Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Vždy mě pobaví fascinace blbým číslem. 90% nepřečte recenzi, jen řeší to blbý čísílko a možná ten souhrn na 5 řádků :D
    • Jestli to nebude tím, že zdejší recenze z 90% vypovídají o hře kulový *1*
  • Průměrné hodnocení her od EA snad není menší než 9/10. myslel jsem, že recenzenti by měli být objektivní, ale chyba lávky.
    • Zatraceně, naučte se už konečně, že recenze je odjakživa subjektivní útvar, ne objektivní...myslel jsi špatně :)
    • H4wk
      nemoze to byt kvalitami tych hier ? ja neviem ...
    • Proc si kazdej mysli, ze objektivni znamena "shoduje se s mym nazorem"? *3*
      • Nahodou to napsal celkem spravne. Kolikrat je az podezrele hodnoceni nekterych EA her, ze kterych vetsina lidi neni dvakrat nadsena. Neco shnileho preci jen bude v Kralovstvi Danskem... *5*
        • To je normalni, vsechno co se neshoduje s mym nazorem je podezrele a nejspis podplacene. Takhle preci hraci uvazuji. Ze by ty hry se nekomu mohli libit? Neeee, to neni mozny *3*
          • Precti si jeste jednou muj prispevek, treba pochopis.
            • A ty bys mel pochopit, ze lide nejsou nadseni z hry, kterou jeste ani nehrali (ona vychazi az zitra).
        • H4wk
          Preco teda nerobis recenzenta ty
          • Proc bych mel?
  • 6-7 hodin :) (hodinu když započtu umírání a trochu blbé načítání)
  • http://www.gametrailers.com/video/pc-review-battlefield-3/722936

tady je ohodnocen singl zvlášť... "nejlepší singl v historii BF, jinak se má ještě co zlepšovat".. 7.4
    • fallout
      Ale stejně si myslím, že skákat z této strany na vlak je blbost... osobně bych asi skočil ve směru jízdy... *4*
      • Lawliet
        přesně to jsem si taky řikal.. :D
        • fallout
          ty ono to potom hned končí... tak mě napadlo, jestli třeba nezemře... :-)
  • Velmi dobrá recenze. Víceméně jsem čekal takový výsledek. SP je nejspíše dobrý, ale ne natolik, aby si z něj člověk sedl na zadek. MP je nejspíše po špatné betě také dobrý a hráči ještě mohou vsadit na to, že v MP bude mnoho uděláno, takže to nakonec asi bude velmi dobrý MP, který nebude mít vážnější konkurenci. Takže si to BF3 možná tak trochu kazí SP, který je v tomto případě ošem jen tréninkem před skutečnou hrou - před MP.

Hry DICE vždy potřebovaly trochu času na "dozrání", takže za pár měsíců si nejspíše také BF3 koupím. Doufám, že přidají ještě dost map a nejvíce doufám v nějakou pořádnou tankovou mapu, protože tanky se jim (jak jsem si zkusil v betě) povedly.
  • na tuto diskuzi se hodí přisloví: nesudte den před večerem
    • A nebo taky, nestahujte gatě, když je brod daleko.... *1*
  • Taky bych rad neco napsal do diskuze o teto hre.
    Jsem dlouholety hrac Battlefield serie (mam vsechny dily mimo puvodniho Vietnam), samozrejme zkousel jsem i Medal of Honor a Call of Duty series ale nikdy me nezaujaly jako Battlefield serie, jsou totiz vice causal strilecky. Operation Flashpoint a Arma jsou vojenske simulatory, Battlefield serie je nekde uprostred. Stale strilecka ale s prvky realismu, vyvazeny mix mezi Armou a COD tak aby clovek mel stale pocit ze si hraje na vojaky ale nebyl flustrovany z ovladani Army. Jak rikam idealni kompromis.
    Specialne na BF3 jsem si zakoupil 2 mesice zpet nove PC. A nakonec to nevydrzel a pres vsechny diskuzni fora zkusil 2 dny betu. Dojmy ze hry z Bety byly kladne, grafika ...prislo me to jako lepsi Bad Company 2 ale uz v Bete jsem videl ze nasviceni v Metru bylo uchvatne. Byt jsem po reklamni masazi cekal malem zazraky.
    Hru jsem si koupil 2 dny pred oficialnim spustenim v Evrope (Limited Edition z XZONE), coz je EA a DICE trochu nastvali. Vlastne je to poprve co jsem si hru koupil v den vydani (respektive drive).
    PS: nechapu proc recenzanti a lidi sili z kampane v singlplayeru kdyz kazdy kdo si kupije BF serii vi, ze jejich hry jsou multiplayer a kampan je tam jako pridavek.
  • Ultimate Battlefield 3 Simulator

http://www.youtube.com/watch?v=eg8Bh5iI2WY
  • O multiplayer samozřejmě ani nemluvím protže ten bude určitě SUPER ! Dávám 9.65/10.
    Beta byla super už pouze na 2 mapách.
  • Ellendway
    Bohužel mě Single Player zklamal. Opět se ukazuje to, co je tu již delší dobu a jiné to snad ani nebude. Skoro žádná týmová hra od spolubojovníků, tedy alespoň prvních osm misí. Zatím to vypadá tak, že jsem jeden z mnoha úžasných super amerických vojáků, který zabije 90 vojáků za pár minut bez jediného škrábnutí.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší