Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Battlefield 3 kopíruje príbeh z oboch častí MW? Ale veď rozprávka o statočných a priam nesmrteľných amerických vojakov, ktorí porazia zlých Nemcov, Rusov či teroristov a zachránia tak celý svet pred zničením, veď to je to najotrepanejšie klišé a Infinity Ward rozhodne nie sú jeho vynálezcami.
    • Vynálezci asi nie, ale vyťažili to teda statočne *4*
  • ohladom destrukcie... hadajte kto mal zase pravdu? hadajte kto uz pocas alphy hovoril ze to full znicitelne prostredie je klamstvo a ze tam nic take neni? kto to obhajoval tym ze to je len alpha, ze to je len beta, ze tam je znicitelnost vypnuta a podobne nezmysli? uz to konecne pochopte, ja mam vzdy pravdu. ked nieco poviem tak to tak proste je. potvrdilo sa to s SC Conviction, s Deus Exom, teraz s BF3 a potvrdi sa to aj s Hitmanom.
    • Mechwarrior_bw
      teda rád by som vedel kto očakával v BF3 plne zničitelné prostredie ... ?
      • to je ale to co slubovali. vyroky ako napriklad ze budova ktora sa ruca k zemi vo fault line neni skript ale real taime pocitany pad pomocou frostbite 2.0, alebo reci ako pojde absolutne vsetko zdemolovat. reci o tom ako ze destrukcia bude zakladnym pilierom hry. hned po prvych zaberoch som videl ze to je kec. ked som napisal ze to su len kecy a ich slubovana destrukcia budu len skripty dostal som od deticiek milion cervenych palcov a naivne argumenty ako to je alpha to je beta a tam je to vypnute v plnej verzii to bude atd. tak sa pytam prave tychto jedincov. kto mal zasa pravdu?
        • Mechwarrior_bw
          ukáž mi výroky od autorov že v hre pôjde všetko zničiť ... ja som nič také nezaregistroval a ak áno tak to bol marketingový kec ktorý nemôže brať zdravý človek vážne.
          • gametrailers a nalistuj si interview s nejakym tvorcom od DICE.
            ked pred vydanim red faction vyvojar tvrdil ze v tej hre pojde vsetko znicit tiez ho nikto nemohol brat vazne? prosim ta netrep :) ja mam proste pravdu, to nezmenis.

ked niekto tvrdi pred vydanim hry ze hlavny tahak bude destrukcia a potom tvrdi ze padajuci barak ktory ukazali v trailery neni skript ale real time tak preco by niekto nemal verit? dalo sa ocakavat ze trapne skripty v bad company posunu o level vyssie zvlast ked sa hra vyvijala primarne na pc a zvlast vtedy ked tvrdia ze destrukcia je jeden z hlavnych pilierov hry. no a oni spravili co? dali tam zas trapne skripty.

pre tovje vlastne dobro, nepustaj sa so mnou do debaty lebo nemas sancu vyhrat :)
            • ale ma pravdu, tvorcovia vazne slubovali znicitelne prostredie.To niesu vymysli
            • RavenHolm
              Mechwarrior_bw: Nesnaž se. Sahimek je známá firma. Kdyby si umanul, že měsíc je z tvarohu, tak by se o tom hádal klidně celý život. Kolem bláznů jako je on se musí jen potichu, opatrně projít, neukazovat na ně a nedej bože na ně mluvit.
            • Mechwarrior_bw
              čakal som odkazy, citácie ale nič si nepredviedol. Stále kecáš o tom ako nesplnili sluby čo je samozrejme pravda ale tu sa bavíme o inom - ako veľký geroj si tu pred nás predstúpil a vytasil si sa s tvrdením, že vraj ty si písal že nepôjde všetko zničiť už dávno - lenže to bolo väčšine jasné už v tej dobe, preto je tvoje tvrdenie nosením dreva do lesa a je skôr na smiech ako na potľapkanie po pleci o ktoré sa zrejme dožaduješ.

Už polroka dozadu písali čo približne pôjde a nepôjde žničiť aj to že väčšie budovy budú viacmenej predscriptované, treba si uvedomiť že väčšina prostredia bola navrhovaná na možnosti konzol a nie PC.
        • Musím souhlasit, četl jsem to. Na druhou stranu toho jde zničit víc, než jsem čekal, zas taková trága to není.
          • ked raz niekto povie vsetko tak to mabyt vsetko. ked niekto tvrdi ze budova ktora pada vo fault line neni skript a on to skript je tak je to porste loz
      • Precti si diskuze pod BF3 clanky par mesicu dozadu a mozna dostanes odpoved na svou otazku.
        • Mechwarrior_bw
          na to nemám chuť, ale ak takí boli tak ich bolo naprosté minimum ... očakávať plne zničitelné prostredie môže len cvok. A preto ma trochu prekvapil sahimov príspevok, pretože to je ako keď sa niekdo chváli predpokladom, že v zime bude chladno.
    • Jestli máš vždy pravdu, nechceš mi prosím říct, jaká čísla budou ve sportce? dík *3*
      • 3 5 21 23 29 35 45
        • Jdu to vsadit a jestli to nevyjde, dlužíš kilo Jedličkově ústavu.
    • Zdejší diskutéři neradi slyší jiný názor ^_^

Nicméně ohledně toho "mám vždy pravdu" - klídek šéfe. To samé může říct kdokoliv kdo se zajímá o hry, ale není poslušná audiovizuální ovečka. Vidíme kam spěje elektronická zábava. Naštěstí budou vždy existovat nová studia a nové projekty...
    • *8* *14* *1*
    • tak si to uzij
  • Já to koupil kvůli multáku ale je to dost frustrující , utíkám, utíkám, jsem mrtvej, utíkám,jsem mrtvej ....... *3* Já jsem asi neskutečná lama,ale ostatní jsou fakt dobří, stačí jim 1 rána a už ležím a na to,že to odstartovalo včera mají už dost divoké hodnosti
    • Tak utíkej, utíkej, pri tom drz prst na spousti a krop a krop a razem budes mit hodnost Ultra-MEGA-Master-Chief-General of Generalls.

BTW tie hodnosti jsou jenom na to, aby si deti mohli ve skole pres prestavku navzajem honit *7*
  • Shenkster
    Kdyby to video šlo bylo by to fajn :)
  • jeste mohl ten umastenec rici at si to nezapomeneme koupit na tiscali shopu
  • Tak moc chteli to cod porazit,az z toho BF ten cod skoro udelali.Minimalne v SP casti urcite.
    Vypada to tak,jak by mel CodMW3 vypadat,pokud by Activision nebyli skrtaci.
    Takze SP pro me trapas celkem.
    MP je fajn,ale BF serie zazila uz i lepsi zpracovani nez tenhle vyhypovany dil.
    • BF3 neni vubec o singleplayeru
      • Pletes se,bf nebyvaval o SP.Ea to ale vidi jinak nez ty.
        • Já v tom vidim docela chytrej tah jak nalákat i ty hráče, kteří by si normálně hru nekoupily... třeba takový typických čecháčkovský pirát si stáhne singl, zalíbí se mu a k vánocům si od rodičů místo kapesného bude přát bf3, aby si mohl vyzkoušet mulťák...
          • Chytry tah urcite.Spis je smutne,ze pres vsechen ten humbuk okolo,jak se tvarili kdovi jak neni jejich hra promakanejsi nez konkurence,se nakonec ukazalo,ze SP je v podstate kopirka SP z cod,jenom v hezcim kabatku.
            Ale vzhledem k tomu,ze EA jasne ukazuje ,na jakou cilovou skupinu hracu miri,je to vcelku pochopitelne.
  • Ty BRĎO. Vůbec jsme neměl v pláni nikdy zahrát, ale... Ta poslední scéna výskoku z letadla + hudba. Fakt síla...
  • Skutečně nikomu nepřijde naprosto šílené mít součástí obtížností asistenci míření? Nemít možnost uhnout z nadiktovaného směru i když tam možnost je a mise se skládají z neustálé postupu vpřed prakticky jednou dlouhou cestičkou? Mít možnost se sám uzdravovat jen tím, že člověk počká? Dokonce i munice a zbraně postrádají smysl, B3 člověku diktuje co použít a jak situaci řešit viz raketomet na snipera nebo nějakých 300 nábojů co jsem dostal hned od začátku mise.

Opravdu to nikomu nevadí a nepovažuje to za těžkou degeneraci min. tohohle žánru?
    • Nejsi sám komu to vadí a to hraji střílečky vždy na nejtěžší. Rozjel sem to na nejtěžší obtížnost a chování zbraní mi i tak přijde docela arkádové a nerealistické. Zbraně takřka neskáčou, střílení je takové tvrdé. Hra nevyžaduje žádný skill, zabít někoho je velice lehké. V BBC2 se mi střílení zamlouvalo víc.
    • VonHayek
      Proti ostatnímu se snad nedá nic namítat, ale autoheal mi přijde stejně nerealistická součást herního zážitku jako jest například aplikace šesti "lékárniček" během cca čtvrthodinové bojové mise. *4* Možná už jsem senilní, ale stěžoval si vlastně někdy někdo v dávných dobách právě na toto? Samo nemám na mysli extra HC vojenské simulátory, ale klasické pop-FPS...
    • Paul_cz
      Hrál jsem na normal, kde by nějakej aim assist taky měl bejt, ale ničeho jsem si nevšim. Takže buď to není poznat, a nebo to tam vůbec není (třeba to tam je jen s gamepadem, nevím).
      • No nikdo tě to hrát nenutí
        Já taky nehraju závodní hry a nepíšu tam takovýdle nesmysly. Prostě svůj názor nenutim
        takže jsi za A sobec
        B komunisto-fašista
        C troll
    • U MAD CoDfag? Deal with it. Haters gonna hate.
      • Nauč se česky,seš na české stránce.
        • Aj slovečina ťa serie ? Chill.
          • Slovenština je v poho *3* .Tady jde o to,že se frajírek snaží asi působit cool,když píše anglicky.
    • S tim nic nenadelas,takove hry tedkom proste leti.A lepsi to uz asi nebude.
      • Paulcz
        proč by nenadělal, stále jsou a budou hry, které nejsou tak stupidní, stačí si koupit něco jiného
        • Môže si kupiť red orchestru. Ale tam ta grafika a ten engine nieje až taky ohromujuci. Ostatne. Ja som si to kupil - bf3 aby som sa tam bavil, co sa aj deje.

MP nema chybu. To sa musí uznať.
  • nevíte na jaké sestavě to autor recenze hrál ?
    • janchor
      i7, GF 460
      • Hm, viz. ta sestava dole a tvoje. To se máte opravdu tak dobře, vy recenzenti, že si můžete dovolit takový HW? Ten 30" monitor tomu dává korunu.
        • janchor
          Jak píše smejki, to naddimenzovaný dělo na recenzi zapůjčil distributor.
        • smejki
          ještě tak umět číst:
          "Protoze se na to řada z vás ptá v diskusi, tady je konfigurace sestavy zapůjčené od Nvidie, na které jsme BF3 hráli:"
        • Mám Intel C2D E6420 @ 2.13Ghz, 4GB Ram 800Mhz, Ati Radeon 5750 vapor-x, 160GB SATAII Disk (to vše jede na eurocase 400W zdroji bez problémů) a měl bych snad mít problém něco spustit? a takový PC si lze složit za pár tisíc nyní. Modern Warfare 3 mně půjde zcela jistě na plné detaily, protože hw nároky jsou téměř stejné jako u BO. Většinu her pořád spouštím na plné detaily a bez problému, k čemu potom osmi jádro (dobře 4 jádro s 4 virtuálními jádry), 16GB Ram a 2 karty se sli modu
          • já mám doma core i7 3.2 ghz ati radeon hd5870 4GB RAM základní desku asus P7P55DE hraju na celkem malím rozlišení a u novích her mě občas dost kolísa FPS tak nevím jak ty ,ale možná mám jen za*ebanej kompl
            • smejki
              to asi máš. já mám core i5 750, podobnou desku (giggabyte P55UD4) a k tomu od asusu HD5850 a všechno běhá jak po másle.
              Chce to přeleštit wokna
        • Ono to tak obyčajne býva, že keď sa niekto živý počítačom a potrebuje spustiť aj niečo náročnejšie ako Office, tak do toho hardware investuje...
      • dík za odpověď a ještě jeden dotaz kolik RAM má v kompu
        • conflig
          dole v recenzi na BF3 je naspaná konfigurace

Grafické karty: 2x MSI N580GTX Lightning v SLI modu
          Základní deska: MSI P67A-GD80 (B3)
          Procesor: Intel Core i7-2600K
          Chladič CPU: Corsair Hydro Series H50
          Paměti: 2x4GB DDR3 Kingston HyperX XMP Grey 8GB 1600MHz
          Monitor: HP LP3065 30" LCD 2560x1600
          • Husta sestava,ale docela draha zalezitost.Typl bych to tak na 30 litru ten comp.
            • Tak to přitlač. Jen ty 2 grafiky stojí přes 20 *1*
          • janchor
            To byla konfigurace, na které hrál Aleš (záběry z multiplayeru). Ta moje viz co jsem psal. Paměti 6 GB.
            • conflig
              aha, sorry to sem neveděl
  • jindra.veliky
    za me MP 9/10 a SP jen 5/10 protoze to je fakt pytlovina.
    • ale jindro BF3 ma PEGI rating 16+ ! to je ale od maminky nezodpovědnost jestli ti to koupila
      • Ja myslel ze v ustavu nejsou deti s maminkama v jednom pavilonu
      • jestli mu to vubec nekdo KOUPIL
    • Tvůj asi 1 normální přsípevěk.
      GZ !

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit