy Unknown, ale to byla taky jiná doba. Dneska je to plnohodnotná část zážitku tak už se s tím proboha smiřte...
-
Jé to by bylo krásné kdyby měl Michael Bay poloviční rozpočet konečně by ty jeho filmy nebyly tak přeplácaný.
-
-
Na scenare ma Michael Bay rozpocet ocividne hodne nizko uz hodne dlouho...
-
-
Na scénáře málo na efekty až moc.
-
-
-
-
-
-
Hodně dobrá recenze smekám :)
-
Až odstraněj seky mezi jejich síťovým kodem a Frostbite 2 zaviňující záhadné úmrtí za zdí, jak bylo už u Bad Company, tak do toho možná pujdu :)
-
tak že,hral jsem normalne a proto že jsem byl lepši než ty ostatni me proti tym volil kick,vykopli me jen proto že jsem nestal jak debilos ale jen proto že jsem hral,ty pičovska hra,to snad neni možny,užit si tu hru haahaha hovnos pičou,vyvojaři jsou komunysti a ta hra je vyplod zmrdanske činskyho psa,hraci jsou hovnansky svinsky srabotkove co si honi skreta mezi stehnama zaparenejma,fuck hra fuck game,tak že zdravim a nasertesi
-
16ti jádro, 64GB RAM, 3x GTX790
340 FPS, fakt paráda *14* -
-
Vím,že je to pouze vtip tedy doufám jinak by jsi se měl nechat vyšetřit ,ale jaký smysl má tento příspěvek, když ani jeden z komponentu neexistuje
-
jo jasný kámo úplně ti věřim...a přines ti to Santa Claus,předal ti to osobně viď?!
-
Až na to že grafická karta GTX 790 neexistuje...
-
edit: smazano
(pardon, omyl :D)
-
-
Jsem sokovan vyslednym hodnocenim. Koukam ze z EA malo zasobovali obalcickami? Po neustavajici reklamni masazi. Vychvalovanim toho sameho dokola a dokola den za dnem, jsme se nakonec nedockali tech epicko-historickych 11/10? Tak to bude velke zklamani pro spoustu "vernych" fanousku teto serie (ale pro ktere to vetsinou bude vubec prvni BF, na ktery sahnou *1* )!
-
-
Ty jsi trapka.
-
Nechápu... Hodnocení 9/10 se ti zdá málo? Podle mě je to nadprůměrné hodnocení, které by měli dostávat jenom nejlepší tituly. Sem rád, že na games.tiscali nedávají desítkové hodnocení na počkání, tak by to mělo být všude. Už sem to tady jednou psal, hodnocení 10/10 by měli dostat jen výjimečné, něčím překvapující, převratné, tituly.
-
-
Jak jsem psal - ocekaval jsem minimalne 11/10, ne-li vic!
-
-
Že by fanboy CoD? uvidíme kolik dostane ...
-
-
Spis me BF znechutila ona reklama a nektere zdejsi decka.
-
-
-
-
What a load of crap.
-
-
Kdyz myslis. Kazdopadne tady jsi na webu .cz, ne na hodine anglictiny. Tak se tu ze sebe nesnaz delat frajera radoby uzasnou anglictinou. *7*
-
-
Nepindej na angličtinu.
Vypadá to, že nemáš argumenty a tak se musíš uchýlit k nadávání na nepodstatné věci. -
-
Možná nemá argumenty, ale tohle používání angličtiny prostě také nechápu. To chceš opravdu ukázat, jak si světový nebo je to nějaká degenerace z WoW. Nebo ses naučil pár frází z amerických filmů? Myslím, že čeština má na podobné věci slušnou slovní zásobu.
-
-
A mně se třeba anglicky lépe vyjadřuje. Komenty v angličtině mi připadají údernější a zábavnější. Celkově angličtina se mi zdá jako mnohem obratnější jazyk pro skvělé pálkování. Nevím, nakolik je relevantní fakt, že angličtinu mám velmi rád.
Dokazovat tady nemám potřebu nikomu nic, navíc tedy opravdu netuším, co bych mohl pěti slovy (z nichž jedno je člen) někomu dokázat (?!). Na druhou stranu, při úrovni dovednosti Čechů mluvit anglicky se jedna věta bez gramatických chyb pravděpodobně dá považovat za achievement.
A taky filtr tady na games mi tohle projít nechá, ale hromadu sraček už asi ne.
edit: Nechal, tak oprava pro pana Grifuse: To byla ale halda sraček. *1*
Happy now? Hmm...původní formulace byla stejně lepší.
(omluvte mě, ale vaše pindání už mě asi nezmění :) -
Strc si sve maturitni vysvedceni treba do nosu. Ja ti jenom zopakuju - pouzivanim techto frazi nejsi cool, ale jantar.
-
myslim ze vetsina lidi ti tady rekne ze sve vysvedceni s AJ si muzes strcit do ......
-
Takže když ti oskenuju svoje maturitní vysvědčení s jedničkou z angličtiny, tak budu moct v diskuzi používat angličtinu?
-
-
-
-
Že jo.
Na Vánoce mám taky rád pořád ten stejný dárek pokaždé přebalený do jiné krabičky a papíru.
-
-