-
No ja nehraju FPS , jen sem to chtel prubnout jak si s tim poradi muj stroj , kdyz se psalo o upgradech kvuli teto hre . A na I7 4ghz 8gb ram a GTX 460 parada . Grafika je fakt nekde jinde proti konkurenci , to treba takovej RAGE se muze jit zahrabat podle me . A single player prvnich par misi docela zabava na to , ze jak jsem psal FPS moc nehraju . Takze jednoznacne palec nahoru a tesi se na vyzkouseni MP.
-
Delsi verze: Ja jen porad nechapu jak to mohlo dostat tech 9/10 kdyz i ze zahranich videorecenzich se da vyslyset ze hra ma velky faily umely inligence a bugy (napriklad ten strom nekolik metru nad zemi a bez korenu) a taky veci jako treba ty zminene najezdy nepratel dokud neprekrocite bod protim pred lety se to u recenze a video recenze CoD 4 bralo jako minusova vlastnost ovlivnujici finalni verdikt. Pak je tu taky ta kratokst kampane. driv dostala strilecka za 7 hodin kampane znamku dolu a dneska dostane za 4 hodiny kampane znamku nahoru protoze je to od pulky jizda.
Sice vim ze je to hra zamerena primarne na multiplayer akci a sp je tam jen jako takova tresnicka na dortu ale kdyz takova cast ve hre je tak se musi zhodnotit a zapocitat do recenze. navic nechapu ze nebyla zminka o tom battlelogu a originu. je to tez soucati hry a tak by mel zrecenzovat i kdyz jsme ho meli moznost videt v bete. jenze od bety se toho dost zmenilo a battlelog prosel updatem a to zda se i designu. touto informaci si nejsem jist jelikoz v recenzi chybi. *7* hra byla prezentovana jako revolucni a tak jestli revolucni neni jak sam autor pise mel by napsat ze nesplnila ocekavani. jako adekvatni hodnoceni by se mi k reecenzi hodilo spis 8/10 a po tom co by se objevilo zrecenzovano i zbytek veci by samozrejme mohlo i klesnout. *10* -
-
Suhlasim, 9/10 je maximaaaalne prehnane, ja by som tomu dal maximalne 8,75649 / 10. A to som to este ani nehral.
-
Jindro skoro mám z tebe pocit, že si teď naštvaný... a mrzí tě, že ti tu hru mamka chce koupit, jak si říkal... co?
-
Ach Jarda Jarda, proc meles takový hovna? *1* Revolucni hra... Chod hodnotit hru podla marketingovej kampane lolo.
-
-
proc by ne? treba trailer na zrozeni planetu opic nas navnadil na evoluci a pak to bylo jen o bande opic ktera utekla
-
-
A taky to byl skvělý film!
-
-
-
Proc to furt musite resit lidi? Jako 8/10 a 9/10 je teda fakt kruty rozdil... Ja treba SP ani nezapnu prvnich par mesicu. takze pro me je to desitkova hra...
-
to je snad muj nejdelsi komentar v zivote *3* *3* *3* *3* *3*
-
-
Jindro, kdysi ti někdo řekl ''už se na to vyser'' ale ty jsi na games troll, který diskuzím dává takové koření....asi ti začnu dávat pluska *14*
-
možná kdyby si nebyl zrzavej...
-
Zrejme aj najblbsi :)
-
a nakonec mi tam jeste chybi recenze soundtracku. *5*
http://www.youtube.com/watch?v=bXXE0rGqJd0&feature=youtu.be
-
-
-
Docela by mne zajimla technicka stranka veci, hlavne narocnost na hardware
-
-
http://www.battlefield-3.cz/battlefield-3/hw-pozadavky/ - jsou to jen požadavky papírové, ale moje I7, 6 giga pamětí a GTX 560 běhá úplně v pohodě na high nastavení (ultra v betě nebylo). Pokud nemáš Win 7, tak máš můlu. Hra vypadá super i v DX 10 (měl sem GTX 295 a taky v poho).
-
-
Pokud nemas win7, tak mas smulu? A to proc? Pod vistama Dx 11 je -.- .. pokud si tim nenarazel na xp, tak je to zcestnej prispevek..
-
-
-
batelefil je vaginou skurvena hra picuvska pojebana nesmyslna picovina skurvena hnuj poseta mrtkou smradlavou VAGINOU
-
Tohle není recenze! To je sbírka výmluv, na téma proč skáču tak, jak EA píská!!!
-
-
Budu se opakovat, ale...
What a load of crap. -
doktor mal pravdu ked ti vravel, ze nemas prestat brat lieky..
-
-
kundovska debilni mrdarna skurvena zbitecny prachy vyhozeny do picuvskykundalizbolohubo
-
ty vole ty recenzente radsi nic nepis prej red orchestra 2 a srovnavas to z bf3 hovaaadkooo.
-
-
"I proto si zapište za uši, že i kdybyste měli ignorovat kampaň, ale byli fandy válečné multiplayerové akce, je pro vás BF3 jasná investice, stejně jako byla a je Red Orchestra 2 (ta se dokonce s příběhovou kampaní ani neobtěžovala a vůbec to nevadilo), pokud jste na opravdu realistické zážitky (na to si BF3 netroufá)."
Ja ti nevim ale myslim ze srovnani co se tyce zamereni na MP je docela na miste ale treba se mylim. Mno uvidime jestli budu litovat i penez co jsem vrazil do BF3.
-
-
no neviem, na x360 - grafika standard ziadny zazrak ani s HD packom, single player kopia COD s trapnym pribehom - hracia doba cca 6 hodin na normal. MP skusim dnes, prisla mi uz limitka na PS3 :-)
-
KDE TO STAHNU??????????????????????????
-
-
tak a ted si tě najde tajná policie EA, která monitoruje všechno dělní okolo BF3! Půjdeš bručet do basy!
-
http://store.origin.com/store/eaemea/en_IE/html/pbPage.battlefield3_IE_LE
Třeba... -
-
Velice sugestivní.
-
Dobře zahráno.
(Well played.)
-
-
-
Hra je vyborna. Bohuzel se na HC hraji vyhradne TDM Noshahr Canals a ostatni mapy a mody, prestoze napr. Armored Kill a zejmena Bandar Desert je snad nejlepsi mapa na CQL, vidite ji ve hre pramalo. SC jsem zkusil zezacatku, ale je to nerealny mod. Kulometem musite soupere grilovat snad 5 sekund nez padne. HC date HS z pulky mapy a jde k zemi. Na SC se mi nekolikrat stalo, ze jsem dal HS bolt sniper rifle na 100m a protivnik me pak vyndal a zustal mu 1 HP. Proste HC je real warefare, SC pro decka *3*