Přejít na výpis diskuzí
Battlefield 4 bude mít něco, co by v BF3 nešlo udělat
7.9.2012 | Adam Homola
152 příspěvků
-
Hra se bude spoustet s pomoci facebooku a kdo bude mit nejvic kamaradu si bude moct koupit tank? (benzin bude samozrejme zpoplatnenej)
-
-
Ty jsi ale pitomeček, viď?
-
-
Vetsinou jo ale zrovna dneska to vidim spis na blbecka.
-
-
tak tohle me rozsekalo a nejhorsi je, ze bych se tomu vubec nedivil...
-
-
"Battlefield 4 bude mít něco, co by v BF3 nešlo udělat "
Bude bez bugů!!! -
-
impossibru! :D
-
to by na tom nesmelo delat DICE...
-
-
ale vazne, dice je tak trochu proklety studio, neco jak bohemia interactive, proste napady vetsinou dobry, ale remeslny zpracovani se treba se studiem jako blizzard neda srovnavat... skoda :(
-
-
-
Třeba tam bude atomovka. *6*
-
Já bych řekl, že ta novinka bude přímé napojení na bankovní účet a platit se bude za každý náboj.
-
"Battlefield 4 bude mít něco, co by v BF3 nešlo udělat"
Zeby konecne znicitelne prostredie tak ako nam to marketing pred vydanim sluboval ? -
-
Nechápu to, v Bad company 2 mi systém destrukce přišel daleko lepší, protože šly zničit celý budouvy, chápu že tady by to tak nefungovalo, ale s tím si měli poradit při designování těch map... Je totiž trošku divný když má budova všude po obvodu zbořený zdi, a dál si vesele stojí *1*
-
-
V BC2 cely budovy znicit nesly.. Kdyz mely vic pater, tak si do nich vzdycky mohl jit, protoze zustaly nosny sloupy.
-
-
Kde jinde toho můžeš zničit tolik?
-
-
Red Faction: Guerrilla
-
-
Jen v SP. V MP rekli ze vsecko znicitelne byt nemuze
-
-
Muzes znicit dost bohuzel porad ne vsechno coz je neuveritelne matouci a nekdy fakt na hlavu.
-
-
-
Sex s pilotkou za letu?
-
-
za letu padákem po katapultování se ze sestřeleného letada?
-
to mi pripomina, ze je hrozne vtipny, kdyz medik (cernoch) sedne do vrtulniku, tak je z nej automaticky beloch :D ruce uz ma z prvniho pohledu spravne cerny, ale to jim trvalo opravit taky pul roku, nekdy v breznovym nebo dubnovym patchi myslim...
-
-
Zasním se..skutečná destrukce, půjde zničit cokoliv, např. najedu do nosný zdi baráku a spadne mi celý na tank, mina mě nesmyslně nezabije, ale roztrhne mi pás a odtrhne část hnacích kol a já se budu točit dokolečka..Omezená munice ve vozidlech, zásobovací vozidla..Battlerecorder, commander, skutečná motivace k týmové hře, 128 hráčů, dedikované neplacené servery, modovací nástroje, server side detekce zásahů, obří mapy, skutečný HC režim.... Tak snad aspoň něco z toho.
-
-
Něco z toho zkusili v MAG a nevyšlo to (alespoň ne podle představ), Omezená munice ve vozidlech by jen iritovala (když je to správně vybalancované, tak to stačí takhle), to ohledně min by mělo za následek, že by je skoro nikdo nepoužíval, dedikované servery... ok, modovací nástroje v primárně multiplayerové hře... mnoho práce s nejistým výsledkem, motivace k týmové hře... o to se vývojáři snaží pořád v každé druhé hře, ale nefunguje to, nevím, jak by sis to představoval... také nevím, jak si představuješ HC režim, třeba v Bad Company to jen kazilo balanc ve hře a mapy byly plné sniperů.
-
-
Prulomovou novinkou BF4 by mohl byt hitbox pri kterem bychom uz nechcipali tri metry za rohem?! *6*
-
-
Za to nemuze hitbox ale to jak je napsanej multiplayer resp. sitovej kod nebo jak se tomu...
-
-
ano netcode je skutečně divný.. v gameplay options mám proto vyhlazování sitových prvku na minimum, takže se mi tohle stává už minimálně, ale zase jsou trhavější animace postav občas.. takže radši oželím ty animace než abych furt chcípal za rohem
-
-
to ma uplne minimalny vplyv. akurat tak placebo efekt. netcode je clientside takze vzdy tam budu tie momenty ked niekoho strelis, uberes mu 90% hp a on ta streli potom a zomries a on odide s 100% hp lebo on ta zabil na svojom pc skor ako si ho vobec videl.
-
-
tak tohle nezažívám, hraju jen v evropském regionu a mám to jen jak jsem psal..
-
Jj presne to jsem myslel :D
-
-
-
-
-
Ja by som ten BF3 dával i viac, ale:
1. Hneď ako ho zapnem, ihneď začne samonasierací proces keď vidím nejaký odkaz na elite.
2. Potom si dám svôj obľúbený mód Rush ale po 0.5 až 1.2 kolách to vypínam, pretože môj team je..... no také slovo ani neexistuje...
3. Tak si dám s radosťou TDM ale ten vypínam tiež pretože tie mapy sú na smiech..
4. Potom zapínam Gun master, čo je ešte celkom dobrá inštantná zábava ale hrať to na 4 mapách (či koľko ich je) s tou istou rotáciou zbraní, to je už na ústav... Prečo to nemôžu rozšíriť i na základné mapy ? Kde je tá custom rotácia zbraní, ktorú sľubovali pred mesiacom ?
5. Mačkám ALT+F4 (Ďakujem EA že funguje aspoň toto a nemusím sa preklikávať aby som ukončil hru) zatiaľ čo mám na jazyku nejakú korenenú nadávku..
6. Vyberám si náhodnú (inú) hru a bavím sa ďaľších niekoľko hodín... -
Na Battlefield sere pes (teda ja), radsej by mohli dodat novy Mirror's Edge.
-
-
Už se na tom dělá.
-