Přejít na výpis diskuzí
Battlefield 4 bude mít něco, co by v BF3 nešlo udělat
7.9.2012 | Adam Homola
152 příspěvků
-
realisticky vystup-vstup z a do vozidel, vykrvaceni, zpomaleni pohybu do reality/ unava, a zhorseni presnosti pri zraneni, vetsi mapy kde by mel kazdy barak vnitrek, lepsi destrukce, battlerecorder, atd...
-
To je moc fajn, jenze obe firmy pod Activision vydavaji sve hry pod znackou CoD, kdezto DICE vydava jen battlefield, MoH ne.. Logicky proto nemuzes napsat, ze oproti BF3 je to krok zpet, kdyz jde kazda hra uplne jinym smerem.. Ano, marketingovy plan zustava stejnej, ale to nic nemeni na tom, ze ty hry spolu vpodstate vubec nesouvisi :).
-
Já mám GTX275 a ramka by měla snad stačit 16Gb RAM DDR3
-
jo to nebyla, ale taky ji nikdo ani nechtel - moc dobre si to pamatuju, ten hate! tak drzte pec. cim vic bude konkurence - tim nizsi budou ceny her... asi tak. a dalsi klient mi v pc nevadi - stejnee tam mam bordelu daleko vic a hdd mam dostatecnej.
-
lenze steam ked zacinal tak to nebolo v 2011 a neexistovala ziadna podobna sluzba.
-
Že by kompletní zničitelnost prostředí s teraformací? Takže každej bude granátama vydlabávat díry aby do nich padaly tanky :D
-
No a? CoD taky dělá vždy jiná firma (střídají se po roce, každá na hře pracoje aspoń 2 roky), takže koncept je taky prostě a jednoduše úplně stejný jako ten u Activision. EA se to snaží jenom okecávat, ale směřuje to stejně jako CoD. MoH pro EA funguje jako funguje třeba Black Ops pro Modern Warfare...
-
MoH ale nedela DICE..
-
V BC2 cely budovy znicit nesly.. Kdyz mely vic pater, tak si do nich vzdycky mohl jit, protoze zustaly nosny sloupy.
-
steam byl taky peknej sh!t zezacatku - nebo ne?!
-
tak tohle nezažívám, hraju jen v evropském regionu a mám to jen jak jsem psal..
-
http://www.youtube.com/watch?v=GkodIjWclbQ
radsej nech fixnu hru sak to je na smiech. ich QA team je kupa guvna. furt len nove a nove bugy.
patch coming SOONtm -
Jj presne to jsem myslel :D
-
to ma uplne minimalny vplyv. akurat tak placebo efekt. netcode je clientside takze vzdy tam budu tie momenty ked niekoho strelis, uberes mu 90% hp a on ta streli potom a zomries a on odide s 100% hp lebo on ta zabil na svojom pc skor ako si ho vobec videl.
-
ano predal origin ucet. alebo si snad myslis ze uz pred BF3 niekto pouzival origin a ma tam viac hier? roflmao :D
-
bach je sprosty klamar a neverim mu ani "dobry den".
-
hra bude obsahovat nailgun.
NAILED IT! -
O těch rozdílech si pak ještě povíme :D
Navíc, co jsem slyšel a částečně viděl, novej MoH až na pokročilou grafiku vypadá jako takový HD CoD, kde je snad i téměř nulová fyzika, žádná destrukce... Oproti BF3 je to určitě krok zpět. -
Hajzlove! Kazdej rok budou vydavat hru kterou si muzes koupit! A mezi jednotlivymi dily dokonce mozna bude narozdil od CoD poznat nejakej rozdil! Kapitalisti nenazrany!
-
Nevim, ale funguje to absolutně přesně jako u CoD a to už nějakou dobu. Dokonce bych řekl, že je to mnohem horší, viz. výčet Battlefieldů a k tomu NAVÍC se to teď ještě střídá s Medal of Honor. Princip maji úplně stejnej jako Activision, tak ať se moc nechvástaj. Jedinej rozdíl je, že Activision prostě na férovku vydávaji každej rok pod stejným názvem.