Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Vrele doporucuju procist
    http://www.overclock.net/video-game-news/1155275-various-battlefield-3-outrage-germany.html

Pokud vam jsou vase data mila a nepotrebujete aby kazdy vedel co kde na disku mate
  • od kalko sa tato picovina obevila grafika stara hnus hratelnost sitovana kundovina,vyvojari asi jsou taky curacky svinsky smrdi,nekupovat tuto sit hru
  • Pete.palis
    já to věděl...Miluju Battlefield! ♥
  • Hohooo tak to sem zvědavej jak to pojede na mojí GTX 260 *1*
    • Pete.palis
      no kvůli týhle grafice jsem zrušil předobjednávku....musim koupit novou lásku *1*...4 giga ram a 4-jádro a lítalo to 25 a občas něco přes 30 FPS ...nehratelný mno (samozřejmě to byla beta, nevím jak si pohráli s optimalizací u finální verze :)
      • Já teda nevím, ale betu jsem hrál. Je pravda že měla své mouchy ale od toho byla přeci spuštěná aby to vychytali s pomocí hráču. každopádně mě to překvapilo, jak to plynulé běželo *3*
      • Kde mužu sehnat betu?
        • rancor1223
          Na to už je trochu pozdě *1*
        • studna261
          Skončila 10. října, tak máš smůlu
      • rancor1223
        Já s ještě horší 250GTS jsem na absolutní minimum a 1680x1050 celkem v klidu jel na 30FPS. Teď to jen vydržet do Vánoc až si koupim nový PC.
      • Tady to chlapcovi docela jede http://www.youtube.com/watch?v=Ss2G9iWZxcI *1*
        • a proc by to taky nejelo. s gtx260 si v klidu zahrajes
  • cemu je levl když vojak je pomalej jako když kundaface chcije na kamen,pomali pomali jezismangote to se neda normalne hrat,nez nabije než se vychcije,no to me poserte,ta hra je k nicemu
  • xtictac SE VSIM STEBOU SOUHLASIM, napsal si to presne
  • tak nevim co delam spatne, ale v misi Kaffarov si promluvim s tim rusem, pak tam vbehne vojak, kteryho zrejme musim zastrelit, ale at mackam co mackam nemuzu vystrelit, takze po par sekundach zastreli on me a konec... to je nejakej bug nebo co?
    • tak uz nic, na podesaty se to povedlo, nevim cim to..
      • ales.smutny
        Mně se to napoprvé taky nepovedlo... jestli jsem nebyl připravenej, nebo...? Možná to chce stisk tlačítka aby naskočil kurzor.

Doufám, že to lidi nebudou brát jako spoiler...
  • Ano, ano, Bojové pole konečně vyšlo a většina diskutujících dostane po letech čekání zaslouženou erekci.
    Ale jak sami zjistí, tuto hru hrubě přecenili a nyní musí v hlubokém žalu urážet ostatní pisatele, ať už proto že mají horší operační systém než hra požaduje (což mimochodem ukazuje její zaměření: mladí parchantíci (nebrat doslova) s bohatými tatínky, kteří kvůli svým ratolestem dělají Majkrojemnu obchod) nebo je napadají jen z toho důvodu, že si někdo odvážil poznamenat, že hodnocení 9/10 se mu zdá příliš vysoké, a začnou tedy v slzách psát urážlivé komentáře k jejich příspěvku.

Doporučuji ostatním, jímž přijdou reakce příznivců bojového pole přehnané, aby nepsali žádné urážlivé poznámky na jejich adresu, jejich život je už tak sám o sobě velmi těžký.
    • A to si mame sednout na pr..l, ze mas zastaraly a jiz nepodporovany operacni system? Nechel bys nahodou, aby delali BF a vubec veskery software jeste pod DOS? Je to stejny jako s jakymkoliv jinym software (ucetni, erp, crm, ....) - pokud jiz neni platforma oficialne podporovana vyrobcem OS (v tvem pripade M$), tak vyrobci software ho samozrejme nebudou podporovat take. Takze brecet muzes akorat nad svoji zabednenosti...
      • morik
        Já tě nenutím abys seděl, klidně stůj je mi to jedno. A já jsem se svým OS spokojený, jen tvrdím, že BF očividně na vás, hráče kašle. *1*
        • Pane Fuchs, Váš OS nezvládá DX10 ani DX11... za to vývojáři BF3 nemůžou opravdu.
    • Xykon
      Bojové pole? Snad Bojiště, ne? :D
      • Pole na dělaní boje.
    • Pořád problémy s vyděláním si na obstojný stroj? ^^
      • Čekal jsem, že když budeš reagovat na můj příspěvek, že budeš mít základní znalosti o PC.
        Stroj a operační systém není to samé.
        • Ale já se odkazoval na jednu z tvých minulých perel. To bylo samé, cosi ve smyslu "Nojo, vy co máte PC lepší než špatné, tak vám to koupil bohatý tatínek". Je to kdesi v diskuzi u jednoho z těch osmi tisíc článků o BF3.

Edit: A nedalo mi to... :"battlfíld 3 hrají pouze ty typy lidí, kteří mají nabušené počítače, jež jim kupují rodiče"
      • Erien
        Asi prodal málo mixerů chudák.
        • tak at si rekne Gabi. Tak ma prachu dost. Nedava totiz kazdymu zadarmo, jako Fuchs, X sad zdarma, neni totiz ****
  • Jak prekvapive.Vyhypovana hra=9/10.
    Kde jsou ty casy,kdy 9/10 dostavali opravdu vyjimecne hry a ne kazda hra,co ma za sebou nechutny marketingovy kolos.
    • tohle je vyjimecna hra...oproti tomu, co posledni dobou vychazi za hruzy je tohle oaza v pousti
    • rancor1223
      Ty časy jsou samozřejmě dávno pryč, ale jak jsem řekl, dávno. Už několik let... Jenže to by jste ty recenze museli číst a ne jen koukat na to číslo. Já bych číselný hodnocení zrušil úplně, jenže to bu tak polovina lidí plakala, že tam neni a musí recenzi číst...
      • Jelikoz 90% ctenaru vubec recenze necte a zajima je to hloupe cislo, tak zrusit hodnoceni by znamenalo ubytek 90% ctenaru *3*
    • kde sou časy kdy hráčí neodsuzovali hry a jejich recenze přičemž je ještě vůbec neviděli :-)
      • Clovek nemusi byt genius na to,aby mu doslo,ze BF3 neni nic prevratneho a vyjimecneho,aby si takove hodnoceni zaslouzil.A stejne na tom je vetsina vyhypovanych ackovych her.
        To ovsem neznamena,ze bf3 neni kvalitni hra.
        • Ale veď máš tu možnosť písať vlastné uživateľské recenzie, tak nejakú napíš a ohodnoť tak, ako si predstavuješ *3*
    • A kde sú tie časy, kedy sa pod článkami dalo rozumne diskutovať, a hráči nevypisovali stále dokola to isté...
      • Takovy casy snad nikdy nebyly :)
        • Ale jo, za dob vytáčenýho připojení byly.... *2*
          • možná to bylo tím, že internet neměla skoro každá domácnost, takže méně debilu a taky se hlavně s vytačecím internetem kvalitně trávil čas na internetu, protože dvacka za hodinu byla celkem dost (mimo špičku) :D
  • Co mě teda opravdu vytočilo ovládání hry přes prohlížeč, povinost si nainstalovat plugin a nějaký připitomělý Origin klient, to je fakt hnus, ale hra samotná je paráda a splnila to co jsem od ní čekal
    • Ten slavný Origin klient už se díky Razor1911 nemusí vůbec instalovat, ať originálku máš nebo ne. Navíc jsem viděl několik článků o tom, jak Origin odesílá z tvého počítače spoustu zdánlivě nedůležitých informací třetím stranám. To už trochu smrdí. Koupit si za 1000 Kč spyware, to už se vyplatí *1*
      • Nějaký zdroj o těch zasílaných informacích by byl fajn.
        • Netvrdím, že je to tak či onak, každý si z dostupných informací musí udělat obrázek sám.
          • No, ale to nejsou články o tom, že Origin něco zasílá. Jsou založené na odstavci z EULA a na možnosti onoho zasílání.
        • http://www.tomshardware.com/news/Origin-EULA-PC-Gaming-Glorified-Spyware-DRM,13285.html

http://www.giantbomb.com/news/eas-origin-service-is-basically-spyware-according-to-origins-eula/3616/

http://www.gamasutra.com/view/news/38304/Crack_Allows_PC_Battlefield_3_Play_Without_Origin.php

http://www.gamepro.com/article/news/224482/ea-denies-battlefield-3-origin-spyware-claims/

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit