-
Tak mi dnes dorazil BF ale nejde mi ani aktualizovat Origin jak je to zasekany ubec se to nestahuje... nekdo podobnej problem ? :)
-
batllefil 3 je hodne neferova hra je to jen pro ty co se boji chodit ven a jsou i zalezli a kempuji i ve hre,takova hra je hodne nudna a hodne pitoma debilni,tam kde je potreba se branit proti sniperu nedovoluje mit zbrane,a musi te si vzit i vy snipera,bohuzel to neni pak hra batllefil ale jen uboha sniper filld picovina,spatné servry kde jsou magori co pouzivaj hecker nehrat delate jim akorad terce,takže to schrnu betllefil 4 si zaručene nekoupim.je to a to sami a zadna zmena
-
Zdá sa mi to, alebo je grafika single a multiplayeru diametrálne odlišná, resp. v singleplayeri je podstatne lepšie vyvážená, čo sa týka kontrastu a sýtosti farieb???
-
-
no tak ono to bude možná tím, že autoři recenzovali konzolovou verzi, která je jako jediná pro redaktory dostupná, takže se mohou plést origo screeny a screeny pořízený přímo autorem. Ale spíš je to jenom zdání
-
-
Ne, recenzovaná byla PC verze (která byla v review verzi pro novináře, nikoliv konzolová) a v screeny jsou z rozlišení 2560 x 1600 a maximální detaily.
-
-
tak to se omlouvám myslel jsem že zde jsou vydavateli zvýhodňovány konzole
-
-
-
-
Recenze parádní a objektivní. Jel jsem na dvoujádru 2*3ghz- stará dobrá GT9600 a 4Gb ram 1600Mhz= vzniklo avg 30 fps a to se nedá, ve větších přestřelkách je fakt nutný minimum 50fps a výš,jinak si to člověk nevychutná. Je potřeba upgrade,ale když koukám na hráče tady co mají core i7 a samý gtx590 atd. tak abych dělal 25hodin denně:) Nějak se zrychlil vývoj her a ceny hardwaru se drží skoro 2 roky na stejný ceně sakra.
-
tak za singl tak 5/10, ta kampaň má příběh jak B-éčkovej film se Steven Seagalem, a za multi 9/10, tzn. 7,5/10.......rozhodně je to posun v graficky stránce, ale přelomová hra to určitě není
-
-
S ohledem na to co dnešní hry opravdu nabízí je BF3 dá se říct přelomová. Fyzika, destrukce, zníčitelnost prostředí a zvuková stránka hry - co je víc? Neřikám, že CoD je špatná, ale rozhodně tyhle kvality nemá :-) nicméně věřím, že obě hry zabaví.
-
-
Te fyziky tam moc neni,to ze muzes odbouchnout stenu baraku jeste neznamena,ze v tom je nejaka fyzika zakomponovana.
Audiovizual je pecka,ale to z te hry jeste nedela prelomovou.Takovych tu bylo. -
-
kde ? ukaz
-
-
Co kde?To spis ty bys mel rict,kde ze ta fyzika je schovana.V destrukci budov to neni,to ti poradim rovnou.
-
-
-
-
Pobavil jsi mě +1
-
-
jo skvělý pokrok např. od Bad Company 2 ale řekl bych že na Call of Duty ještě něco chybí.Dávám 9/10
-
-
si zabil, to co si tym chcel povedat ze na CoD sa to nechyta? LOL... ak hovoris o singly tak OK, ale BF nikdy nebol o singly... co sa tyka MP tak CoD nema sancu...
-
-
no singly multi nehraju
-
-
to o hodně přicházíte, multiplayer je na daleko vyšší úrovni než singl(pokud nenarazíte na úplný lamy:-), singl by tam ani nemusel být, ale je dobrý na seznámení s hrou
-
-
-
-
K tomu pribehu v SP ze nieje bohvie aky strhujuci poviem len tolko ze ak by ste sledovali vyvoj a vsetko okolo BF3 od zaciatku, tak by ste vedeli ze Dice v casoch ked este boli len prve screeny povedali ze pribeh nebude ako u konkurencie od zaciatku do konca jak nejaky Hollywoodsky blockbuster, ale naopak bude skor sa podobat a ze si beru velky priklad zo serialov Generation Kill a Over There, ti co vedia ake su to serialy isto budu vedet ze to neni na styl Ramba atd.
-
-
Bohužel, právě ty části, které se velmi veeeeelmi vzdáleně přibližují Generation Kill a Over There (první mám rád, hlavně knížku, druhý moc ne) nefungujou a patří do té nepovedené první části. To je právě to zklamání a po čase stereotyp, protože tam je vlastně jeden a půl prokresleného spolubojovníka z řad Američanů.
Nejde o to, že by nebyl strhující... on je nesmírně plochý. Bez postav se tenhle styl hrát nedá. A přitom, na pár scénách je vidět, že i tohle mohlo fungovat.
Víc právě funguje ten přechod do pozice thrilleru s válečným a akčním pozadím. -
-
potom ovsem nechapu, proc to neni zohledneno v hodnoceni recenze a proc je to devitka, kdyz ta hra vlastne castecne stoji za prd. a natolik revolucni MP, aby to ten SP vyvazilo, ta hra urcite nema.
-
Moze byt, hru este nemam doma takze ja som len napisal co sledujem BF3 od zaciatku. Tak ci tak kvoly SP si tuto hru nekupujeme :D
-
-
-
Koupil jsem i originalku, ale protoze nejde do zitra hrat, tak jsem ji craknul. Kampan mam zahranou asi z pulky a bavil jsem se skvele, i presto ze mam pocitac ktery uz narokum nevyhovuje, (dualcore 2,6ghz, 4GB ram, Geforce 8800gt), si na nizke detaily bezproblemove zahraji a i na ty nejnizsi detaily to hrave strci veskerou konkurenci do kapsy. Takze ti co jste se lekli recenze, ze je pulka SP nuda, muzu vas uklidnit, neni. Jen je to pojate trochu odlisne jako MW.
-
-
Bohužel SP je nuda. Opět se ukazuje mentalita výrobců her. Uděláme z hráče hrdinu své doby, vystřílí 5 tisíc rusů, němců a dalších zlých lidí a bude se cítit dobře. To, že by měl pracovat v týmu je druhá věc, protože tým stojí, klečí a střílí všude možně jen ne do nepřátel.
-
-
Je to asi 5 minut co jsem hru konečně dohrál. Slibovali více, slibovali dlouhou, úžasnou kampaň s perfektní grafikou a fyzikou. Jediné, co tam je, je grafika.
Akce je skoro nulová:
- Stíhačky jsem si očuchal jednou a to ještě jako střelec.
- Tanky jsem viděl také pouze v jedné misi.
- Obrněné vozidla, klasické Jeepy nebo něco jako bývalo v CoD:UI úplně chybí.
Co se týče fyziky, musím se smát...
- Tankem jsem nebyl schopný zbořit betonovou stěnu.
- Věci, které ve hrách Half Life nebo Portal bylo možné odstřelit z povrchu zemského neexistují. Snažil jsem se odpálit pár plechovek, cihel a nic...
Upřímně si myslím, že tato hra vůbec neměla mít Single Player a pánové z Dice měli dělat jen MP akci... a SP doplnit například v pozdějších DLC. -
-
"SP doplnit například v pozdějších DLC"...supr napad...zapaltit plnou cenu jen za multak(a nemam pochyb o tom, ze by plna byla) a pak si k tomu dokoupit za dalsi prachy single....wtf? *7* vic takovych...dyt prachu mame vsichni na rozdavani
-
-
U limitované edice máš první DLC zdarma...
-
-
A na přebalu hry mělo být ještě tučně zvýrazněno heslo: "Myslíme to s Vámi upřímně". *1*
-
-
A úplně jsem zapomněl na ty zbloudilé kulky, o kterých se zmiňuje i recenzent. Nepamatuji si název mise, je to ta část, kde máte flanknout ten velký bárák, přebíhá se tam přes to nádvoří a pak zezadu lezete s parťákem po žebříku dovnitř. Tak jen při tom přebíhání nádvoří k boku baráku mě zabila zbloudilá kulka asi tak 5x za sebou, prostě žádný náznak střelby, že by zčervenala obrazovka, prostě jen tak z ničeho nic headshot a následný loading checkpointu. Po té páté náhodné smrti jsem měl sto chutí hru zabalit a poslat zpátky do obchodu.
-
Jo, něco podobného jsem zažil včera v jedné z misí, tlačili jsme nepřítele zpět po útoku, spolubojovník stál z jedné strany u vraku auta, nepřítel z druhé a já na ně z boku koukal a nic se nedělo, skáknul jsem si na cígo a cca. po třech minutách pořád nic *1* A nejvíc mě vytáčí, jak pořád běháš za velitelem jak lovecký pes, člověk se nemůže zastavit a trochu se pokochat, spíš by měli NPC běhat za tebou a ne naopka, taková stupidita. Prostě je mi proti srsti, aby mě někdo nutil tempo, v jakém hru mám hrát.
-
-
To behani za velitelem me tam stvalo hodne. Nekolikrat sem je predbehl (protoze se vetsinou nesmyslne pomalu sunou) a vbehl sem do "You leaving the combat area!!" (nebo neco na ten zpusob) a pak se otocim a akorat vidim modry ctverecek s napisem: FOLLOW. A to se mi stavalo hodne casto..
-
-
Přímo úžasný je, když se někde kryju, přiběhne parťák, který se chce také schovat a vystrčí mě přímo do deště kulek *1* Ani nevím kolikrát jsem díky tomu natáhl bačkory....
-
-
-
-
Tak pry uz je MP pro cr spusten.
-
-
od doby bf42 je to napodobenina cod s malejma mapama,furt stejný a nudný.BF42 byl nejlepší bf.
-
Supermeganarezokrutoprisnediktujici zalezitost, doporucuje 5 z 5 valecnych veteranu .
-
-
Jooo kojenci ve válce *2*
-