Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • at zije konzum a prumernost schovana za hodnocenim 9/10...
    • Za trest si zahraj Shadow Harvest: Phantom Ops. Pokud chcete soudit objektivně, musíte znát hranice spektra, ne hodnotit jen ty nejlepší tituly a pak si stěžovat na nadhodnocování.
    • At zije demence a nizké iq za anonymním komentářem na games.cz
      • MishKonn
        Amen, brother.
      • už ho nechte, je to jeho názor a od toho recenze je, když si chcete udělat obrázek o filmu, tak taky jdete na CSFD, kde jsou těch názorů tisíce, takže doopravdy vidíte, jak si co stojí. Dle autora je to devítková hra, tak se s tim smiřte ne? Mě se taky absolutně nelíbil Duke, kterýmz bych dal 4/10, ale neurážím recenzenty v jejich článcích.
        • MishKonn
          Názor? Haha. A na čem je tento názor založen?
          • Na dojmech a pojmech. Zazil jsem u toho emoci, pridam bod.. nakonec jich nasel devet *3* Aneb neustalym hranim a campovanim u pocitace, prebirame jine hodnoty, ktere nam v realu chybi ;)
  • DusanMPupak
    No, co na tu kampaň říct… Šestihodinová zábava, která když se konečně rozjede, tak končí. Grafika a zvuky jsou úžasné, ale jinak to na mě působilo jako lehce nedotažená napodobenina posledních dílů Call of Duty.
  • Singleplayer není tragédie, ale je to jen umírněnější kopie kampaně Modern Warfare. Ano, smutný scriptfest se směšnou konspiračně-thrillerovou zápletkou s tuctem nezajímavých postav. Těším se na multiplayer, který zde má desítku jistou, pokud tragický singleplayer dostal 9/10. Klidně házejte mínuska, s fanoušky BF3 jsem zde seznámen velmi intimně.
    • DusanMPupak
      Četl jste vůbec zdejší recenzi? Očividně těch 9/10 dostala hra jako celek.
      • Ellendway
        A věděl si, že novinařina je podplacená práce?
      • coz je blbost, protoze jak muze dat nekdo cele hre takove hodnoceni, kdyz nehral jeji nejdulezitejsi cast? samozrejme multiplayer bude pecka, o tom nepochybuju, ale recenze je to prakticky o nicem...
        • ales.smutny
          Ale já ji hrál...
        • DusanMPupak
          Vy si tu recenzi také, prosím, nejprve přečtěte, než ji začnete hodnotit.
  • Tak clovek moc nevi, co si tom celem myslet:

http://uk.gamespot.com/news/6341065/battlefield-3-review-delayed

Gamespot recenzi zatim nevydal, protoze by to nemohl pred vydanim otestovat, vsude jinde to evidentne neni vubec zadny problem a singleplayer sice neni kdo vi co, ale multiplayer je proste uzasny, na coz staci recenzentovi jeden den.
    • ales.smutny
      Měl jsem na multiplayer dny tři...no, skoro čtyři...
      Gamespot podle všeho dostal kopie hry dnes.
    • nj to je pravda, ale na druhou stranu přeci jenom takový IGN, 1UP nebo Game Informer měli ještě před veřejnou betou nahráno v MP desítky hodin po různých akcích nebo ve studíích EA případně přímo DICE
    • Tohle je primo dojemne:
      >Copies are set to arrive on Tuesday because there is a Day 1 update. DICE are perfectionists -- they will not stop polishing the game until it is in your hands. The Day 1 update incorporates real-time feedback from the beta, ensuring that the consumer experience on launch day is outstanding. It is the actual consumer experience that we wish to be reviewed. The game with the Day 1 update will be available for review on Oct. 25.
      • ales.smutny
        Plus nezmiňují, že vybraná periodika už měla k dispozici finální build v té podobě, kam ji upraví Day 1 patch. Měli jsme vlastní servery a vlastní Battlelog dokonce. Doufám, že pak data sloučí...:)
  • Singl....nemluvím o multiplayeru.Jestli si člověk chce koupit tuto hru a nehrát multi....:tak asi bude zklamaný jako já.Délka singlu je opravdu krátká. Nehledě že tak jednu čvrtinu zabírají videa a další část jen mačkáte určité tlačítko.Jinak je vše super atmosféra,boje, grafika prostě paráda.Toď k singlu.PS: opravdu už mě ser....tak krátké hry a u nás za tak velké peníze.
    • hele takhle dlouho už mě nesrala žádná hra, jako kampaň BF3. Nemá to cenu hrát. Input lag, neskutečnej koridor, tuna přiblblejch skriptů, kdy musíš čekat až se připrdolej tvoji (jinak naprosto neschopný) spolubojovníci, jako ocásek běžet za debilní NPC, mačkat quick time eventy (QTE v roce 2011? těžkej old-school), Leaving Corridor Battle Area, už zmíněný instant smrti, auto aim, kterej se vypíná až na obtížnost Hard (auto aim na PC? to si dělaj šoufky?) - jakmile by sis chtěl někam zaběhnout na jinou (lepší pozici) než chce hra, nastává buď konec mise tvojí vinou, nebo narazíš na neviditelnou stěnu, či dostaneš odkudsi do palice, to aby sis příště nevyskakoval, AI se nepohne ani o píď a nespustí se skript. Příběh stojí za hovno, cut-scény se skipujou jednoznačně (výslech zlýho poldy a zlýho poldy je k smíchu) - prostě celý to je o minimálně půlku horší než kdysi tolik kritizovaná, vtipná a výborně se ovládající kampaň BC2. Jedinej důvod, proč pořizovat tuhle hru je teda MP, věc, na kterou bohužel teď nemám čas. No doufám, že DICE nezmrvili aspoň ten, protože singl se fakt NEDÁ. No nic, zpět k Hell s Highway..
      • xtictac
        NO ja mama nahrano 290 hidin v MP a SP jsem jeste ani nezkousel krom coopu s kamosem, ale jak to tak od tebe ctu tak ani nebudu!!! :D
      • Zvláštní.. žádné podobné problémy jsem neměl... jedná se o jednu z lepších FPS storylinů... MP je výbornej a celkově mne hra velmi překvapila... možná máš špatnou sestavu ;)
  • no, tak parada. mam originalku a zahraju si tak minutu, dve, nez to totalne zkolabuje. 2x tvrdy restart kompu. dobre to maji chlapci odladene ... *16* *12* *13*
  • předpokládám,ze s win. XP to asi nešlape???? *13*
    • ne :D nova doba!
  • ...měl jsem zcela bez pochyby pocit uspokojení z toho, že jsem se bavil. Ne sice pořád, v první polovině jsem byl hodně rozladěný a v první čtvrtině jsem se doslova nudil! ... takovéto hry dnes dostávají hodnocení 9/10? Tak to je vážně zajímavé
    • to proto že je to Battlefield když si hra , která je stejně nerealná tupá a hloupá jako to pro všechny "špatné" CoD nevidím důvod proč nehodnotit špatné hry jako průměr , průměrné hry jako právě Battlefield a CoD jako jasný nadprůměr a nejvíc smutný je že takové hry dostávají stejné hodnocení jako ty opravdu dobré hry u kterých autoři projevili alespoň kapku kreativity a svojí snahou se snaží posunout herní průmysl k lepšímu !
    • hodnotil snad celek a MP se věnoval dost. nezapnul jsem SP u Red Orchestry, neudělám to ani zde. BF2 byla arkáda stejně jako BF1942. Nečekám od 3 nic jiného. Ale recenze je to špatná. Nevím z ní nic o třídách, mapách, vozítkách, chování zbraní, pohybu = gameplay....to už jsou kolikrát cenější informace, tedy spíše postřehy, zdejších přispěvovatelů. Recenzeti by za takové braky neměli brát žádné peníze ani "zaclánět" schopnějším
      • Pokud má hra plnohodnotný singleplayer, nedá se v hodnocení přece přehlížet. Jeden člověk je na multiplayer, jiný si ho ani nezapne. Hru jsem nehrál, takže nehodnotím ze svého pohledu, ale pokud někdo píše, že se půlku SP kampaně nebavil až nudil, pak téměř ultimátní hodnocení přece nemůže dát!

Kde to jsme? 9/10 má mít po všech stránkách špičkový titul, který patří celkově k tomu nej v žánru. Dnes je hodnocení v řadě recenzí dost zvrácené, platí 7/10 = blbost, 8/10 slušný 9/10 dobrý.
        • Aco Men of War Assault squad, world in conflict? SP taky mají, ale kdo by ho hrál. Přitom MP dominuje (val) natolik, že si hry zaslouží ultimátní (ne desítkové) hodnocení. MP hru hodnotím podle MP, SP hru podle SP. Tady je vydět, jak si vás zpracoval PR. Kdo z vás snad od SP cokoliv nadprůměrného čekal??? A já jsem tomu rád, ještě aby mrhali zbytečně silami
  • Pane Smutný jako obyčejně, velice kvalitní recenze s naprosto střízlivým hodnocením...
  • Mohu jen poprosit jestli by autor recenze mohl doplnit jakou sestavu ma a na jake detaily mu to beha? Mam podobny rozliseni tak by me zajimalo jak to beha...
    • jindra.veliky
      taky zasadni chyba. je vdet ze to je rychlo zpichla recenze jen aby tento server mohl vyuzit exkluzivity od ea czech
      • Tak to neni informace kterou bych od recenze automaticky ocekaval spis jsem si rikal jestli by nam to sem Ales jen jenom nemohl napsat abych alespon tusil na cem jsem.
        • Uz to doplnili na konec recenze.
          • Wow... mno rikal jsem si ze bych i nejakej ten fenyk za grafiku obetoval ale vocamcad pocamcad :D

Kazdopadne diky za info!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší