Přejít na výpis diskuzí
Battlefield 3 to s bojovými stroji myslí smrtelně vážně!
1.9.2011 | Jan Vitík
138 příspěvků
-
Nebylo by lepší počkat, až ta hra vyjde, zahrát si to jak to všechno funguje v reálu a potom začít drbat a reagovat... než něco posoudím, tak to musím zkusit!!!
-
-
To je sice pravda ale bohužel někteří mají těžkou alergii na slovo autoheal jakmile ho někde uvidí už melou jak je to hrozný aniž by věděli jak to bude.
-
-
Treba proto,ze autoheal je strasna zhovadilost,ktera przni hry poslednich let?
-
-
Tvůj názor. Klidně si to mysli.
-
-
-
ně, lepší je hned začít nadávat, že to je na pikaču *16*
-
-
Já mám rád stealth a sniping,takže já stroje moc využívat nebudu.
A to že bych hrál za Recona kvůli tomu že mohu dát spawn point kam chci,je kravina.Spawn pointy budu dávat strategicky a né tam kam se mi zachce.
Ale určitě si časem vyzkouším všechny typy strojů,protože za zkoušku nic nedám *3* -
-
Campuuuur!!!!!!111~
-
-
Už,aby to vyšlo. :)
-
Kaslem na nich! Nutnost maz pri hrani Origin, hra nebude podla vsetkeho na Steame (nemoznost zakupit za zlavu pred vianocami), ALE samoobnovovanie vozidiel, to je uz najvacsia fraska pre seriu BF. Mozno raz, v zlavnenej edicii, za maly peniaz. Inak, dakujem, tuto jesen sa musim poobzerat inde, ako medzi hypovanynimi vojnovych FPS. Ale inde je co vybrat, nastastie
-
-
blablabla hral si alphu? to samoopravovanie je uplne minimalne a len ked niesi pod palbou urcity cas. ze to neni na steame smola no mozes plakat ale nic nezmenis a cim skor sa s tym zmieris tym lepsie pre teba
-
-
Takze doteraz zverejnen spravy o bf3 mi brvou nepohly v negativnom zmysle slova ale autoheal vozidiel??? je jedno v jak zanedbatelnej miere to tam bude aj tak aky krupelk s tym na porade vyrukoval? Kde vobec nabral odvahu taky napad povedat nahlas a ako sa mu to preboha mohlo podarit presadit? Toto ma vazne serie keby ze hram starcrafta spracovaneho ako bf (mimochdom take nieco by som si ozaj dal) tak by som sa opravovaniu napr coruptora nevidel ale toto je vazne nehoraznost.
nebyt tochto tu tak inak povazujem argumenty o priklone ku arkadovositi za uplne plane.Akoby snad bf2 bola nejaka simulacia kopanie zbranie je dokonca lepsie spracovane v bfbc2 nez v bf2 tak o akom priklone ku arkade to tu ludia hovoria??? -
-
Tak pokud vím nebo jsem někde četl,tak některé tanky či nová bojová vozidla se o sebe umí trochu postarat sama.Myslím to tak,že v nich jsou zabuvodány autohacící zařízení aby zabránili šíření požáru dál nebo prostě úplného zničení vozidla.Nevidím v tom až tak nereálnou věc.Podle mě by se mohl Tank (když budete mít nějaký ten perk) opravit sám pouze když bude poškozen na 85-90%+ tam bych bral autoopravu ale pomalou což nejspíš bude pomalejší podle mého
-
-
to by som bral aj ja aby len od 85-90% bola autooprava lenže to bude asi medzi 50-65% podľa mňa :S
-
-
wow, o hre kterou si zatim jeste nehral mas docela presny odhady :D
-
-
no písal som že to tak bude podľa mňa :D no uvidíme keď hra vyjde
-
-
-
-
-
takze uz tu mame autoheal aj na tanky? *7*
-
-
Uz zbyva pouze posledni krok.... automaticky se doplnujici munice
-
-
+1 XD ale podľa mňa je posledný krok automatické zabíjanie
-
-
pamatuji si ze v bf 1942 byli lekarnicky. ani moc mi to nevadi
-
-
Ale lekarnicky byly jen v budovach,tedy hrac si tam musel dobehnout.Autoheal ma takrikajic porad po ruce.
-
-
-
-
-
obnovovani zdravi bude jen pri malem poskozeni
-
-
No, kdoví co si vývojáří představují pod tím ''malým požkozením''.
-
-
+- 60-70% ? + regen healt zacne iba ak niesi pod palbou alebo pod supress efektom a 20 sekund +- potom.... staci citat official twitter (demize)
-
omg kdo dava ty minusi a plusy ? nemy22cz napsal to co je v clanku a dostane -2.
-
-
-
do třetice nám EA prodá to samé - BF
-
-
Vzhledem k tomu ze jeho konkurent je COD ktery je poctvrty to samy tak to sedi *5*
-
-
No dobré, mám už pocit ze o BF3 vím opravdu vše, ale rád bych se taky dozvěděl neco o HW nárocích.... Nemá někdo nějaké info?? Nebo někdo, kdo testoval alfa verzy???
-
-
pokdu mas core i5 a lepsi asi se nemas ceho bat. Urcite nebude na skodu 8gb ram a aspon karta na urovnit gtx560 ci radeonu 6850/6870.
-
-
Neni nijak potřeba to extra řešit. Pokud někomu jde BC2 na vyšší detaily, půjde mu i BF3.
-
-
Mám 9800 GT s 512 pamětí, co se týče výkonu tak předčí i tu 2xx řadu. Zvládá mi to i dx 10 ale např. Metro 2033 mi na tom už nešlapalo v tech dx 10 uplně nejlépe. Tak jsem zvědavej, jestli to pujde nejak obstojně hrát...
-
-
No na PC to bude pro 64 hráčů, což bude předpokládám hlavně zátěž na paměti a procesor. Grafika by měla jít vždy dostatečně osekat.
-
-
Pamět to ma ddr3 např. ten Brink témeř v plných, jen bez zbytečných vychytávek, ale v rozlišeí 1152x867, mam menší monitor, takže trosku na rozlišení ušetřím... A DS2 bezproblémů na max.
-
No... 9800 GT je tak na rovni HD5770. Tu má kamarádka. Většina her jsou na tom hratelné, ale na střední nebo nízké, záleží na kvalitě portu.
-
Jasný, ja sám se až divím, že mi na tom běží nejnovější hry témeř v plných detailech(Brink, Dead space 2, Crysis 2)....Samozřejmě ze nechci BF3 hrát v plných detailech a HD rozlišení. Ale aby to vypadalo alespoň jako na PS3 *3* .
-
-
To urcite,se prober !!
-
-
Co?
-
-
-
-
-
Se dozvime hned až hardware na kterem to poběži vyrobí :p
-
-
to se povedlo *1*
-
*1*
-
Tak toto si +1 zaslouží *1*
-
-
-
Me sny o BF3 se rozplynuly, kdyz jsem videl gameplay, ve kterem bezel stale dopredu a strilel z automatu do vseho kolem... smutne bylo, ze vsechno trefoval .(
-
-
A pak sem přijde nějakej BF fanboj a bude nadávat do COD. Ty hry si jsou ale nakonec v mnoha věcech tak podobný. Před pár měsíci jsem to řikal, EA bude chtít COD porazit a nakonec (ať už cíleně, nebo "nechtěně") udělají spíš další klon COD. RO2 podle mě ze všech 3 nakonec vyjde nejlíp a přeju jim to!
-
-
Asi tak nejak.EA tak moc lezi v zaludku uspech cod,ze se ho snazi porazit ,jak jen to jde, az nakonec to dopadlo tak,ze vzali zavedenou znacku a udelali vlastni cod s vozidlama.
Ac nemam activision a jejich cod v lasce,tak tentokrat preju EA ,aby BF3 propadl a uvedomili si,ze lhat fanouskum se nevyplaci.
To se ovsem nejspis nestane.
-
-