-
nechapu jak to mohlo dostat 9/10 kdyz je prvni pulka kampane tak odflakla
-
-
Vždyť's to nehrál, tak nepiš kraviny, ty by's takovou hru nikdy neudělal
-
tvuj nazor tu nikoho ale nezajima
-
ja chapu ze ty nechapes
-
-
+1 *1*
-
-
-
Mam Battla doma. Právě jsem si přivezl druhou MSI GTX560Ti OC, ve sli by to mělo na ultra jen ve FullHD stačit. Jestli ne, tak se taky nepos*ru. Budík mám na 28.10.2011 v 00:30 hod:) Dám si kafe, cígo, pomálu to zapnu a pak si jen krasnej víkend:) Těším se tam na vás, psí známečky moje:)
-
-
Tak si nařiď budíček, taky na můj dislikePS: UŽIJ SI HO JE ZABAVNĚJŠÍ NEŽ TA HRA
-
proboha na co 560 v sli ??? *1* slape mi to krasne plynule i s jendou 470 *3*
-
-
No železa v compu není nikdy dost. Teda rozumnýho, né monstra typu 590 a pod. Pokud teda nechcete hrát ve 3D. Mám je dohromady za deset a to není tak hrozný, ne? To stojí víc jedna 580 a dvě 560Ti mají výkonu o dost víc. Eletřinu neřešim, jestli mám dát za hodinu korunu, nebo korunu dvacet, to musí řešit jen ma*or na podpoře co u toho sedí 15 hodin denně. A myslím si, že na jednej 470 to na ultra ve FullHD rozhodně nemůže jet. Teda né 40 FPS a víc. A to je hranice, kdy buď rychle míříš, nebo než se ti to ustálí na makovici toho druhýho, tak se válíš na zemi. Na singla stačí 30, ale na mulťák rozhodně ne, kdo má K/D víc jak jedna:), musí to vědět. I 40 FPS je málo, lepší je 50 a víc.
-
-
Jen pro info, ty FPS mám na mysli minimální. To že to někomu jede průměrně 50 je hezký, bohužel ale k ničemu. Když koukáte na oblohu a jede vám to 80 je super, ale když se na vás zpoza rohu vyřítí tři maníci a jeden z nich pošle granát do zdi kousek od vás, lítají kousky cihel a vám to padne na 20 FPS, tak vás tam vyřeší jak malýho kluka, ať jste hráč jakkoli dobrej, nemám pravdu?
-
-
Ne
-
ne
-
hele .. na mainstreamu .. i5 2500K, GTX 560, 8GB RAM, Win7 x64 se FPS stabilne pohybuje mezi 60 a 80 FPS .. a to se karta ani nezadychala .. vetrak se tocil na peknych 64-75% .. jednou se mi stalo ze to droplo v nejake casti na 35 FPS ale asi jen na 3 sekundy a na zacatku jedne mise v desti mi to prvnich 30 sekundach slo jen lehce nad 40 .. takze neplas ...mluvim zatim samozrejme jen o SP ... (jel jsem to s crackem hozenym na original hru, ale predpokladam, ze pri pusteni pres origin to jine nebude) ..
-
-
-
a ja sem spokojeny s 50avg FPS na HD4870 :D
-
-
je to jen hra, nedivoc
-
-
ja si to na PC zahraju v 2560x1600 *5* ne jak socky s konzolami haha *6*
-
-
Tak to jseš frajer...
-
Konzolisti jsou prostě konzolisti, ale ty budeš asi nevychovanej spratek, co ještě ani nemůže dle zákona pracovat.
-
-
po par dnech hrani jsem doslova nadsenej. Skvela gameska a MP hodnotim 10/10. To je tak mistrovske dilo ze se to neda popsat. Nemam tomu co vytknout. Co se tyce mne, predcilo to moje ocekavani a je to lepsi nes jsem doufal, na par mesicu minimalne mam o zabavu vystarano. Fakt dobra investice, protoze mi to usetri prachy za hospodu :D
-
-
Ten multak je fakt naslapanej 10 naprostej souhlas.
-
-
sakra už nebrečte a běžte urážet CoD o článek vedle, když se toto děje při recenzi BF3, tak co se bude dít u recenze na MW3? Vši autora udupete a shodíte Games za to že tomu moc málo nebo až příliš?
-
zahrám si to keď to spravia aj na windows XP
-
-
proc by to melo vyjit na win XP, kdyz jim skoncila podpora? Tzn., ze tvurci SW nebudou XP podporovat, coz je v poradku. Tomu se rika vyvoj. To je jako kdyby jsi chtel system automatickeho parkovani na skodu 120 LS
-
na iphone
-
Ony ještě nevyšly Windows 7 v maďarštině?
-
a já pokud to pude na 98čky... jinak řečeno, nehraj to blbečku
-
-
Nechapu proc by mel bejt blbecek, me osobne taky stve ze to nejede na XP pac 7ky nechci.
-
-
Kluci vy fakt na tech XP jeste fungujete? Jiste kazdeho vec, ale ze zkusenosti muzu rict ze bych zpet nepresel, pokud mate masinu na to aby roztahla BF3 tak nechapu proc se 7ckam branit, vzdyt vam na tom lepe pojede snad vse, lepsi podpora, pohodlnejsi ovladani..ja uz bych dal XP sbohem, za ty roky co dobre slouzily uz si zaslouzi odpocinek :-D
-
-
S dovolením se mi XP ovládá mnohem pohodlněji a všechno tam udělám rychleji než v 7.
-
-
-
-
-
Nějak nechápu jak mohl recenzent hodnotit hru i podle multiplayeru, když byla dostupná pouze beta se dvěmi mapami
-
-
Asi tak, že recenzent dostal logicky plnú verziu hry na pár dní...
Vidno, že moc veľký prehľad nemáš. -
-
ale já vim, že dostal poslední build, ale s kým ho tak mohl testovat, když ještě nic neběží? A i kdyby udělalo pár redaktorů breefing na jednom serveru, tak kvality multiplayeru stejně otestovat nemohli. Bylo by jich málo, a na tak komplexní věc jako je multiplayeru u Battlefieldu je potřeba víc než jen pár dní.
-
-
S dalšími novináři, lidmi z DICE, distribuce, atd-- pro ty všechny už battlelog samozřejmě dávno běží...
-
-
nic takoveho ale pro BF3 neni, novinari nemaji na BF3 servery pristup...
-
-
A to mas odkial ? Si jeden z nich ? Zjavne nie.
-
-
-
Nevím jak to je u BF3 ale v těch starších BF hrách byla možnost hrát MP s boty (počítačem) kteří doplňovali volná místa.
-
-
-
Pssst! To tady nesmíš psát *1*
-
-
xzone.cz ma spadlej server, ]: Too many connections prej. Odpoledne to samy i geforce.com, vsichni stahovali jak divi novy drivery.......
-
tuhle diskuzi si dnes ohlidam
-
-
Já si myslím, že Jindrovi sice všichni dávají mínuska, ale že už tady prostě patří a kdyby tady nebyl, tak by všem chyběl... *4*
-
-
Musim uznat, že se jindra.veliky opravdu za velice krátkou dobu vypracoval na tak lukrativní místo třídního maskota games.cz a zaryl se nám všem hluboko do paměti. Tak hluboko, že mi při čtení jeho příspěvků občas teče krev z očí. *7*
-
-
Jardo seš borec, fandím ti !!!! :D
-
Ty vole ty tomu dáváš. Očekávám, že toto tvé prohlášení dostane tak -500. *1*
-
-
Herny klenot, multiplayer nema chybu. 11 / 10 :D
-
-
suhlasim :D
-