Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • kostejnesmrtelny
    To zas bude odbornejch keců o hodnocení... *7*
  • Poměr mezi recenzí (kterou považuji za dobrou) a výsledným hodnocením je roztodivný. Beru všechny řečené argumenty, které jsem zde v "diskuzi" přečetl, ale stejně... 9/10 je stále výsada, unikuum. Nic pro hru, která jednu čtvrtinu vyloženě nudí.
    • Recenzent napsal, že hra jedno čtvrtinu nudí? To je hodně divná matematika. Mulťák je tak na 2 roky a první 2 hodiny singleplayeru tvoří čtvrtinu hry? To je hláška roku :D
    • 1/4 SP cca 3 hod.nieje v ziadnom pripade 1/4 celej hry. Je to len SP a uz pri jeho ohlaseni som povedal ze ho mam uplne u pr*ele zaujima ma len MP ktory ked mi vydrzi dlho jak bf2 tak je to zabava na 1200 hod.Chybou bolo ze vobec o nejaklom SP sa tu vravelo malo sa hovorit a recenzovat len MP hra nakolko je to jasny prim celej BF serie.SP mal byt zmieneny len jednou vetou ze pre pripad spadnutia vsetkych serverov si mozte zahrat aj SP.Bodka.
    • ales.smutny
      Jenže to znamená, že má problémy cca ve 2-3 hodinách...a pak tu má zbytek kampaně a hlavně, obrovský, bohatý a skvělý multiplayer. Dá se říci, že i přes to, co přinese MW3 unikátní. To není jen hodnocení kampaně, ale celé hry, s tím, že multiplayer se ještě pořádně rozebere v samostatném článku.
  • Nechápem čo to tu stále dokola riešite..tak či onak je to subjektívny názor jedného človeka..každý z nás má inú mieru hodnotenia.. takže tak či onak si každý z vás ohodnotí hru sám po zahraní
    • H4wk
      Inak tu su dalsie zo sveta:
      http://www.metacritic.com/game/pc/battlefield-3/critic-reviews
  • Nemoznost pilotovat stihacku v SP teda fakt saje.... Ja doufam ze to potrenuju nez skocim do kabiny v MP.
    • Hmmm...né každej má doma joy, né každej umí létat na klávesnici...né každej upilotuje na ovladači co má stopro doma to co se bude dít v tý letecký pasáži. Nemohla by být tak akční. Asi by to pro některý lidi bylo frustrující a složitý.
  • Mám to od včera nainstalovný,nejde mi hrát singl ani multi.Vyjede mi cedulka že můžu hrát od 28 října,je to možmé,ví o tom někdo něco?Dík za info
  • Battlefield 3 se neoficiálně nezakotvil na špičce potravinového řetězce v oblasti multiplayerových vojenských stříleček. ANO, že by sem tam vykoukl nějaký nedodělek či připomínka, ale celková povaha negativ na této složce hry vypovídá o zatraceně špatně propracovaném a hlavně nekomplexním multiplayeru,....
  • nic nic jen dalsi hnus hra ktera se zaklada na tom kdo si to heckne na 100 procentni damage,jen dalsi cd co skoncilo v kosi na odpadky,tak že jde te tam kde se sere
  • Damarus
    Nepochopím jak paskvil jako je Rage dostane 10/10 a Battlefield jen 9/10?
    • Nepochopím lidi jak ty...
    • Ringwraith
      Že jo! Můj RAGE je obrovskej až mi bělají pěsti.

(Bože už dělám tak trapný jouky.)
    • H4wk
      Kde ? http://games.tiscali.cz/recenze/rage-recenze-57225
      • fallout
        Damarus myslí asi v Re-playi... taky mě těch 10/10 dostalo...
        • Damarus
          Jo omlouvám se, spletl sem si to s Re-Play :)
          • Tak z toho potom môžes sudit aký su v Re-Play lolaci. Je to na facku 10/10 Rage nemoze dostat ani ak by to recenzoval samotny Carmack. :D
  • http://www.youtube.com/watch?v=tcdjpEE4NPc
  • Jde to hrát na Windows XP nebo je to opravdu jen na 7 a Visty?
    • Jen Visty a 7. XP nepodporuje directX 10/11.
    • to se muzete zeptat i jestli to bude chodit na win98...proboha clovece.. XP jsou tu uz 10let!!!
      *14*
      • to konzole taky *14*
    • H4wk
      Kedze na XP normalne DX10/11 nie je, tak nepojde - ak si ho dam nejakym sposobom nenainstalujes
      Dalsia otazka bude, ci ti battlelog dovoli napojit sa do hry z win XP
      • Tohle už zkoušel známej a nešlo mu to ani stáhnout ... na XP

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší