-
WTF? toto nema 10tku ?xD no aspon ze tak xD
-
*14* *14* *14* Lubime vsechny kluky, cekame Vas na nasem gay serveru BF3 *14* *14* *14* *14* *14* *14*
-
-
No božíííínku. Až nám tyhle Battlefíeldíčky odemčinknou 28. Tak to si k vám příjdeme s klučíkama zašoupinkat *14* ..........
Ale René ani Radímek nedorazí... Se tak zřídili při CoDu, že ani jeden nemůže sedinkat....
-
-
Dobrá recenze. Pokud si chcete Battlefield 3 užít už první den, přijeďte na první LAN party po vydání, kde se hraje právě Battlefield 3 turnaj - více informací na http://lan.creontech.cz
-
-
Tak to jsme dva, hraju ciste single a MP me nezajima....spoustu lidi nebude zase naopak zajimat single. Byl bych docela rad aby se u podobnych her hodnotil i SP a MP zvlast.
-
-
Chlapi nechcu na Vás nějak pindat, ale hrát jen single je jako sníst jen slupku z banánu.
Navíc to zavání tím, že budete hrát pirátskou verzi.
Edit: Reakce na Ashe a Freddyho. -
-
Já nikoho k ničemu nenutím.
Osobně mi BF3 nestojí ani za zpirátění, protože nevidím velké rozlíly oproti BC2. Ratatatata je stejný a stáhačky a 64 hráčů nepotřebuju.
Co jsem chtěl naznačit je, že hra je naprosto jasně určena k multiplayeru a hraní pouze single je prostě podivné. A zavání to pirátstvím. Prostě zavání. Neříkám, že je to pravda, ale prostě zavání. To je vše. -
-
Ty taky pekne zavanis. Koupal ses dneska vubec?
-
-
To jako že by se měli sami nutit k tomu hrát něco co je nebaví? To tvé přirovnání je dost mimo prostě každého baví něco jiného a je to jejich věc. A jestli budou hrát pirátskou verzi no a co. To je jejich věc tebe tím přeci okrádat nebudou.
-
Proc by melo to ze nejsem MP grac zavanet piratstvim? Mam proste rad kvalitni pribehovy SP kampane a nebavi me honit se po virtualni mape s dalsima lidma. Nikdy me to nebavilo i kdyz chapu, ze to pro nekoho muze byt zabava. Vazne je to tak divny?
-
Co to placas? Nebo plati : Podle sebe soudim tebe?
-
-
sorry, ten post mel reagovat na Freddyho
-
-
-
jak jste mohli recenzovat multiplayer, kdyz jeste neni dostupny ani pro recenzenty? (bude az v den spusteni kdy se spusti jeho servery) to jste museli hodnotit ten MP z bety...
-
-
ak 15 reviews pisu o MP tak zrejme pristup k MP mali
-
-
nj ale copak se dá udělat názor na multiplayer Battlefieldu z hraní cca s 5 jinými hráči na max. 5 mapách ve dvou módech udělat názor? Nebo si myslíte, že jich tam na serverech pobíhalo alespoň 30 a to po všech mapách i módech? Jen tak nezávazně by mě zajímalo jakej level měl autor článku.
-
-
Servery byly dva dny plné, takže COnquest v 64 a i ostatní v max a i poslední den nebyl problém počkat si na hru s plným počtem hráčů, i díky tomu, že DICE organizovali sessiony.
Takže nás skutečně pět po Firestormu neběhalo... -
Nemozes predsa ocakavat ze kazdy redaktor najprv odohra 100 hodin az potom vyda recenziu... uvazuj trocha.
Redaktori hrali betu, hrali aj review verziu, tak zrejme vedia posudit co a ako.. a pochybujem, ze z celej europy tam bolo 5 ludi.
-
-
-
Omyl, pro recenzenty dostupný je...zrovna jsem to sem dolů psal.
-
-
ne, to opravdu neni, dostupna bude az s oficialnim startem, pro vsechny. (a tvrdi to i vsechna ostatni (nejen) ceska media - pochybuji, ze by games bylo vyjimkou). kdyby byla, byly by z ni v recenzi nejake screenshoty, coz (prekvapive) nejsou.
-
-
Nejsou? A tomu co linkuje drasťa říkáš co? Individuálním recenzentům se přístup otevíral. Odkud myslíš, že multiplayer recenzovaly světová média? Games bych mezi nimi nečekal, ale evidentně (=screenshoty) se tam dostali...
-
-
testovani hry na soukromem serveru mimo ostry provoz dle meho neni dostacujici na to, aby se z toho za tri dni hrani napsala recenze (a to jeste pominu ten day1 patch, ktery se jiste bude hlavne v MP velmi lisit od verze, kterou mel recenzent k dispozici)
-
-
http://games.tiscali.cz/battlefield-3-13957/galerie/208487
http://games.tiscali.cz/battlefield-3-13957/galerie/208491
http://games.tiscali.cz/battlefield-3-13957/galerie/208531
???
A najednou ticho po pesine :D
-
-
-
-
Prosímvás, nevíte někdo, jak si zprovoznit Back to Karkand? Mám ho v limitované edici, ale vůbec nevím, jak ho dostat do hry. Díky!
-
-
zatim si to nezprovoznis, pac to DICE jeste ani nevydali. Vyjde to az v prosinci. Pro limited zadarmo, pro ostatni za prachy.
-
-
aha, já myslel že limited to mají právě už teď a ostatní dostanou až za měsíc, byla o tom spousta článků... no, asi to tak je..
-
-
Pretože si ho ešte nedostal, ty dilino *7*
-
-
1) nejsem dilina 2) tenhle příspěvek mi moc nápomocnej nebyl, nechtěl bys mi to nějak přiblížit?
-
-
Ne ?
Tak jseš asi kretén, když máš přes půlku Back To Karkand papíru 'WINTER 2011' ... *6*
-
-
-
+ DLC v rámci limitované edice a highres textury?
-
-
batllefil 3 je kundovina picovina neskutecna debilita nekupovat ani kdy by jste se pochcavali,ty co se pochcavate by jen campovali a maji problem s curakem a s mamou ktera je zneuziva pohlavne,ty kteri maji problem s praci a nikdy si ji nenajdou se muzou kuklid doma v naruci teto kundoviny,coz hned se dostanou do exekuce ponevac nebudou mit penize na zaplaceni slozenek,tak ze se vyserte ty co teto hre rikaj parada,nee je to nedomyslena picovina
-
Nechapu, jak muze hra s normalnim az prumernym singlem dostat 9/10, stejne jako vyborny BATMAn (ikdyz je to jina hra) Pokud dostal BF3 9/10 jen kvuli Multi pochopil bych to, asle az za delsi cas, rekneme pul roku, ktery je potreba na nejake soudy o multiplayeru... Je to zvracene, ale chapu, ze ty obrovsky vynalozene penize na marketing se musi alspon ve znamce odrazit noo... Je to skoda 7-8 by lidem reklo o kvalite hry mozna vice a 8-9 za multi casem mozna take.
-
-
Hmmmm tak Batman nema multak ano coop tak mal ako dostat 5/10?????
-
Uvědom si ale, že za půl roku tahle recenze nebude nikoho zajímat. Single je jen třešnička na pár hodin, hodnocení mulťáku by mělo být 90% hry.
-
Recenzet jasně píše, že konečné hodnocení záleží i na nás... záleží co od hry očekáváme. Já očekávám hlavně MP, singl mě v podstatě vůbec nezajímá. Jinak tahle hra je založena na MP, je přímo stvořena a vymazlena pro MP, takže singl tady hraje vedlejší roli. Nebere se na něj až takový ohled... *3*
-
-
No jasne :-) V tom je cely vtip... Za me progamingove ery (je to uz hodne davno :-)) CS 1.6,UT,Q apod. jsem nedokazal ohodnotit relevante multiplayer ruznych her a odladenost podle par dni nebo hodin... na to je potreba kolikrat mesicu... uvidi se ,jestli te to bude bavit tak dlouho, jestli to hromadu spamujicich americkejch deti bude bavit dlouho apod. jestli se v tehle hre daji tvorit klany a bavit se u ni dlouhe mesice az roky, nebo ji snad vystrida B5 hned pristi rok pro velky uspech? (jestli si rozumime)
Proste napsat celkem negativni (no dobre, rozporuplnou ala RAGE) recenzi a pak dat hre znamku takrka dokonalou 9/10 (jako Batman 20hod zabavy) mi prijde uplne mimo a zavadejici a reci znamku berte z rezervou, tohle je marketing a nic jineho nez 9/10 stejne dat nemuzeme (takto to na me pusobi) je smutne ale chapu to...
Ber to tak, ze existuji jeste lidi, ktere bavi Singl a takovy se muzou po koupi hry citit podvedeni... asi tak.
-
-
-
v teto hře jde o HOVNAJS,sniper kterej ma i v zasobe zbrani proti letadlovou zbran za zady odstrelovaci pusku a co koliv se mu hodi si vyhekruje na miste,tak to sorry sid game hnus,takove to zajistení proti heckerum hovnajs s ryži nefunguje, a tak ta hra je promne nezajimava,a to je z mala co jsem vypsal,doufam že už ta blbost se nadale nebude vyvijet na bf5,to budou hraj jen ty skurvi sini co si tam daji nake hack a budou si myslet jak jsou dobři,hrajou to jen zakomlexovany pičmundy kterí v živote nemeli ženskou a ani nevedi co maji mezi smradlavejma nohama,teto hre davam 0 budu
-
Nejako sa mi ztraca zmysel tejto"hry" ! MUsim u toho pouzivat aj rozum alebo si vystacim len s pravackou a lavackou ? (nohy neratam tie mam na vrtanie sa v nose) Prosim o vysvetlenie len intelektualov a vysluzilych veteranov bo ostatny sa zda ze su ovplyvneny EA kampanou :D
-
-
Zmysel tejto hry je v multiplayeri a či v ňom budeš používať rozum, záleží tak nejak na tebe *3*
-
Pane proffesor mate spatnej proccesor...
-
-
ale ale vzdit mi tam tiká nový silikóoon z valley!! Az mi v noze z toho píska . . . apropo mam pískajuci zdroj niexce niekto ako odpudzovac manzeliek? :D . . . funguje spolahlivo!
-
-
Je to střílečka, co myslíš, že tě čeká?
-
-
Již od dob stařičkého Doomu byly přece FPS jednou z nejvíce intelekt namáhající zábavou, taky nechápu, jak si můžou dovolit takovému úpadku nadělit takovou známku.
-
-
Přesně tak...vůbec nechápu jak si můžou vůbec dovolit vydat hru která je označená jako Akční FPS jako normální střílečku...to je uplnej skandál...měl by tam být tam stavění základny spropracovanym ekonomickym modelem a managmentem techniky
-
-
s správou tehcniky a managmentem základny
-
-
-
-
-
Hodnotit singleplayer a multiplayer dohromady? Hrace prvni skupiny vetsinou nezajima multak a asi to plati i naopak. Takze kolik by dostal jen singleplayer?
-
-
hrace prvni skupiny máš na mysli 12ti až 15ti letý puberťáky co celej den seděj u kompu a jen běhaj, střílej a chcípaj? porad dokola? prosim tě... ty nemaj ani dost sil a znalostí na to aby tu recenzi přečetli
-
-
omlouvám se špatně jsem to přečetl :D
-
-
To je vážně tak nadlidský úkol si to s z první poloviny recenze vyvodit? Nebo je už opravdu dnes pro děti problém si místo čísla přečíst celou recenzi?
-
-
No z první poloviny recenze jsem si vyvodil tak maximálně 5, tak teď teda nevím.
-
-
Tak to sis vyvodil dost blbě. *15*
-
-
-
Hra se hodnotí jako celek...
-